Ερωτική Αριθμολογία – Στην Καρδιά του Καλοκαιριού

Ερωτική Αριθμολογία – Στην Καρδιά του Καλοκαιριού

 

Λίγο πριν λήξει ο Αύγουστος, οι ανατροπές στον αισθηματικό τομέα θα είναι πολλές και θα αφορούν από νέους έρωτες μέχρι και γάμους. Η πανσέληνος θα είναι και το καρμικό γεγονός, που θα πυροδοτήσει μια σειρά από καταστάσεις που θα οριοθετήσουν αισθήματα και δράσεις.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: Μοιραία τριάδα αριθμών: 05, 09, 10
Οι εικόνες που έχετε στο μυαλό σας, για το άτομο που σας ενδιαφέρει, ίσως να είναι και λαθεμένες. Από την ώρα που ο Ήλιος θα εγκαταλείψει τον Λέοντα, εσείς θα μπορέσετε να δείτε πιο καθαρά, και αν τελικά επιθυμείτε, να συνεχίσετε να ασχολείστε με το εν λόγω άτομο.

zodia-taro-45

Ταύρος: Μοιραία τριάδα αριθμών: 02, 08, 11
Οι δυσκολίες έχουν πια ξεπεραστεί και το μόνο σίγουρο είναι, ότι ένας καινούργιος και διαφορετικός εαυτός θα βγει στην επιφάνεια. Σχέσεις και συναισθηματικές αλληλεπιδράσεις, που δεν αποδίδουν ποιότητα, θα τερματιστούν, με εσάς να πρωτοστατείτε και χωρίς πια δεύτερες σκέψεις.αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: Μοιραία τριάδα αριθμών: 03, 07, 12
Το μυαλό σας αυτήν την εποχή το κυβερνά μια παλιά σας αγάπη, που το τελευταίο καιρό έχει αρχίσει και δείχνει σημάδια επανάκαμψης. Αυτά που συνέβηκαν στο παρελθόν, έχουν γίνει πια μαθήματα, και οι προτάσεις που θα σας έρθουν θα είναι πρωτότυπες και πιο κοντά στα δικά σας θέλω.

Καρκίνος: Μοιραία τριάδα αριθμών: 01, 03, 10
Από τα βάθη της ψυχής σας υπάρχει η ανάγκη για μια ακόμη ευκαιρία με τον άνθρωπο που επιθυμείτε. Από το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου θα δείτε πολλές ευκαιρίες να ξεπροβάλουν στον δρόμο σας, και να σας αποδίδουν όλα αυτά που στο παρελθόν σας είχαν λείψει.

Λέοντας: Μοιραία τριάδα αριθμών: 05, 08, 11
Είναι πια αντιληπτό σε όλο το εύρος, ότι οι συναισθηματικές σας ανάγκες δεν καλύπτονται από τον άνθρωπο που υπάρχει στο τώρα στην καθημερινότητα σας. Τοποθετήστε τον εαυτό σας πάνω από όλους και όλα και κάντε την προσπάθεια σας, για να φύγετε από τον φαύλο κύκλο της συνήθειας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: Μοιραία τριάδα αριθμών: 02, 06, 08
Η πορεία και η ποιότητα της ερωτικής σας ζωής, θα αρχίσει,\ προσεχώς να αλλάζει και να ταιριάζει περισσότερο με τα δικά σας δεδομένα. Είστε αυτοί που μέσα στο Φθινόπωρο, θα έχετε την μεγαλύτερη πιθανή εξέλιξη μέσα από γάμους και δεσμεύσεις γενικότερα.

Ζυγός: Μοιραία τριάδα αριθμών: 04, 10, 12
Το ψυχολογικό μοτίβο της σχέσης σας αυτή την εποχή επιτάσσει αλλαγές σε κάθε επίπεδο. Σχέσεις που τραβάνε σε βάθος χρόνου, χωρίς όμως να εξελίσσονται ή να έχουν κάποιο τελικό σκοπό, θα αναθεωρηθούν και ίσως και να τερματιστούν από την δική σας την πλευρά. Ακόμη και οι ελεύθεροι, θα θελήσουν να μείνουν μόνοι αν δεν βρουν το κατάλληλο άτομο που να συμπληρώνει τις προδιαγραφές τους.

Σκορπιός: Μοιραία τριάδα αριθμών: 01, 05, 09
Η οπτική που έχετε για την αισθηματική σας ζωή, ίσως και να είναι λαθεμένη και στρεβλή μέσα από το πρίσμα του συναισθήματος. Αυτό μέσα από κάποια τυχαία γεγονότα και πληροφορίες, θα αλλάξει και εσείς πια θα πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις για τον ποιος τελικά θα συνεχίσει παράλληλα με εσάς.

Τοξότης: Μοιραία τριάδα αριθμών:03, 05, 08
Έχετε δημιουργήσει γύρω σας ένα αγκαθωτό πλέγμα που δεν επιτρέπει σε κανέναν να σας πλησιάσει και να σας εκφράσει τον θαυμασμό μέχρι τον έρωτα του. Η ψυχρότητα σας αυτή πηγάζει από παλιές ιστορίες του παρελθόντος. Αλλάξτε τακτική και θα δείτε, πολλά ευχάριστα να συμβαίνουν.

Αιγόκερως: Μοιραία τριάδα αριθμών: 04, 08, 12
Πολλά τα παραδείγματα που υπάρχουν γύρω σας και σας κάνουν να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε όλους αυτούς που σας περιτριγυρίζουν. Έχετε πάντα στο μπροστινό μέρος του μυαλού σας, τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε να έχει το άτομο που θα προσπαθήσει να σας κατακτήσει.

Υδροχόος: Μοιραία τριάδα αριθμών: 01, 03, 11
Είναι τεράστιας σημασίας για εσάς πια, να μείνετε μόνοι σας και μακριά από καταστάσεις που μόνο σας πληγώνουν. Μια ιδανική περίοδος που μπορείτε να κάνετε τα προγράμματα σας για το μέλλον και σε οικονομικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν,

Ιχθείς: Μοιραία τριάδα αριθμών:02, 05, 07
Διερευνάτε να βρείτε τι ήταν εκείνο το λάθος που έγινε από την δική σας πλευρά τελικά. Αυτό είναι κάτι σίγουρα προς γνώση και συμμόρφωση για την επόμενη σχέση, που ιδίως και ήδη, διπλωματία και με μέτρο, να έχει κάνει την εμφάνιση της. Σκεφτείτε περισσότερο τι θέλετε.