Αστρολογια 31/08 – 02/09 Υποσυνειδητα Παθη

sxeseis-kerdise-pisw

Αστρολογια 31 Αυγούστου: Ο ανάδρομος Ερμής μπαίνει στον Λέοντα (μέχρι τις 09 Σεπτεμβρίου)

Ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Λέοντα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μια καλή στιγμή για να κοιτάξετε μέσα σας και να εξετάσετε τα κίνητρά σας, την εικόνα του εαυτού σας και τη δημιουργικότητά σας.

Το ασυνείδητό σας μπορεί να είναι πιο κοντά στην επιφάνεια τώρα και επομένως η δημιουργικότητά σας μπορεί να αυξηθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τα όνειρα μπορεί να είναι πιο ζωντανά από ό,τι συνήθως και μπορεί να σας δώσουν νέες ιδέες, διορατικότητα και έμπνευση για δημιουργικά έργα.

zodia-taro-45

 

Από την άλλη πλευρά, η δημιουργικότητά σας μπορεί ξαφνικά να εξαφανιστεί, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι χρειάζεται να βλαστήσει μέσα στο ασυνείδητό σας ή ίσως ότι πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα για λίγο. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι συνηθισμένες συζητήσεις που κάνετε μέσα στο μυαλό σας γίνονται λίγο πιο δυνατές ή πιο δραματικές από ό,τι συνήθως κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ακούγοντας τες θα μπορούσατε να μάθετε πολλά για την εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας, για τα βαθύτερα κίνητρά σας και για το πώς ενισχύετε ή υπονομεύετε την αυτοεκτίμησή σας μέσα από τις σκέψεις σας, την εσωτερική αυτοδιάθεσή σας και για το πώς μιλάτε για τον εαυτό σας με τους άλλους.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Για παράδειγμα, κάνετε αστεία στα οποία υποτιμάτε τον εαυτό σας; Οι σκέψεις σας είναι ενθαρρυντικές ή επικριτικές για αυτά που κάνετε, σκέφτεστε, αισθάνεστε ή λέτε; Αυτή είναι μια ευκαιρία για να αποκτήσετε μεγαλύτερη επίγνωση του πώς διαμορφώνεται, υποστηρίζεται ή υπονομεύεται η εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας από τις συνειδητές αντιλήψεις σας.

Αστρολογια 02 Σεπτεμβρίου – Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό (Λέοντα / Κριό)

Αυτή είναι μια εποχή πολύ υψηλής ενέργειας αν και όχι απαραίτητα προβλέψιμης ή αξιόπιστης. Η ενέργειά σας μπορεί να εκτοξευτεί ή να έρθει ως απάντηση σε καταστάσεις που συνήθως δεν σας επηρεάζουν πάρα πολύ. Μπορεί να έχετε μια έξαρση τόλμης και αυτοπεποίθησης, που να φαίνεται ότι έρχονται από το πουθενά. Ή μπορεί ξαφνικά να ξυπνήσει η σεξουαλική σας επιθυμία.

zwdia-fotia

Αυτή η διέλευση μπορεί να εμπνεύσει κίνητρα που είναι αυθόρμητα, ξαφνικά ή απροσδόκητα. Μπορεί να κάνει τη σωματική ή τη συναισθηματική σας ενέργεια να παρουσιάσουν διακυμάνσεις ή να σας κάνει να νιώθετε στην τσίτα. Ωστόσο, μπορεί επίσης να φέρει μια έκρηξη θάρρους και ορμής που να σας ωθήσουν να βγείτε από το τέλμα ή να σας εμπνεύσουν να απαλλαγείτε από τους περιορισμούς.

Η ελευθερία, η απελευθέρωση και η υποστήριξη της προσωπικότητάς είναι οι βασικοί τομείς που μπορεί να προκαλέσουν ανάφλεξη σε αυτή την ενέργεια. Μπορεί επίσης να βρείτε τον εαυτό σας να συμμετέχει σε ομαδικές δραστηριότητες, ενδεχομένως σε έναν ρόλο ηγεσίας ή με έναν τρόπο που οι ιδέες σας έχουν μεγαλύτερη επίδραση από το συνηθισμένο πάνω στους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia