Αστρολογικά συνοικέσια για τον Απρίλιο

astrologia-gamos-7-oikos

Αστρολογικά συνοικέσια για τον Απρίλιο

Μήνας που θα δώσει ένα νέο άρωμα για όσους πραγματικά, ψάχνουν τον έρωτα και την σοβαρή δέσμευση. Η Αφροδίτη στις αρχές του Απριλίου, θα δώσει ευκαιρίες για συναισθήματα, που μένουν καθηλωμένα και απλά επιθυμούν να τα ανακαλύψουν!

Για τους Free λοιπόν:

 

Κριός: Οι δολοπλοκίες του προηγούμενου διαστήματος, που πίκραναν την ψυχή σας, θα τελειώσουν άμεσα. Η έντονη κινητικότητα των γοργών πλανητών πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, θα αποδώσει νέους και σοβαρούς έρωτες που διαρκέσουν επί μακρόν.
Ημερομηνία κλειδιά: 18 Απριλίου

zodia-taro-45

Ταύρος: Η προσφορά σας, σε αυτούς που τελικά δεν την αναγνωρίζουν θα πρέπει να περιοριστεί. Ο Κυβερνήτης σας τις επόμενες 2-3 εβδομάδες, σας επιφυλάσσει αισθηματικές εκπλήξεις που θα σας χαροποιήσουν. Αυτό μπορεί και να συσχετίζεται και με το παρελθόν.
Ημερομηνία κλειδιά: 10 Απριλίου

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δίδυμοι: Υποσχέσεις που εισπράξατε και τελικά δεν οδηγούν πουθενά, θα λήξουν μέσα από τους κύκλους τους μυαλού σας. Οι μέρες από τις πρώτες στιγμές του Απριλίου, θα σας ανεβάσουν τις μετοχές, και ιδίως τις αισθηματικές. Νευρικότητα θα υπάρξει και στους κύκλους των χωρισμένων, που θα δουν δράσεις επανένωσης.
Ημερομηνία κλειδιά: 15 Απριλίου

Καρκίνος: Έχετε την δυνατότητα να παρεμβαίνετε στις παγωμένες καταστάσεις και να τις διορθώνετε. Αυτό όμως για τον νέο μήνα θα το παύσετε. Δεν θα χρειαστεί πια να τρέχετε εσείς. Η τύχη είναι με το μέρος σας, και σας αποδίδει νέο έρωτα που θα συμπληρώσει όλα τα κομμάτια του πάζλ που σας λείπουν.
Ημερομηνία κλειδιά: 22 Απριλίου

 

Λέων: Θα πέσετε με ένταση σε κάτι νέο. Εδώ και καιρό ήσασταν σε απομόνωση αισθηματική, και τώρα θα έχετε την εύνοια του σύμπαντος για να εξελιχθείτε. Τα εμπόδια παραμερίζονται και ο αυτοέλεγχος επανέρχεται. Το συναίσθημα θα ανθήσει με καινούργιο σύντροφο, που έρχεται μέσα στην εποχή του Κριού – Ταύρου.
Ημερομηνία κλειδιά: 14 Απριλίου

tarw-wroskopio-4

Παρθένος: Η σταθερότητα που υπάρχει στην ζωή σας, θα ανατραπεί πριν τα μέσα του Απριλίου. Αυτή η ασφαλής μοναξιά, θα διακοπεί από την έλευση νέου ανθρώπου που θα θελήσει να σας κατακτήσει. Σίγουρα κουβαλάτε πάρα πολλά από το παρελθόν, αλλά μην είστε προκατειλημμένοι στα καλά που σας έρχονται.
Ημερομηνία κλειδιά: 21 Απριλίου

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απριλιου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδ υμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζυγός: Τα παιχνίδια θα σταματήσουν. Η Αφροδίτη θα σας δώσει ειδήσεις από μια παλιά σας ερωτική υπόθεση, που θα σας αγχώσει εν αρχή. Αν δεν είστε έτοιμοι για επιστροφές και επαναλήψεις, δηλώστε από τώρα τα όρια σας σας. Όλος ο μήνας του Απριλίου θα σας δοκιμάσει αρκετά.
Ημερομηνία κλειδιά: 26 Απριλίου

Σκορπιός: Είσαστε κάτω από την άγρυπνη σκέψη ατόμου που θα σας προσεγγίσει, μέχρι τα μέσα του Απριλίου. Σαφώς και γνωρίζετε ποιος είναι. Να είστε προετοιμασμένοι για πολιορκία και αλλαγές σε πλάνα που ήδη έχετε σχεδιάσει. Οι πλανήτες συμμαχούν, και σας αποδώσουν ευκαιρίες ζωής, που τόσο της έχετε ανάγκη.
Ημερομηνία κλειδιά: 17 Απριλίου

Τοξότης: Θα αισθανθείτε μια εσωτερική ανακούφιση για τις δυσκολίες που έχετε ξεπεράσει πια. Μέσα σε αυτήν την καλή αλλαγή της διάθεση σας, θα σας τύχουν και κάποιες καινούργιες γνωριμίες, που θα δώσουν αφορμή για έρωτα και σχέση. Ρίξτε δύο ματιές όμως, σε οτιδήποτε σας προτείνουν.
Ημερομηνία κλειδιά: 12 Απριλίου

prodosia

Αιγόκερως: Οι βλέψεις σας είναι ασαφείς για το ερωτικό σας μέλλον. Μια νέα μορφή, όμως θα δώσει λύσεις σε όλο αυτό. Οι Κρόνος και Άρης από τον Τοξότη, σας φανερώνουν διλήμματα τα οποία πρέπει να δείτε και να αποφασίσετε, στους δικούς σας χρόνους. Οτιδήποτε καταφέρετε, θα έχει καρμικό χαρακτήρα.
Ημερομηνία κλειδιά: 07 Απριλίου

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απριλιου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδ υμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υδροχόος: Οι μέρες τις ησυχίας και της βαρεμάρας έχουν τελειώσει. Ο καινούργιος μήνας, έχει τις καλύτερε δυνατές αστρολογικές όψεις, πάνω στο ζώδιο σας, και σας δίνει την ευκαιρία για να φτιάξετε την ερωτικής ας ζωή. Αποκλείστε οτιδήποτε, δεν είναι συμβατό με τα δεδομένα και τις αξίες σας.
Ημερομηνία κλειδιά: 09 Απριλίου

Ιχθείς: Έχετε παιδέψει πολύ τον εαυτό σας, με όλες αυτές τις λάθος επιλογές στον αισθηματικό σας τομέα. Δεν χρειάζεται όμως να κάνετε πίσω στις επιδιώξεις σας. Ο δρόμος για μια μεγάλη αγάπη είναι ανοιχτός. Στην αλλαγή του ζωδίου από Κριό σε Ταύρο, θα υπάρξουν άτομα που θα σας περικυκλώσουν για να σας κατακτήσουν.
Ημερομηνία κλειδιά: 03 Απριλίου