Αστρολογια 31/07 Η Ωρα της Αφροδιτης

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Χείρωνα ( Διδύμους / Ιχθύες)

Μπορεί να αναγκαστείτε να προβείτε σε προσαρμογές στις σχέσεις ή / και στα οικονομικά σας τώρα, καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις σε αυτούς τους τομείς που απλά δεν θέλουν να εξισορροπηθούν με τον τρόπο που εσείς θέλετε.

Μπορεί να αισθάνεστε λίγο σαν να έχετε πιαστεί σε παγίδα (μια κατάσταση που η νίκη είναι αδύνατη), που όσο περισσότερο προσπαθείτε να βρείτε ισορροπία και αρμονία, τόσο περισσότερο νιώθετε σαν να κυνηγάτε την ουρά σας κάνοντας κύκλους.

 

Αυτή είναι μια εποχή που η επούλωση στις σχέσεις και τα οικονομικά προβλήματα μπορεί να είναι δύσκολο να αποκτηθεί. Η αρμονία σε αυτούς τους τομείς μπορεί να φαίνεται αδύνατη ή μπλοκαρισμένη, όμως συνεχίζει να είναι απαραίτητο να συνεχίσετε να προσπαθείτε.

zodia-taro-45

Προσπαθώντας έτσι κι αλλιώς, μπορεί να είναι δυνατό να βρείτε μια λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, ακόμη και αν δεν ήταν αυτό που θέλατε, ελπίζατε ή αναμένατε. Προσπαθήστε να βρείτε μια δημιουργική λύση που θα βασίζεται στην καλύτερη πλευρά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό (Διδύμους / Κριό)

Σχέσεις, οικονομικά, πόροι και απολαύσεις θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την αυθόρμητη προσπάθεια μια εντελώς διαφορετικής προσέγγισης. Αν αυτοί οι τομείς της ζωής σας είχαν μπει σε ρουτίνα, αυτή η διέλευση θα μπορούσε να ταρακουνήσει τα πράγματα λίγο … ίσα-ίσα για να τα κάνει πιο ενδιαφέροντα και να μπει καθαρός αέρας στην τυπική σας καθημερινότητα.

Απροσδόκητο εισόδημα θα μπορούσε να βρεθεί στο δρόμο σας, ή μπορεί να ανακαλύψετε κάτι που απλά δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε από το να το αγοράσετε ή μπορεί να έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες κοινωνικές συνδέσεις. Η θετική όψη αυτής της διέλευσης είναι ότι είναι δυνατόν να απελευθερωθείτε από παλιές συνήθειες και να απολαύσετε την αυθόρμητη αλληλεπίδραση.

Το μειονέκτημα θα μπορούσε να εμφανιστεί με τη μορφή της παρορμητικής αγοράς που είναι πέρα από τον προϋπολογισμό σας, ή να συμπεριφερθείτε με αμέλεια ή να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις που δεν μπορείτε να καλύψετε αργότερα. Αυτή η ενέργεια καλύτερα να χρησιμοποιηθεί για να απελευθερωθείτε από αυτά που σας περιορίζουν, χωρίς να καταστρέψετε τα θεμέλια που στέκεστε επάνω.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο (μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου)

Η εστίαση σας στις σχέσεις μπορεί για λίγο να στραφεί στην οικογένεια, τους αγαπημένους σας και τους ανθρώπους μέσα στο σύστημα υποστήριξής σας. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι οι αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους λαμβάνουν μια ποιότητα που έχει τον απόηχο του παρελθόντος σας, ίσως της παιδικής σας ηλικίας, και θα θέλετε να συνδεθείτε με τους άλλους περισσότερο ή να το αποφύγετε αν αυτή η ηχώ δεν είναι ευχάριστη.

Μπορεί να γίνετε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις ανάγκες σας και την ικανοποίησή τους ή στο πώς οι άλλοι θέλουν να ικανοποιούνται οι ανάγκες τους. Οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους μπορεί να σας φέρουν μια βαθιά ανάγκη να ανήκετε και να συνδέεστε σε προσωπικό επίπεδο.

zwdia

Η ανάγκη να νιώθετε ασφαλείς μπορεί να προκύψει με πολλές μορφές –είτε άμεσα ως ένα αίσθημα τρωτότητας είτε έμμεσα μεταμφιεσμένη ως άμυνα ή χειρισμός.

Μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που θέλετε να είστε με κάποιον τρόπο προστατευτικοί και προσεκτικοί με τα χρήματά σας, τα αποκτήματά σας και τους άλλους πόρους σας και να προσπαθείτε να συντηρήσετε και να αναπτύξετε αυτούς τους τομείς ώστε να τους καλλιεργήσετε για περαιτέρω ανάπτυξη.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot