Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 03/03

82da35d29cf62f00639c56ed7de3fe04_XL

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 03/03

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Περνάτε μια δύσκολη περίοδο, που όλα είναι σταματημένα. Αυτό έχει να κάνει και με εσάς, που σίγουρα έχτε χαλαρώσει πολύ τους ρυθμούς σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Ταύρος: Μια καλή ιδέα θα σας δώσει ο άνθρωπος σας, για τις περαιτέρω δεσμεύσεις και ανοίγματα που σκέφτεστε να κάνετε μέσα στην Άνοιξη.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Πολλά τα ερωτικά καλέσματα, που προκύπτουν από τον φιλικό και εργασιακό σας χώρο, και που σίγουρα θα πρέπει να τα προσέχετε.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Καρκίνος: Είσαστε αυτό το διάστημα μέσα στην ένταση και τις παρεξηγήσεις, με τον άνθρωπο σας. Αυτό έχει να κάνει και με τα δικά σας τα νεύρα.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λέων: Σίγουρα ο μήνας, έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες πιθανές προδιαγραφές και για τα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά σας θέματα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Παρθένος

Παρθένος: Οι σκηνές ζηλοτυπίας μέσα στον δεσμό σας έχουν πολλαπλασιαστεί. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να περιοριστεί.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Τοξότης

Ζυγός: Έχετε κάνει μια σειρά από λάθη και στο τώρα καλείστε να δώσετε τις σωστές λύσεις. Αυτό είναι και κάτι που θα το εκτιμήσει ο σύντροφος σας.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Όλα αυτά που τρέχουν σαν εκκρεμότητες μέσα στα αισθηματικά σας θέματα, λίαν συντόμως θα δώσουν και λύσεις που θα σας ανακουφίσουν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

Τοξότης: Είσαστε στο μυαλό κάποιων που αποζητούν να σας γνωρίσουν σε πιο ιδιαίτερο βαθμό. Ίσως και κάπου εκεί να υπάρχει και ένας μεγάλος έρωτας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Σκορπιός

Αιγόκερως: Δεν έχετε ακόμη ορίσει μέσα στο μυαλό σας, αυτά που με μια σειρά πρέπει να γίνουν μέσα στην σχέση σας. Οργανωθείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Υδροχόος: Είσαστε ανάμεσα σε πολλά θέματα που σίγουρα σας τρώνε, από τον προσωπικό χρόνο που έχετε με τον άνθρωπο σας, Βρείτε λοιπόν τις ισορροπίες.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Ιχθείς: Οι μέρες σας κάνουν πιο αισιόδοξους. Αυτό είναι και κάτι που θα δώσει και μια νέα πνοή στην σχέση σας. Καλές ειδήσεις μέχρι την πανσέληνο έρχονται από τα οικονομικά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.