Εβδομαδιαίες Οικονομικες Προβλεψεις 16-22/11

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-18-25-5

 

κριός

Μερικές φορές η πιο σοφή επαγγελματική κίνηση είναι η πιο τολμηρή. Την Δευτέρα, θα σας πλησιάσει κάποιος που θα έχει μία φοβερή καινοτόμα ιδέα, και καλά θα κάνετε να δείτε την αξία της πρότασης που σας γίνεται και να αρπάξετε την ευκαιρία αυτή αμέσως. Για το περισσότερο μέρος της εβδομάδας και κυρίως από την Τρίτη ως την Πέμπτη, θα είστε πλήρως συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στις εγκόσμιες λεπτομέρειες που αφορούν τα έργα που έχετε αναλάβει. Την Παρασκευή όμως μια αρκετά ενδιαφέρουσα πρόκληση που θα εμφανιστεί στο χώρο της εργασίας σας, θα σας δώσει αφορμή ώστε να βάλετε να λειτουργήσει το μυαλό σας με τρόπο που ποτέ πριν δεν είχατε εφαρμόσει ως τεχνική της εργασιακής σας μεθόδου σκέψης. Είστε άλλωστε ο πιο γοητευτικός από όλους τους υπολοίπους στο χώρο της εργασίας σας, ένας κανονικός διδάσκαλος της διπλωματίας. Το τελευταίο διάστημα σκέφτεστε ασταμάτητα την εργασία σας, κάτι το οποίο από ότι δείχνουν τα άστρα θα συνεχίσετε να κάνετε ακόμα και την ημέρα της Κυριακής.

 

ταύρος

zodia-taro-45

Μία έντονη διαμάχη στην δουλειά θα σας πάει πίσω στο πρόγραμμα σας για περίπου μία με δύο ώρες, όμως μην ανησυχήσετε. Όλη αυτή η κατάσταση θα λάβει σύντομα και γρήγορα τέλος δίχως να σας καταστρέψει ολόκληρη την εβδομάδα σας. Πραγματικά την Τρίτη με Τετάρτη η συναισθηματική φύση στο γραφείο σας θα είναι και πάλι σε τέλεια αρμονία. Η αυτοπεποίθηση σας καθώς και η θαλπωρή σας, έχουν τρομερή επιρροή πάνω στους υπολοίπους γύρω σας. Και για κάποιον ανεξήγητο λόγο, όταν είστε ιδιαίτερα χαρούμενοι , τότε είναι λες και τα χρήματα απλά εμφανίζονται στα σκαλοπάτια του γραφείου σας. Η Πέμπτη θα είναι γεμάτη ημέρα. Την Παρασκευή το απόγευμα, μία ώρα κοινωνικής φύσεως είτε μέσα στο γραφείο είτε έξω από αυτό θα μετατρέψει όλη την εργασιακή ρουτίνα της εβδομάδας σε λιγότερο βαρετή. Όσο αφορά την Κυριακή τώρα; Απλά ξεκουραστείτε και κοιμηθείτε.

 

δίδυμοι

Ένας από τους λόγους που κάνουμε τις συναντήσεις στο γραφείο είναι για να εκφράσει ο καθένας την άποψη του ελεύθερα. Και φυσικά όσο ο καθένας εκφράζεται ελεύθερα το μόνο σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν διαφωνίες ανάμεσα σε κάποιες απόψεις. Είναι απολύτως φυσιολογικό φαινόμενο για να μην πούμε και άκρως απαραίτητο -υγείες χαρακτηριστικό μιας λειτουργικής επιχείρησης. Χρησιμοποιήστε τις ικανότητες σας ως μεσολαβητής στις αρχές της εβδομάδας για να βοηθήσετε τους πάντες να βρουν την τέλεια λύση στα ζητήματα τους. Και όχι απλά είστε ένα μεσολαβητής, αλλά είστε ένας λαμπρότατος μεσολαβητής. Παρόλα αυτά όμως την Πέμπτη προετοιμαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι με κάποια επικοινωνιακά προβλήματα. Η Παρασκευή φέρνει στο μονοπάτι σας τόσο , πολύ ενέργεια όσο και έντονο στρες (κάτι δυστυχώς που είναι πέρα από το δικό σας έλεγχο). Ότι και να είναι όμως, μην φοβάστε, θα το ξεπεράσετε αυθημερόν κιόλας. Τέλος η Κυριακή αυτή , θα είναι η ιδανική ημέρα για να κάνετε μια βαθιά ενδοσκόπηση στον τομέα της δουλειάς όπως επίσης και ιδανική για νέες εφευρέσεις και ανακαλύψεις.

zwdia-agnh

καρκίνος

Ήρθε πραγματικά η στιγμή να προβείτε σε μία δήλωση μέσω της εργασίας σας. Οπότε φώτα , κάμερα δημοσιότητα και πάμε. Ήρθε η στιγμή να ξεκινήσετε αυτή την πολυπόθητη και όχι βέβαια φθηνής ποιότητας εκστρατείας γνωστοποίησης του έργου σας προς τα έξω. Την Δευτέρα λοιπόν πριν κάνετε κάτι που να είναι φθηνό ή πέρα για πέρα οικονομικό όταν μπορείτε να ξοδέψετε κάτι παραπάνω αλλά να αποκτήσετε ένα ιδιαίτερα σημαντικό και χρήσιμο προϊόν. Και όσο αφορά την σοφία που έχετε ως προσωπικότητα γνωρίζετε ήδη και οι ίδιοι πως προκειμένου να κάνετε τους χυμούς της εργασίας σας να συνεχίζουν να ρέουν καλύτερα να προβείτε σε μία πιο λουξ ενέργεια νωρίς την εβδομάδα, παρά να αποδεχτείτε την φθηνή πρώτη υπάρχουσα αλλά δίχως μέλλον επίλυση. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας πρόκειται να είναι συναρπαστικές αν και από Τετάρτη και ίσως την Πέμπτη συγκεκριμένα θα χρειαστεί να αφήσετε για λίγο στην άκρη την γενική εικόνα του συνολικού έργου που προσπαθείτε να επιτύχετε και να ρίξετε όλη σας την προσοχή και προσπάθεια στην επίλυση -αξιοποίηση και οριστικοποίηση κάποιων αναγκαίων και πολύτιμων λεπτομερειών που αφορούν το σχέδιο αυτό. Την Παρασκευή επίσης πιθανότατα να εκνευριστείτε λόγω της περίεργης στάσης και των αλλόκοτων πράξεων ενός συνεργάτη σας. Μην αφήσετε όμως όλο αυτό το ζήτημα να ξεπεράσει την ημέρα της Παρασκευής και να επεκταθεί και στο διήμερο του Σαββατοκύριακου που ακολουθεί. Απεναντίας φροντίστε ώστε το Σαββατοκύριακο και ιδίως την Κυριακή να διασκεδάσετε τόσο ώστε να ξεχάσετε όλα αυτά τα περίεργα γεγονότα μονομιάς.

zwdia-tarw-zodia-19

λέων

Γνωρίζατε εκ των προτέρων πως τελικά θα κατορθώνατε να καταφέρετε αυτό που καταφέρατε, όμως δεν ξέρατε πως η επιτυχία θα σας έκανε να νιώσετε τόσο τέλεια όσο αισθανθήκατε την Δευτέρα. Όλη την εβδομάδα αυτή λοιπόν είστε λαμπεροί από την κορυφή ως τα νύχια. Αν και επιτύχατε σε αυτό που θέλατε τόσο πολύ αυτό δεν σημαίνει κιόλας πως θα αρχίσετε να συμπεριφέρεστε κάπως ανόητα ή άγρια από εδώ και πέρα. Το αντίθετο μάλιστα. Από την στιγμή που γευτήκατε την επιτυχία και ιδιαίτερα τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη αυτής της εβδομάδας, θα γίνετε αρκετά λιτοί και πιο συντηρητικοί οικονομικά από ότι συνήθως. Την Παρασκευή πάντως το πιθανότερο είναι να ανασύρεται κάποια χρήματα από τους λογαριασμούς σας για να αγοράσετε νέο και καλύτερο εξοπλισμό για την εταιρία σας. Τέλος όλο το Σαββατοκύριακο πρόκειται να το περάσετε ψάχνοντας κάτω από την επιφάνεια των ατόμων γύρω σας, κατανοώντας τα κίνητρα που κρύβει ο καθένας από αυτούς, και ακούγοντας την διαίσθηση σας.

 

παρθένος

Η Δευτέρα είναι μία από εκείνες τις ημέρες κατά τις οποίες συμβαίνουν τόσα πολλά ταυτόχρονα όπου κανένας δεν γίνεται να είναι ιδιαίτερα παραγωγικός. Είναι λες και όλοι γυρνάνε πέρα δώθε στο γραφείο , σαν ακέφαλες κότες που απλά πηγαίνουν τυχαία όπου να ναι. Αν βρείτε μία μέθοδος ώστε να σταθεροποιήσετε την όλη κατάσταση στο γραφείο και σας υπόσχομαι πως θα γίνεται το αστέρι της εταιρείας στα σίγουρα. Αν και παρά αυτής της αρχικής παράλογης κατάστασης στις αρχές της εβδομάδας, το περίεργο είναι πως θα γίνετε τελικά το αστέρι της εργασίας σας αυτό το επταήμερο όπως και να έχει. Το έχει βλέπετε η μοίρα σας. Φυσικά αν αναλογιστεί κανείς, πως όταν οι πελάτες έχουν κάποια απορία , τότε όλοι στρέφονται σε εσάς για την απάντηση και επίλυση του προβλήματος, πως ότι και να αγγίξτε γίνετε χρυσό και πως όταν έχετε μια νέα ιδέα τότε όλοι θέλουν να γίνουν μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας σας, τότε βγάζει και νόημα το γιατί τελικά θεωρήστε το αστέρι του γραφείου σας. Την Παρασκευή έχετε το νου σας , για την πιθανότητα να προβείτε σε αυθόρμητες αλλά όχι και χρήσιμες αγορές, και τέλος περάστε το Σαββατοκύριακο σας αφιερώνοντας τον ελεύθερο χρόνο σας , στους κοντινότερους συναδέλφους – φίλους σας

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζυγός

Κάποιο άτομο στην εταιρεία σας την Δευτέρα έχει μία αρκετά παράτολμη και κάπως περίεργη ιδέα, και αν και τώρα τελευταία κινείστε και αποφασίζετε αρκετά συντηρητικά , η ιδέα αυτή αξίζει της προσοχή σας.Όλη την εβδομάδα θα είστε καλύτερα αν καταφέρετε να παραμείνετε ανοιχτόμυαλοι και κατορθώσετε επίσης να μην βιαστείτε να κρίνετε επαγγελματικά το καθετί και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα Οι μεγαλύτερες πρόοδοι που θα κάνετε στα επαγγελματικά σας θα βασίζονται πάντα και στο κατά πόσο μεγάλα αντιστοίχως ήταν και τα ρίσκα που πήρατε. Επομένως όσο μεγαλύτερο το ρίσκο τόσο μεγαλύτερη και η επιτυχία σας. Την Παρασκευή επίσης πιθανότατα να βρεθείτε στην θέση όπου θα σκεφτείτε σοβαρά να κάνετε μια μακροπρόθεσμη επιχειρηματική επένδυση σε ένα έργο το οποίο το προτείνει ένα άτομο , για το οποίο κρύβεται αρκετά συναισθήματα ερωτικά το τελευταίο διάστημα ή πάντα είχατε έναν κρυφό έρωτα για το πρόσωπο του και με το οποίο θα υπάρξει αυτή τη φορά μια δόση ερωτοτροπίας μεταξύ σας. Για αυτό προσέξτε ιδιαίτερα να μην συμφωνήσετε και προβείτε στην όποια υπογραφή συμφωνίας μαζί τους για χάρη των συναισθηματικών σας αναγκών μιας και κάτι τέτοιο θα θέσει όλη την εταιρία σας σε κίνδυνο τελικώς. Πάλι καλά που αυτό το ξελόγιασμα θα σας περάσει γρήγορα. Τέλος θα περάσετε το υπόλοιπο της εβδομάδας σας, δηλαδή το διήμερο του Σ.Κ, με το να συλλογίζεστε πάνω στην καριέρα σας, να σκέφτεστε πιθανές εξαγορές, χρηματικά ζητήματα και τα σχετικά.

σκορπιός

Δεν σας πέρασε καν από την σκέψη σας ότι και αυτή την εβδομάδα θα βρεθείτε πάλι αντιμέτωποι με το αφεντικό σας όσο αφορά κάποιο νέο εργασιακό πρόβλημα, όμως ακριβώς αυτή την κατάσταση θα βιώσετε με το που θα ξεκινήσει η εβδομάδα αυτή δηλαδή τη Δευτέρα. Όπως κάθε άλλο περιβάλλον , έτσι και το περιβάλλον εργασίας σας αποτελείτε από μία ομάδα στόχων και από τις προσωπικότητες των ατόμων που εμπλέκονται στην υλοποίηση των στόχων αυτών. Για αυτό το πιο σοφό που μπορείτε να κάνετε την εβδομάδα αυτή, είναι απλά να κρατήσετε χαμηλούς τους τόνους σας και να ασχοληθείτε αποκλειστικά με την εργασία σας και τίποτα άλλο. Σταματήστε λοιπόν τις όποιες φήμες πριν ξεφύγουν κάθε ελέγχου και φροντίστε να ακούσετε τι λένε οι άλλοι δίχως όμως να προβείτε στην κρίση αυτών που λένε ή στο να επικρίνετε ακόμα και τους ίδιους. Και πάνω από όλα , κάντε ότι σας λέει το αφεντικό σας. Την Παρασκευή θα χρειαστεί να πάρετε μια πολύ σοβαρή απόφαση. Ενώ το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί , να είστε σίγουροι πως θα επανακτήσετε πλήρως τον σεβασμό των γύρω σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

τοξότης

Η καλοτυχία σας χαμογελά την Δευτέρα αυτή Αν για παράδειγμα πάτε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι , μην εκπλαγείτε αν σας αναβαθμίσουν την θέση σε θέση Α κατηγορίας. Αν χρειάζεστε επειγόντως χρήματα , μην εκπλαγείτε αν στο κομπιούτερ της εργασίας βρείτε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που να λέει ότι κερδίσετε κάποιο επιπλέον χρηματικό μπόνους από το γραφείο. Ότι και να είναι λοιπόν αυτό, να ξέρετε ότι πραγματικά το αξίζετε -ιδίως από ότι περάσατε το διάστημα που πέρασε- για αυτό καλά θα κάνετε να το διασκεδάσετε και αν το χαρείτε. Το υπόλοιπο της εβδομάδας, τα πάντα θα κυλήσουν και πάλι στα φυσιολογικά σας πεδία. Λεπτομέρειες λεπτομέρειες-λεπτομέρειες. Έχετε πάρα πολλά ζητήματα να τακτοποιήσετε και ανύπαρκτη βοήθεια βασικά. Επομένως να περιμένετε να περάσετε μερικές εξαντλητικές ημέρες, τουλάχιστον ως την Παρασκευή , ως την στιγμή δηλαδή που μια ξαφνική επί- φώτιση θαυμασμού και σεβασμού από τους άλλους σας θα θυμίσει την πραγματική σας αξία και ταλέντα σας. Τώρα όσο αφορά αυτό το Σαββατοκύριακο το μόνο που έχω να σας προτείνω είναι : απλά να ξεκουραστείτε , να κοιμηθείτε και να μην κάνετε τίποτα απολύτως τίποτα.

zwdia-zodia-tarw

αιγόκερως

Την Δευτέρα μία επανάληψη στα αριθμητικά αποτελέσματα στον τομέα της εργασίας σας θα σας υποδείξουν πως μάλλον πρέπει να προβείτε σε μία αλλαγή πλεύσης όσο αφορά την κατεύθυνση υλοποίησης των εργασιών που αφορούν την επιχείρηση σας. Βέβαια από την άλλη , πρόκειται απλά για αριθμούς και τίποτα περισσότερο. Δεν μπορούν να εξιστορήσουν όλη την ιστορία. Σίγουρα ο τομέας της ανάλυσης είναι ιδιαίτερα σημαντικός στον τομέα των επιχειρηματικών αλλά το ίδιο είναι και η εμπειρία. Επομένως προς τα μέσα της εβδομάδας, κάντε μία χάρη στον εαυτό σας και πηγαίνετε σε εξωτερικό χώρο κάνοντας λίγη εργασιακή έρευνα στην ύπαιθρο και δείτε τα όποια έργα έχετε αναλάβει οι ίδιοι από κοντά. Οι ανακαλύψεις που θα κάνετε θα σας εντυπωσιάσουν τρομερά πολύ αλλά επίσης θα γεμίσουν το μυαλό σας με νέες ιδέες και θα σας οδηγήσουν και σε τρομερές αποκαλύψεις. Την Παρασκευή θα θελήσετε να ξεκινήσετε κάποια νέα έργα τα οποία οραματίζεστε το τελευταίο διάστημα , ενώ θα προσπαθείτε ταυτόχρονα να ανακαλύψετε την τέλεια μέθοδο ώστε να τα επηρεάσετε άμεσα δίχως όμως να τα καταστρέψετε. Το Σαββατοκύριακο πιθανότατα να συνεχίσετε να εργάζεστε, ακόμα και την Κυριακή-ιδανική ημέρα σύμφωνα με τα άστρα για να λάβετε σημαντικές αποφάσεις.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

υδροχόος

Όπως κάθε άλλη διαπροσωπική σχέση έτσι και η εργασιακή σας σχέση απαιτεί ένα ποσοστό συμβιβασμού. Θα πρέπει να τακτοποιήσετε το ζήτημα κατά τέτοιο τρόπο ώστε η λύση που θα βρείτε να ικανοποιεί όλους τους εμπλεκόμενους με το ζήτημα αυτό, αλλιώς διαφορετικά ίσως θέτετε ολόκληρη την επιχειρηματική σας συμφωνία σε πιθανότητα κατάρρευσης. Την Τρίτη ή την Τετάρτη, θα ήταν καλή ιδέα καλύτερα να μην καθίσετε να συζητήσετε με τον οποιοδήποτε, (ή τουλάχιστον να μην προβείτε σε κάποια ενέργεια που να εμπλέκει αρκετά άτομα σε μία συζήτηση όπως για παράδειγμα ένα conference call) καθώς επίσης φροντίστε να ξεκαθαρίσετε και κάποιες λεπτομέρειες που υπάρχουν αν θέλετε τα πάντα να πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα σας, χωρίς να συναντήσετε εκπλήξεις στο άμεσο μέλλον. Ο καθένας άλλωστε , πηγαίνει σε κάποια συμφωνία ή επιχειρηματική συναλλαγή ήδη έχοντας έτοιμη την δική του προσωπική ατζέντα. Την Παρασκευή θα ασχοληθείτε με κάποια προσωπική επαγγελματική συναλλαγή, μέσω ενός ατόμου από το εργασιακό χώρο που θα σας προσεγγίσει και θα σας προτείνει μία κάτι που θα αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη όσο αφορά τους στόχους σας. Επομένως είναι λογικό να περάσετε την Κυριακή σας με το να σκέφτεστε την καριέρα σας.

zwdia-fotia

ιχθείς

Όσο καλύτερα αισθάνεστε τόσο καλύτερα θα αποδίδετε στην εργασία σας, …. αυτό είναι το προσωπικό σας μότο την Δευτέρα αυτή Ποτέ σας δεν πιστεύατε ότι θα μπορούσε να υπήρξε η οποιαδήποτε συσχέτιση μεταξύ της προσωπικής υγείας και της επαγγελματικής σας επιτυχίας, όμως τελικά αυτό είναι αλήθεια. Μιας και θα προσπαθήσετε να επιτύχετε αρκετά αυτή την εβδομάδα , μην ξεχάσετε να βάλετε τα δυνατά σας ώστε να μην γίνετε απότομοι ή αγενής ως προς τους συνεργάτες σας. Δώστε τους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας και ξεκινήστε με το να ακούσετε προσεκτικά κάθε τι που τους ανησυχεί ή έχουν να σας πούν. Την Παρασκευή πρόκειται να αποκαταστήσετε μία “σπασμένη” επιχειρηματική σχέση με έναν παλαιό συνεργάτη σας με αποτέλεσμα να αφήσετε τους πάντες πλήρως ικανοποιημένους και ευχαριστημένους. Την Κυριακή πιθανότατα να νιώσετε την ανάγκη να πάρετε κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις για κάποια σημαντικότατα επαγγελματικά και μακροπρόθεσμα σχέδια και πλάνα επιχειρηματικής φύσης. Δεν πειράζει να μιλήσετε ή ακόμα και να τα σχεδιάσετε στο μυαλό σας ή σε ένα κομμάτι χαρτί όμως το καλύτερο θα ήταν να μην αποφασίσετε ακόμα για την τελική τους έκβαση. Μπορείτε να αποφασίσετε την ερχόμενη εβδομάδα για αυτά.

zwdia-3-zodia