Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 01/03 Τετάρτη

symperifora-xwrismoy

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 01/03

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Ο νέος μήνας εισέρχεται με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στον τομέα των αισθηματικών σας. Αυτό σίγουρα θα φέρει και ειδήσεις, από ένα ταίρι που έχει απομακρυνθεί από εσάς.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Καρκίνος

zodia-taro-45

 

Ταύρος: Εσείς είσαστε αυτοί που πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις, για την σχέση που σας ταλαιπωρεί και μάλλον δεν ευχαριστεί και την άλλη πλευρά.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Σκορπιός

Δίδυμοι: Τα προσχήματα και οι δικαιολογίες σας τελείωσαν. Αυτό που έχει την σημασία του, είναι να πείτε πρώτα στον εαυτό σας, τι πραγματικά θέλετε
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Καρκίνος: Βροχή θα πέσουν οι ερωτικές προτάσεις, από καινούργιο κόσμο από τις πρώτες κιόλας ώρες του νέου μήνα. Εσείς κρατήστε μικρό καλάθι.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Όλα δείχνουν την πόρτα της εξόδου, από λάθος άτομα και καταστάσεις που σας δυσαρεστούν. Βρείτε το σωστό χρονικό σημείο και κάντε την χάρη στον εαυτό σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Παρθένος: Μπορεί να έχετε φτάσει στα επικοινωνιακά άκρα με τον άνθρωπο σας, αυτό το διάστημα, όμως οι μέρες μπροστά είναι υπέρ σας, και όλα θα εξομαλυνθούν.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ζυγός: Η ερωτική ζήλια που σας διακατέχει δεν είναι και το καλύτερο. Το βλέπετε και εσείς ότι δεν σας βγάζει πουθενά. Μήπως να βάλετε μπροστά την λογική?!
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Σκορπιός: Σκορπάτε τον χρόνο και την ενέργεια σας, σε άτομα που δεν είναι κοντά στα δικά σας δεδομένα, με την ελπίδα, ότι αυτό κάποια στιγμή θα αλλάξει.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Σκορπιός

Τοξότης: Μπορείτε να πείτε, ότι έχετε πια βρει τον σωστό σύντροφο και το μόνο που τελικά απομένει, είναι να του κάνετε τις σοβαρές σας προτάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Μια καλή ημέρα, γεμάτη κόσμο, που θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά στο άτομο που εδώ και καιρό σας φλερτάρει. Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Υδροχόος: Εσείς και ο δύσκολος σας χαρακτήρας, βάζετε ψηλά τείχη σε αυτούς που επιθυμούν να σας πλησιάσουν και να σας μιλήσουν πιο προσωπικά.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Σκορπιός

Ιχθείς: Ο καινούργιος μήνας, σας δίνει την καλύτερη ενέργεια και εύνοια του, γα να λύστε οριστικά τις διαφορές που έχετε με τον άνθρωπο σας, και να συνεχίστε μια μονιασμένοι.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.