Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 22 –29/04

evdomadiaies-17-2

Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 22/4 –29/4

ζωδια Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Καθώς η Αφροδίτη περνάει τις τελευταίες της ημέρες στο ζώδιο σας, αν υπάρχει κάποιος που σας αρέσει, κάποιος που σας στέλνει «μηνύματα», τότε ίσως είναι σοφό να κάνετε την κίνηση σας τώρα, παρά αργότερα. Οι νέες σχέσεις μπορεί να είναι λίγο δυσκολομεταχείριστες, μια απότομη γωνία μάθησης, αλλά όχι κάτι απαραίτητα κακό.

 

 

ζωδια Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)
Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος αυτή την εβδομάδα, την Πέμπτη, στο δικό σας ζώδιο, καθώς επίσης είναι και ο νέος σας ερωτικός κυβερνήτης, οπότε ναι, είναι σημαντικό μπορούμε να πούμε! Καθυστερήσεις στα πρώτα ραντεβού ίσως ή ίσως χρόνος για να ξανασκεφτείτε τι είναι αυτό θέλετε στην ερωτική ζωή σας; Πάρτε τον χρόνο σας, όποια και αν είναι η περίπτωση.

ζωδια Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Όποιος σας είπε πως οι σχέσεις είναι εύκολες, είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου, επειδή δεν είναι. Χρειάζονται σκληρή δουλειά κάποιες φορές και αυτή μπορεί να είναι μία από αυτές τις φορές, με δύο παλιούς καλούς πλανήτες ανάδρομους στον ουρανό της σχέσης σας. Οπότε, πιάστε δουλειά.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Καρκίνος (22 Ιουνίου-23 Ιουλίου)
Όταν είστε στην καλή πλευρά κάποιου που σας αρέσει, νιώθετε χαρούμενοι, χαμογελαστοί και με αυτή την άνοιξη στο βήμα σας, είναι πιο πιθανό να κάνετε την προσπάθεια που χρειάζεται. Τι γίνετε όμως όταν κάποιος δεν ανταποκρίνεται όπως περιμένατε πως θα ανταποκριθεί; Συνεχίζετε να χαμογελάτε, αυτοί φεύγουν και κάποιος καινούργιος παίρνει τη θέση τους.

ζωδια Λέων (24 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)
Με τόσα πολλά που συμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή, θαυμάσια πράγματα γεμίζουν τον ουρανό σας και είναι εύκολο για την γοητεία του Λέοντα να κάνει τα μαγικά της και αυτό κάνει. Αλλά φαίνετε πως κάποιος που δεν δείχνει να ενδιαφέρετε τόσο όσο θα θέλατε, τραβάει την προσοχή σας. Αντίσταση, παίζονται παιχνίδια και σας αρέσει!

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Παρθένος (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Σε έναν κόσμο στιγμιαίου καφέ, πεταμένου φαγητού πάνω μας έξω από το παράθυρο και χρησιμοποιώ την λέξη «φαγητό», ελαφρά, είναι εύκολο να υποθέσεις πως η αγάπη συμβαίνει μέσω μηνυμάτων και FBσελίδων. Είστε παραδοσιακοί, κάποιος που το εκτιμά αυτό είναι στο δρόμο σας, δεν πέφτετε για ψεύτικους φίλους.

ζωδια Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)
Κάνετε ένα τεράστιο λάθος. Ποιος το λέει αυτό; Και τι κι αν κάνετε Ζυγοί, είναι δικά σας τα λάθη για να τα κάνετε. Κάποιοι μπορεί να έχουν περισσότερα να πουν, από όσα θα θέλατε, οπότε πείτε τους και εσείς αυτό. Ο ουρανός της σχέσης σας γεμίζει από ασυνήθιστη αύρα, το ασυνήθιστο είναι καλό, σωστά; Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το μάθετε.

ζωδια Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)
Τι θα θέλατε να σας πει κάποιος; Τι θα θέλατε να κάνει; Σίγουρα η απάντηση πρέπει να είναι ότι θέλουν να κάνουν και να πουν, σωστά; Η ελευθερία να λέμε ότι έχουμε στο μυαλό μας είναι υπέρτατη, μπορεί να μην μας αρέσει πάντα, αλλά η πραγματική αγάπη βασίζετε στο να μπορούμε να λέμε αυτές τις αλήθειες. Και από τις δύο πλευρές.

ζωδια Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)
Όταν είστε στη μέση της ομίχλης όλων αυτών των ανάδρομων πλανητών στο ζώδιο σας, σχεδόν τα πάντα μοιάζουν να θέλουν πολύ προσπάθεια και τίποτα δεν μπαίνει στη θέση του. Συμβαίνει το αντίθετο Τοξότες, όλα αρχίζουν να ενώνονται και η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας εκπλήξει αυτή την εβδομάδα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)
Το να ψάξετε την σωστή κατεύθυνση για να βρείτε τον έρωτα, απαιτεί από εσάς να ξανά- ρυθμίσετε την πυξίδα σας, για να σιγουρευτείτε πως ξέρετε το τι ψάχνετε. Οπότε πάρτε λίγο χρόνο αυτή την εβδομάδα Αιγόκεροι, κάντε μια λίστα αν αυτό θα βοηθήσει, πρώτα καθαρίστε το μυαλό σας και η καρδιά σας θα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα.

ζωδια Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου)
Καθώς ο ερωτικός σας πλανήτης, Ερμής, γυρνάει ανάδρομος από την Πέμπτη, σας ζητάει να σκεφτείτε το τι σημαίνει για εσάς το να είστε άνετα με έναν σύντροφο σας; Μια νέασχέση για την ακρίβεια μπορεί να είναι έτοιμη να πάει παρακάτω,στο επόμενο επίπεδο δηλαδή, συγκατοίκηση ή χωρισμός; Φτιάχνετε σπίτι ή ραγίζετε καρδιές;

ζωδια Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)
Τα μπερδεμένα μηνύματα που δέχεστε από κάποιον, μπορεί να γίνουν πιο ξεκάθαρα και όταν λέω μπορούν, δεν μιλάω για μια μαγική δύναμη, μπορούν, αν ξεσηκωθείτε και τον / την ρωτήσετε το τι συμβαίνει. Η ενέργεια νικάει την παθητικότητα, προτείνετε ένα ραντεβού και μάθετε πως νιώθουν πραγματικά.