Αστρολογια 31/10 – 06/11 Αληθινα Παραμυθια

imerisies-10314

Αστρολογια εβδομαδιαια προβλεψη 31/10 – 06/11

Από τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου ο Ήλιος και η Σελήνη θα βρίσκονται  στον Σκορπιό. Όχι μόνο θα φωτίζουν και την πιο μύχια γωνιά του, θα πολλαπλασιάζουν συνεκδοχικά κάθε προκλητικό παράγοντα.

Παράλληλα την Κυριακή 30 Οκτωβρίου σχηματίστηκε η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, κάνοντας θαύματα για τη διέγερση της λίμπιντο ανά τον κόσμο!

Την Τρίτη ο Ήλιος από τον Σκορπιό θα σχηματίσει ένα τρίγωνο , με τον γοητευτικό Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Αυτή είναι μια όψη που προκύπτει μία φορά το χρόνο, καθώς ο Ποσειδώνας πραγματοποιεί μια παρατεταμένη περιοδεία στους Ιχθύες.

zodia-taro-45

 

Αυτή η συνεύρεση μαγείας θα προσδώσει μια χροιά παραμυθιού στην εβδομάδα που είναι σε εξέλιξη, κατακλύζοντάς σας όλους με υποσχέσεις και δυνατότητες.

Το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα θα σας κάνει να βλέπετε τα πάντα με ένα αφελές δέος, σε τέτοιο βαθμό που εύκολα θα ξεχάσετε τις άμυνές σας. Είναι όμως τόσο επαληθευμένη η εμπιστοσύνη, ώστε να ανοίξετε όλες τις διόδους σας; Τα όρια μπορούν να ξεθωριάσουν εξαιρετικά εύκολα υπό αυτές τις πλανητικές επιρροές, και δεν αποκλείεται να βρεθείτε εξαπατημένοι από επιδέξιους πλανευτές…

zwdia

Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της φαντασίας και της ψευδαίσθησης, ενώ ο Ήλιος κυβερνά το εγώ σας. Η μεγαλοψυχία είναι υπέροχη, η ευπιστία όμως δεν είναι. Αυτός που κορδώνεται περισσότερο απ’ όλους μπορεί να σας κλέψει όλα τα παιχνίδια, ακινητοποιώντας σας με τα ξόρκια του.

Να λειτουργήσετε με βάση τα απτά γεγονότα, όχι τη φαντασία! Ενδέχεται να συνειδητοποιήσετε τώρα γιατί υπάρχει η έκφραση «παραείναι καλό για να είναι αληθινό». Το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα έχει τη δυναμική να προμηνύει θαύματα, με την ίδια ταχύτητα που μπορεί να σας αλλοιώσει την οπτική. Φροντίστε να έχετε στα χέρια σας όλα τα στοιχεία πριν πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Η εποχή απαιτεί ηλιόλουστη αυτοπεποίθηση και ποσειδώνια γοητεία. Κάθε ευφυής, θετική και ειλικρινής αύρα μπορεί να κάνει θαύματα, συνοδευόμενη από χαμόγελο – ακόμη κι αν τα δοντάκια από πίσω τρίζουν περιστασιακά. Οι ακτίνες του Ήλιου μέσα στην υγρή ομίχλη του Ποσειδώνα, ίσως μοιάζουν με μια μηχανή καπνού που εμποδίζει την ορατότητα.

Ο Ήλιος κυβερνά την ηγεσία, γι’ αυτό είναι καίρια η στιγμή να τελειοποιήσει τη διεκδίκησή του όποιος θέλει να την αναλάβει. . Ο πλανευτής Ποσειδώνας μπορεί να παρασύρει ονειρικά, να ξεχαστούν οι βασικές λεπτομέρειες και να μην ελεγχθούν όλα τα δεδομένα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις