Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 11/02 Σάββατο

erwtikes-provlepsis-tetarti-30-4

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 11/02

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Δεν μπορείτε να μείνετε άπραγοι και χωρίς να κάνετε κάτι. Με τον Άρη να σας τροφοδοτεί με ενέργεια και πάθος, μόνο πιο γοητευτικοί μπορείτε να δείχνετε.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Ταύρος: Οι σκέψεις για έναν έρωτα από το παρελθόν, κάποιες φορές σας κάνουν μελαγχολικούς. Αυτό όμως είναι και κάτι που πια πρέπει να το αντιμετωπίσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Με την Έκλειψη να επηρεάζει όλα τα ζώδια του αέρα, εσείς μέχρι και τις 15/02, μην κάνετε η πείτε κάτι υπερβολικό και ανεδαφικό.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Καρκίνος: Ανοίξτε τα μάτια σας. Κάποιος δεν σας λέει όλη την αλήθεια. Εσείς και το τετραπέρατο μυαλό σας, πρέπει πάνω από όλα να προστατέψετε τον εαυτό σας.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις Πανσεληνου 11/02 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λέων: Κάποια κουτσομπολιά ή μυστικά, θα πέσουν στην αντίληψη σας. Αυτά ίσως και να συσχετίζονται με το άτομο, που επιθυμείτε και ήδη το πολιορκείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Παρθένος: Οι ευθύνες που έχετε βάλει στις πλάτες σας, κυρίως οι οικονομικές δεν σας αφήνουν πια καθόλου χρόνο, για να αφιερώσετε στον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Ζυγός: Πολλές οι αλλαγές που επιθυμείτε να κάνετε μέσα στον δεσμό σας. Αυτό είναι και κάτι που θα βρει και τον σύντροφο σας απόλυτα σύμφωνο.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Υπάρχει μια αισθηματική εκκρεμότητα, από το πρόσφατο σας παρελθόν, που θα πρέπει να την λήξετε. Ενοχλεί την παρούσα σχέση σας, και το ξέρετε.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Τοξότης: Υπάρχει ή εύνοια των άστρων και μέχρι να φύγει ο Φεβρουάριος, πάνω στον ζώδιο σας. Επωφεληθείτε των καταστάσεων και των πολλών ευκαιριών.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Αιγόκερως: Αυτό που ζείτε μέσα στην σχέση σας, δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτό που είχατε ονειρευτεί. Άρα κάντε κάτι άμεσα.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

Υδροχόος: Μην σας φοβίζει η σημερινή Έκλειψη- Πανσέληνος. Μόνο καλές ευκαιρίες, θα σας δώσει που θα σας ανοίξουν έναν νέο κύκλο ζωής.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

Ιχθείς: Η λογική και το συναίσθημα σας, είναι σε διαρκή σύγκρουση. Αυτό δεν είναι και κάτι που μπορείτε να το διατηρήσετε. Διαλέξτε …τι είναι καλύτερο για εσάς.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.