Αστρολογος 13/09 Μια Νεα Αρχη

zwdia-fwtia

Αστρολογος  13 Σεπτεμβρίου – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή (Παρθένο)

Όταν ο Ήλιος ενώνεται με τον ανάδρομο Ερμή, υπάρχει μια νέα αρχή στους τομείς της επίγνωσης, της επικοινωνίας, της χρήσης των πληροφοριών και της ανταλλαγής ιδεών.

Αυτό μπορεί να προαναγγείλετε από ένα αναγνωρίσιμο γεγονός ή μια εμπειρία, αν και για μια ημέρα ή δύο η συνείδησή σας μπορεί να μετατοπιστεί.

 

Η επίγνωση σας και η ψυχική σας συγκέντρωση μπορεί να κάνουν μια βουτιά στο ασυνείδητο, να γίνουν ασυνήθιστα σκοτεινές και θολές, ή μπορεί να αυξηθούν σε υπέρ-συνείδηση και να γίνουν ξαφνικά σαφείς και διαυγείς (μετά την επιστροφή τους από τη συνηθισμένη ομίχλη του ανάδρομου Ερμή).

zodia-taro-45

Μια νέα συνειδητοποίηση ή προοπτική για το τι εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια του ανάδρομου κύκλου μέχρι στιγμής μπορεί να έρθει στην επιφάνεια τώρα, ή μια ανεφάρμοστη στάση ή αντίληψη των γεγονότων αυτών μπορεί να καταρρεύσει κάτω από το βάρος των νέων πληροφοριών.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αυτή η μετατόπιση της συνείδησης μπορεί να είναι εμφανής ή διακριτική, ξαφνική ή σταδιακή, αλλά αυτή η διέλευση σηματοδοτεί μια καμπή στον ανάδρομο κύκλο του Ερμή.

Σηματοδοτεί, επίσης, μια στιγμή όπου η ψυχική ευαισθητοποίηση πηγαίνει περισσότερο κάτω από την επιφάνεια, για το υπόλοιπο του ανάδρομου κύκλου, γεγονός που το καθιστά λίγο πιο δύσκολο να λειτουργήσετε αντικειμενικά και ορθολογικά στον έξω κόσμο.

Περάστε λίγο χρόνο στο δεξί μέρος του εγκεφάλου σας, το διαισθητικό, μη ορθολογικό μυαλό, το οποίο μπορεί να φέρει την ψυχική δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα σας στην επιφάνεια.

zwdia-zodia-astrologia-65

Αστρολογος  13 Σεπτεμβρίου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Άρη ( Παρθένο / Τοξότη)

Αυτοπεποίθηση, επιθετικότητα και έντονη ενέργεια ξεσπούν στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή που ωθείστε να δράσετε … ή μπορεί να ξεσπάσετε με θυμό, ερεθισμό και εχθρότητα (στον εαυτό σας ή τους άλλους). Μπορεί να φαίνεται σαν όλα να πιέζουν τα κουμπιά σας και να σας εκνευρίζουν, δημιουργώντας συγκρούσεις και βάζοντας σας στο χείλος των συναισθημάτων σας.

Μπορεί να αισθανθείτε την ώθηση να κάψετε αυτό το πλεόνασμα ενέργειας μέσω της σεξουαλικής δραστηριότητας. Αν κοιτάξετε κάτω από την ενόχληση μπορεί να δείτε ένα απογοητευμένο μέρος σας που θέλει να αλλάξει, αλλά έχει καθυστερήσει για κάποιο λόγο.

zwdia

Το να είστε ενεργοί και να ξεκινήσετε βήματα προς την εθελοντική αλλαγή είναι προτιμότερο, δεδομένου ότι θα έχετε πολύ περισσότερο έλεγχο πάνω στη διαδικασία από ότι αν έχετε στριμωχτεί σε μια γωνιά και έχετε αναγκαστεί να δράσετε.

Όσο περισσότερη προετοιμασία έχετε κάνει για αυτή τη στιγμή, τόσο πιο επιτυχημένοι είναι πιθανό να είστε. Αλλά αν πέσετε στη δίνη των αλλαγών, συνδέστε τον εαυτό σας με το μέρος σας που θέλει να αλλάξει και αφήστε το να σας καθοδηγήσει.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2016  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις