Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 29/04 –6/05

evdomadiaies-2430314

Εβδομαδιαίο Ερωτικό Ωροσκόπιο 29/4 –6/5

ζωδια Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Χάνετε την Αφροδίτη από το ζώδιο σας στην αρχή της εβδομάδας, προχωράει για να λύσει μια οικονομική συμφωνία, αλλά μην απελπίζεστε. Ως η κυβερνήτης σας, ο νέος μανδύας της, της άνεσης, της ασφάλειας και των υπερευαίσθητων αισθήσεων, εξυπηρετεί τον ρομαντισμό καλά. Κάποιος που μπορεί να τα προσφέρει όλα αυτά μπορεί και να έρχεται.

 

 

ζωδια Ταύρος (21 Απριλίου- 21 Μαΐου)
Ξέρετε αυτά που σας αρέσουν και σας αρέσουν αυτά που ξέρετε. Όλα αυτά είναι πολύ καλά και καθώς η κυβερνήτης σας, Αφροδίτη, είναι τώρα στο ζώδιο σας και η Σελήνη είναι νέα σε εσάς την Παρασκευή, είστε προετοιμασμένοι να ορθώσετε το ανάστημα σας και να τα ζητήσετε; Οι άθλοι της αγάπης, ανταμείβονται.

ζωδια Δίδυμοι (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Όταν υπάρχει κάτι που θέλετε, όπως ένα νέο ρομαντικό ειδύλλιο, το σκέφτεστε και το λαχταράτε και περιμένετε το ευτυχισμένο τέλος των παραμυθιών να ξετυλιχθεί στη ζωή σας ή κάνετε σχέδια για να το αποκτήσετε; Είστε πλάσματα της συζήτησης και του μυαλού, μπείτε μιλώντας στον έρωτα, αφού πρώτα κάνετε την ευχή σας σε ένα πεφταστέρι.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Καρκίνος (22 Ιουνίου-23 Ιουλίου)
Μια κοινωνική όψη από την Αφροδίτη μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για να βεβαιωθείτε πως κάποιος θα σας προσέξει ενώ πηγαινοέρχεστε. Αν υπάρχει κάποιος μπουφές ή κάποιο πάρτι κοντά σας, μπορεί να θέλετε να αποδεχτείτε την πρόσκληση.

ζωδια Λέων (24 Ιουλίου- 23 Αυγούστου)
Καμιά φορά είναι δύσκολο να καταλάβεις αν κάποιος είναι αυτό που ισχυρίζεται πως είναι και μπορείς μόνο να το καταλάβεις με το πέρασμα του χρόνου, συνήθως. Αυτή τη στιγμή, κάποιος με εξαιρετική φήμη μεταξύ των φίλων σας, δείχνει ένα ενδιαφέρον στη συλλογή σας με τα γραμματόσημα. Και σε άλλα πράγματα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Παρθένος (24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Ένταση, είναι η λέξη που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει μια συνάντηση που είναι στο δρόμο σας Παρθένοι, δεν είναι κάτι που δεν θα προσέξετε. Είτε αποφασίσετε να προσπεράσετε την πρώτη συνάντηση, είτε όχι, είναι στο χέρι σας, αλλά δεν είναι υπέροχο το να ξέρετε πως έτσι ένιωσε και ο άλλος!

ζωδια Ζυγός (24 Σεπτεμβρίου- 23 Οκτωβρίου)
Ξέρω πως πιστεύετε πως δεν είναι δικό σας θέμα να κάνετε την πρώτη κίνηση, σέρνουν τα πόδια τους τόσο καιρό, που πιστεύετε πως δεν θα συμβεί ποτέ. Δεν θα συμβεί, γιατί σκέφτονται ακριβώς το ίδιο για εσάς. Βγες έξω, βγες έξω, όπου και αν κρύβεσαι!

ζωδια Σκορπιός (24 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)
Πραγματικά ανταποκρίνεστε στην φήμη ότι είστε το πιο σέξι ζώδιο όλου του ζωδιακού κύκλου αυτή την εβδομάδα, με την Αφροδίτη στο γήπεδο του ερωτικού σας ουρανού και τον Ποσειδώνα να βάζει τη λάμψη στον νέο έρωτα και μια Νέα Σελήνη επίσης! Κάντε μια βόλτα τριγύρω Σκορπιοί.

ζωδια Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)
Δεν είναι κάτι που θα ενθάρρυνα στα περισσότερα θέματα, αλλά και τι μπορείτε να κάνετε αν σας αρέσει κάποιος από την δουλειά σας; Πιθανότατα δεν είναι στο χαρακτήρα του Τοξότη, οπότε ίσως πρέπει καλύτερα να κάνετε και ένα δεύτερο σχέδιο αν η Αφροδίτη σας προκαλέσει αυτό ακριβώς, καθώς μπαίνει στον ουρανό της εργασίας σας; Έχετε την προειδοποίηση σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)
Είστε τυχεροί Αιγόκεροι, φαίνετε πως κάποιος έλαβε το μήνυμα που στέλνατε μέσω τυχαίων συναντήσεων και γενικότερα όσο αφήνατε το σύμπαν να σας φέρνει τυχαία στο δρόμο του και επιτέλους ήρθε η ώρα να σας προσέξει. Ο Έρωτας κάνει τα κόλπα του.

ζωδια Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 19 Φεβρουαρίου)
Καθώς ανησυχείτε για τους φίλους σας και το αν έχουν αγάπη στη ζωή τους, γιατί δεν κοιτάτε τριγύρω σας στο μάθημα της γιόγκα, ή στους πάγκους του γηπέδου, ή ίσως σε κάποιο μάθημα για υπολογιστές; Ενώ ψάχνετε κάποιον για αυτούς, βρίσκετε στην πραγματικότητα για τον εαυτό σας. Μπείτε σε κάποια λέσχη.

ζωδια Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)
Κάποιες φορές έχει να κάνει με την εμφάνιση, κάποιες άλλες με τον εσωτερικό κόσμο, ίσως ένα πακέτο και των δύο; Ποιος ξέρει τι του γίνετε όσον αφορά τον έρωτα, αλλά τον αναγνωρίζουμε όταν το βλέπουμε. Ξανά. Κάποιος έρχεται ξανά και τόσο γλυκά, όπως πάντα, πείτε γεια.