Βραζιλιάνικα ταρω – Το μέλλον των ερωτευμένων

kartes-taro

Βραζιλιάνικα Ταρω – Το μέλλον των ερωτευμένων

 

Μια από τις πιο ισχυρές μαντικές τράπουλες, που μπορούν να δείξουν με ακρίβεια τον χρόνο την αλήθεια των συναισθημάτων αλλά και τις προθέσεις του κάθε ατόμου. Οι 56 διπλές κάρτες ερμηνεύουν για την αγάπη και την πορεία των σχέσεων.

Πρόβλεψη για 2-3 εβδομάδες:

 

Κριός: Το Άρμα του Βασιλιά – Νο 09
Αναμένονται εξελίξεις σε κάθε έναν τομέα της ζωής σας. Υπάρχουν γεγονότα, ιδίως σε υποθέσεις αισθημάτων, που είχαν μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε στασιμότητα. Αυτό πια αλλάζει και σας δίνει τις ευκαιρίες για να λύσετε τυχόν διαφορές με το άτομο, που αισθάνεστε ότι μπορείτε να κάνετε πολλά πράματα μαζί.
Ερωτική τύχη: ###

Ταύρος: Το Ανθισμένο Κλαδί – Νο 18
Το άσχημο κλίμα που επικρατεί μέσα στην ερωτική σας ζωή, είναι κάτι που θα αλλάξει προσεχώς. Αυτό δεν θα συμβεί μέσα από τις δικές σας πρωτοβουλίες. Το ταίρι σας, που ήδη αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά πράματα, θα σας προσφέρει περισσότερο χρόνο και ενέργεια, για να βρείτε και πάλι τα κοινά σας πατήματα.
Ερωτική τύχη:##

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Οι Πάπιες στην Λίμνη – Νο 10
Αν κάνετε ένα βήμα πίσω από τις απανωτές σας απαιτήσεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι το πρόσωπο που θέλετε θα σας πλησιάσει με δώρα αγάπης στα χέρια του. Οι μέρες που ακολουθούν μέχρι την πανσέληνο, θα σας κάνουν να έρθετε πολύ πιο κοντά και να πάρετε μέχρι και αποφάσεις για δεσμεύσεις, που επιτυχώς μπορούν να υποστηριχτούν και από υλική άνεση.
Ερωτική τύχη:#

Καρκίνος: Η κόρη του Βασιλιά – Νο 28
Το μυαλό σας είναι ασταμάτητο και το πιο πιθανόν είναι να έχετε παγιδευτεί σε φαντασιώσεις και λάθος σενάρια. Αυτό συμβαίνει επειδή το συντροφικό σας ταίρι, δεν σας προσφέρει αυτά που θέλετε και σας αξίζουν. Το επόμενο χρονικό διάστημα, είναι γεμάτο από καλές και γόνιμες ευκαιρίες για να λύσετε τις επικοινωνιακές και συναισθηματικές σας αποστάσεις.
Ερωτική τύχη:###

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Το Τρίτο Πρόσωπο – Νο 55
Οι επαφές που θα έχετε το επόμενο διάστημα, θα σας κάνουν να ανοίξετε τις σκέψεις σας, και να φύγετε από το φαύλο κύκλο της ελπίδας και της αγωνίας, για αγάπες που έχουν λήξει. Νέος κόσμος μπορεί να σας προσφέρει όλα αυτά που σας αξίζουν. Ακόμη και οι σκληροπυρηνικοί εργένηδες, θα χαμογελάσουν μέσα από ποιοτικές γνωριμίες.
Ερωτική τύχη:##

Παρθένος: Ο Άντρας με τις Βέρες – Νο 06
Το ερωτικό σας ενδιαφέρον θα κεντρίσει το άτομο που αγαπάτε μέσα από πρωτότυπες προτάσεις που θα σας κάνει. Πολύ πιθανόν να σας εκπλήξει και μέσα από εξελίξεις που μέχρι τώρα κρατούσε κρυφές. Μια εξαιρετική περίοδος, που πια προβλήματα και αντιθέσεις, περνάνε μόνιμα στο παρελθόν, μαζί με ‘ενδιάμεσα’ πρόσωπα.
Ερωτική τύχη:###

Ζυγός: Χειμώνας – Νο 24
Η σκέψη σας είναι στο να βρείτε τους τρόπους εκείνους που… θα μπορούσαν να ταρακουνήσουν τον σύντροφο σας, έτσι ώστε να κάνετε κάποια πράματα πολύ πιο ποιοτικά και γρήγορα στο μεταξύ σας. Η καλή βάση υπάρχει στα κοινά σας αισθήματα, άρα το μόνο που μένει είναι να βρείτε και το σωστό δέλεαρ. Τα υπόλοιπα αφήστε τα, στην χαλαρότητα του Καλοκαιριού.
Ερωτική τύχη:##

Σκορπιός: Το Μεγάλο Βιβλίο – Νο 24
Στηρίζεστε σε λάθος άτομο. Όσο περνάει το χρονικό διάστημα προς το κλείσιμο του Καλοκαιριού. Ήδη αντιλαμβάνεστε την αλήθεια που τόσο καιρό, για τους δικούς σας λόγους την κρύβατε βαθιά μέσα στην καρδιά σας. Οι μέρες μέχρι να λήξει και η επόμενη εβδομάδα, θα σας βοηθήσουν να κάνετε κάποια βήματα προς την πλήρη συνειδητότητα, και τις επιθυμίες που έχουν μείνει ορφανές.
Ερωτική τύχη:###

Τοξότης: Το Παλάτι – Νο 45
Οι αποφάσεις που έχετε πάρει για την προσωπική σας ζωή, πρέπει να γίνουν πράξη άμεσα. Αυτό θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και τον άνθρωπο σας. Είστε αυτοί που πάντα βρίσκουν λύσεις για όλους και για όλα. Αυτοί που είναι χωρισμένοι ή έχουν μείνει επί τούτου μακριά για να ξανασκεφτούν τα θέλω και τις πορείες του καθενός. Δεν χρειάζεστε όμως όλα αυτά να γίνουν άμεσα.
Ερωτική τύχη:##

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Αγάπη μοιρασμένη – Νο 47
Είστε σε έναν μονόδρομο δράσεων καθώς αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχει χρόνος για άλλες καθυστερήσεις. Αυτό είναι κάτι που θα βρει σύμφωνο και τον άνθρωπο σας. Ακόμη και όση βιώνουν μοναξιά, θα δουν γύρω τους εξελίξεις που θα τους χαροποιήσουν… ίσως και μέσα από αυτό να ξεπηδήσει και ένας νέος έρωτας που θα ανατρέψει τα πάντα.
Ερωτική τύχη:###

Υδροχόος: Τα 7 Τάλαντα – Νο 59
Προκαλείτε τις εξελίξεις, καθώς δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για να περιμένετε να δείτε τις όποιες κινητοποιήσεις από την άλλη πλευρά της σχέσης. Ακολουθείτε πάντα το σωστό ένστικτο σας, που αυτήν την φορά σας λέει να κάνετε αυτό που υπάρχει στο τετράγωνο μυαλό σας. Οι συμβουλές των τρίτων, αυτήν την εποχή θα πρέπει να κρατηθούν μακριά, καθώς μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν.
Ερωτική τύχη:###

Ιχθείς: Η Τύχη – Νο 60
Είσαστε ίσως από τους λίγους που θα δείτε τόσα πολλά να σας κυκλώνουν και να σας συμπληρώνουν, όλα αυτά που λείπουν. Ο σύντροφος σας είναι πια σε πλήρη εναρμόνιση με αυτά που ζητάτε. Το πιο πιθανόν είναι προσεχώς, να προκύψουν προτάσεις για γάμο – οικογένεια και οτιδήποτε μπορεί να σας φέρει και πάλι την ευτυχία, στην καρδιά σας.
Ερωτική τύχη:##