Δεύτερο 15μέρο Ιουνίου – Άδειες και Διακοπές

gynaika-zygos-rantevoy-antras-krios

Δεύτερο 15μέρο Ιουνίου – Άδειες και Διακοπές

 

Αστρολογία: Το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου, σύρει μαζί του, την νέα θέση του Ερμή στους Διδύμους, αλλά και την ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Ιδανικές ίσως αστρολογικές όψεις για μια τέτοια χαλαρή περίοδο που μπορεί να δώσει νέους έρωτες, αλλά και ισχυρές επανασυνδέσεις.

 

Αναλυτικά:

Δίδυμοι: Είσαστε οι πρωταγωνιστές με τον Ήλιο να σας φωτίζει. Επίσης είσαστε και το ζώδιο που θα έχει τις προσεχείς εβδομάδες, τις περισσότερες επιτυχίες σε επανασυνδέσεις και σμίξιμο συναισθημάτων. Η αστρολογική καταιγίδα όψεων που υπάρχει πάνω στον οίκο σας, σας δίνει το αβαντάζ να διαχειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καταστάσεις και δύσκολα άτομα.
Ερωτικές ημέρες: 18/06 και 19/06

zodia-taro-45

Καρκίνος: Δοκιμάστε να κάνετε κάτι από το διαφορετικό και το προβλέψιμο μέσα στον δεσμό σας. Η πανσέληνος στις 20/06, θα σας δώσει τις ευκαιρίες για να έλξετε περισσότερο το άτομο, που έχετε στο μυαλό σας. Όσοι είναι μέσα σε δεσμούς, θα δουν από την μεριά του συντρόφου τους, εκδηλώσεις έρωτα και νέες προτάσεις για διακοπές και δεσμεύσεις. Επωφεληθείτε.
Ερωτικές ημέρες: 17/06 και 21/06

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Λέων: Οι μονοδιάστατες λύσεις που σας προτείνουν δεν ταιριάζουν στον όγκο της προσωπικότητας σας. Έχετε την δύναμη να κάνετε την προσωπική σας παρέμβαση, σε αυτά που σας λένε και να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας. Αυτό αφορά και απομακρύνσεις που έχουν συμβεί εδώ και καιρό, και το τώρα σας επιστρέφουν με παράλογες απαιτήσεις.
Ερωτικές ημέρες: 20/06 και 30/06

Παρθένος: Θα σας ξεχωρίσουν ανάμεσα στο πλήθος και θα σας πλησιάσουν. Ο Ερμής από τους Διδύμους, σας φωτίζει και σας δίνει πια όλα αυτά που έχετε στερηθεί στον συναισθηματικό τομέα. Αυτό σημαίνει ότι σχέσεις που παραπατάνε θα τερματιστούν. Δεσμοί που έχουν αποδείξει την αξία και την σταθερότητα τους, μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι θα κάνουν το επόμενο βήμα.
Ερωτικές ημέρες: 22/06 και 29/06

Ζυγός: Θα συναντήσετε μικρές δυσκολίες στο να αλληλοκατανοηθείτε με τον σύντροφο σας. Οι μέρες μέχρι την πανσέληνο σας βοηθούν σε περαιτέρω διευκρινήσεις γύρω από αισθήματα και επιδιώκεις του κάθε ενός. Οι ελπίδες για όσους έχουν χωρίσει, θα αναζωπυρωθούν και θα δώσουν ευκαιρίες, για συναντήσεις που θα ορίσουν τη τακτική των επόμενων βημάτων.
Ερωτικές ημέρες: 19/06 και 25/06

Σκορπιός: Δεν είστε προσιτοί σε κανέναν. Το αδιαπέραστο του ζωδίου – χαρακτήρα σας, είναι και αυτό που έχετε σαν ασπίδα μπροστά σας. Οι μέρες με έναν Ερμή, να κάνει τα πάντα διαφορετικά από τους Διδύμους, θα σας κάνουν και εσάς να δείτε κάποια άτομα, με μια πιο αναλυτική ματιά. Σας έρχονται νέοι έρωτες, παλιές γνωριμίες ξαφνικά σας πολιορκούν, και τυχερά – μπλοκαρισμένα λεφτά σας λύνουν τα χέρια.
Ερωτικές ημέρες: 17/06 και 20/06

Τοξότης: Οι σκοποί σας θα γίνουν τις επόμενες 2-3 εβδομάδες πραγματικότητα. Έχετε την ανυπέρβλητη ενίσχυση του Άρη κάτι που μπορεί να σας δώσει πρακτικές λύσεις. Όσοι έχουν μια σοβαρή σχέση, μπορούν άνετα να προγραμματίσουν άδειες – διακοπές – εκδρομές και όχι μόνο. Κανένα εμπόδιο στον ορίζοντα. Αυτοί που είναι μόνοι θα δεχτούν μια σειρά από καινούργια διλήμματα, που θα τους διορθώσουν το κέφι.
Ερωτικές ημέρες: 19/06 και 23/06

Αιγόκερως: Είσαστε διαφορετικοί αυτήν την περίοδο. Αποζητάτε την ηρεμία και την ησυχία σας. Έχετε περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μέσα σε αναστατώσεις στην προσωπική σας ζωή, και το μόνο που ζητάτε τώρα είναι μια ισορροπία. Αυτό μπορεί να σας το προσφέρει και ο σύντροφος σας. Αν ανήκετε στην κατηγορία, των χωρισμένων, κάντε λίγη υπομονή και θα ακούσετε νεότερα από αυτόν.
Ερωτικές ημέρες: 21/06 και 25/06

Υδροχόος: Έχετε μείνει στα λόγια. Δεν έχετε δει ακόμη τις πράξεις από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Από την αλλαγή του ζωδίου και ύστερα, πολλές στατικές καταστάσεις θα τρέξουν και όλα θα αρχίσουν να σας πείθουν. Αυτοί που έχουν σχέση με χιλιομετρική απόσταση ή είναι τύπου ιντερνετικές, δεν θα θελήσουν πια να ζουν, μέσα στις πρακτικές δυσκολίες.
Ερωτικές ημέρες: 20/06 και 30/06

Ιχθείς: Το μυαλό σας με τον κυβερνήτη σας ανάδρομο, μόνο στο παρελθόν μπορεί να τρέξει. Ιδίως εσείς που δεν έχετε κάτι δομημένο στην αισθηματική σας ζωή, είναι πιθανόν να επιθυμήσετε να χτυπήσετε τις πόρτες του παρελθόντος. Μην το κάνετε. Θα ήταν άσκοπο. Καλύτερα ασχοληθείτε με το παρόν σας, και τις καλές ημέρες του Ιουνίου, που σας αποκαλύπτουν νέους έρωτες.
Ερωτικές ημέρες: 21/06 και 28/06

Κριός: Κλίμα ασφυξίας επικρατεί στην αισθηματική σας πραγματικότητα. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα το ζώδιο σας δεν μπορεί να το ανεχτεί. Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, θα δοθούν οι ευκαιρίες για να ανοίξετε καυτά θέματα και να τα βάλετε μπροστά σας. Ο Άρης από τον Σκορπιό, δεν θα συγχωρέσει λάθη και επαναλήψεις τους. Οι μόνοι, θα θελήσουν να περάσουν έναν ανέμελο και χωρίς υποχρεώσεις Καλοκαίρι.
Ερωτικές ημέρες: 22/06 και 29/06

Ταύρος: Δεν μπορείτε να δείτε τελικά τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Λίγο η συνήθεια, λίγο η ανοχή σας έχουν βάλει σε ένα μονόδρομο, κανάλι, που σας έχει ακινητοποιήσει. Τώρα που δεν σας πιέζει κανείς πλανήτης, είναι και η κατάλληλη ευκαιρία για να μιλήσετε και να κόψετε τα σχοινιά που σας κρατούν. Διαζύγια θα προχωρήσουν, σχέσεις με μετριότητα στα συναισθήματα θα παύσουν, και πολλοί Ταύροι θα οργανώσουν τις διακοπές τους μόνοι τους.
Ερωτικές ημέρες: 26/06 και 30/06