Αστρολογος προβλεψεις 07/06

zwdia-erwtikes-21-7-14

αστρολογος προβλεψεις

Σήμερα ενδέχεται να μάθετε κάποια νέα που θα αφορούν ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός ατόμου του στενού οικογενειακού ή φιλικού σας κύκλου.

Υπάρχει η πιθανότητα να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στον εργασιακό σας χώρο, οι οποίες θα σχετίζονται με ένα παλαιότερο πρόβλημα, με στόχους, με υποχρεώσεις σας ή έγγραφα.

Η μέρα σας θα αρχίσει με μεγάλες προσδοκίες, που θα εκπληρωθούν μέσω εμπειριών.

zodia-taro-45

Σε προσωπικό επίπεδο τουλάχιστον, προσπαθήστε σήμερα να μην διαταράξετε την ηρεμία που έχετε επιφέρει με τον εαυτό σας.

Η μέρα θα είναι ιδιαίτερα ευοίωνη για ταξίδια και επαφές με ανθρώπους που μπορεί να διαμένουν αρκετά μακριά από εσάς.

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, να αναμένετε την πιθανότητα να χαλάσει η διάθεσή σας από μια διαφωνία με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα.

Ωστόσο αυτή η ατμόσφαιρα δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια. Μάλιστα θα είναι μια αξιόλογη ευκαιρία για να βάλετε το εν λόγω άτομο στη θέση του γενικότερα, και να ξεκαθαρίσετε κανόνες που αφορούν την προσωπική ή την επαγγελματική σας σχέση.

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα ενδέχεται να μάθετε κάποια νέα ή να έχετε τηλεφωνικές συνομιλίες που θα σχετίζονται με ένα παιδί ή νεαρό άτομο που βρίσκεται μακριά σας.

Προσπαθήστε να αποφύγετε σήμερα αχρείαστες εκδηλώσεις περιέργειας και φροντίστε παράλληλα να είστε επιφυλακτικοί προς τέτοιες.

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα κληθείτε να διευθετήσετε κάποια οικονομική εκκρεμότητά σας με τη μορφή πληρωμής ή εγγράφων. Δεν είναι κάτι που αποτελεί ή θα αποτελέσει πρόβλημα, ωστόσο θα είναι μια υποχρέωση που θα ήταν καλό για εσάς να μην την αναβάλετε.

zwdia

Συζητήσεις οικονομικής φύσεως αναμένεται να υπάρξουν ανάμεσα σε συνεργάτες, συντρόφους και συγγενικά πρόσωπα.

Όσοι είναι γεννημένοι στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, ίσως αποφασίσετε σήμερα να χαρίσετε κάτι στον εαυτό σας. Ως ένα σημείο θα έχει και την χροιά της χρηστικότητας.

Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια αγορά σε μορφή δώρου για κάποιο άλλο άτομο, όμως κατ’ αρχήν θα ικανοποιήσετε τη δική σας ευχαρίστηση!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh