Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου Α

erwtiki-astrologia

Μηνιαία Ερωτικά Ωροσκόπια Μαρτίου 2017

ζώδια Κριός

Η σέξι σειρήνα, Αφροδίτη, κάνει μια στροφή 180 μοιρών και ρίχνει μια μακρά ματιά προς τα πίσω στις 4 Μαρτίου. Μία από αυτές τις απαράμιλλες, δυνατές σχέσεις από το παρελθόν μπορεί να ξαναπεράσουν απ’ τη σκηνή κάποια στιγμή πριν από την Εαρινή Ισημερία αυτό το μήνα.

Μπορεί να είστε απρόθυμοι να ξεκινήσετε αυτό το συγκεκριμένο συναισθηματικό ταξίδι, αλλά πριν περάσει ο καιρός θα αγωνιάτε να ξαναζήσετε τη σκηνή του εγκλήματος. Η αναπόληση δεν είναι το δυνατό σας σημείο – θέλετε δράση και άφθονη μάλιστα. Η επιθυμία τρέχει αχαλίνωτη και είναι εύκολο να παραδοθείτε στην αποπλάνηση, αλλά το να ξέρετε πότε να τα παρατάτε μπορεί είναι πρόβλημα για σας.

zodia-taro-45

 

Στις 12, η Πανσέληνος θα μπορούσε να φέρει κάποια ρομαντική τρέλα καθώς έρχεστε πρόσωπο με πρόσωπο με μισοτελειωμένες δουλειές και μια βαθιά θαμμένη ερωτική συγκίνηση. Καθώς πάντα σας διεγείρει το ακραίο σεξ, μια δραματική Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο του Κριού στις 27, φέρνει στο προσκήνιο πολύ σημαντικές αναμνήσεις.

Μπορεί να βγάλετε ένα αντίγραφο του Kamasutra για τυχόν νέα κόλπα που μπορείτε να δοκιμάσετε. Για σας, η αγάπη έχει να κάνει με το τώρα, και οι παλιές υποθέσεις δεν έχουν καμία θέση στην κρεβατοκάμαρα. Για τους αδέσμευτους Κριούς, αυτά τα συναισθήματα αναζωπυρώνουν την αγάπη και αυτό που θέλετε είναι ένα αμαρτωλό ιντερλούδιο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζώδια Ταύρος

Η κυβερνήτης σας, Αφροδίτη, μπορεί να περιπλέξει τη ζωή σας, όταν ξαφνικά κάνει μια γρήγορη στροφή και βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση. Είναι στον Κριό, στο ζώδιο του θρυλικού, πεινασμένου λυκανθρώπου και δεν είναι μόνο πεινασμένη για σεξ, αλλά απ’ ότι φαίνεται γεμάτη στα στεροειδή, επίσης. Δεν φαίνεται να είναι δυνατόν τα συναισθήματα να κλιμακωθούν ακόμη περισσότερο, αλλά νιώθετε τον εαυτό σας στο χείλος και μετά βίας κρατιέστε.

Η Πανσέληνος στην επικριτική Παρθένο στις 12 Μαρτίου θα μπορούσε να σας δώσει το διάλειμμα στο πάθος που αναζητάτε μέσα σας, ή μια εύκολη απόδραση από την ένταση. Η σιωπή σας είναι το ξεχωριστό σας όπλο, αλλά αυτό το μήνα έχετε πραγματικά τη διάθεση για σοβαρή συζήτηση, κατά προτίμηση σερβιρισμένη με μια πινελιά εξυπνάδας και αυθάδειας. Τα αστέρια της αγάπης είναι σε κτητικά εδάφη, και μια Νέα Σελήνη στον Κριό κατά την εβδομάδα της 27ης αναδεικνύει την τίγρη μέσα σας.

Παρουσιάζει μια ισχυρή πρόκληση για το ταίρι σας, καθώς είστε σχεδόν αχόρταγοι. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να είναι το σημείο καμπής όσον αφορά την κατεύθυνση προς την οποία κινείται αυτή η σχέση. Αν η κατεύθυνση που θα επιλέξετε είναι προς ακόμη πιο έντονη αγάπη – ναι, μοιάζει να είναι αγάπη – ο μήνας θα μπορούσε να τελειώσει με ημέρες σωματικής διαπραγμάτευσης που είναι εξίσου δεσμευτικές όσο και κάθε γραπτή σύμβαση.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Δίδυμοι

Όταν η Αφροδίτη γυρίσει ανάδρομη, στις 4 Μαρτίου, είναι σχεδόν σαν να απελευθερώνεστε και να μπορείτε να είστε ακριβώς αυτοί που είστε και να μην συμμορφώνεστε με τις κοινωνικές νόρμες που ακολουθείτε τις περισσότερες φορές. Τώρα μπορείτε να αποσυρθείτε από το βόμβο της κοινωνικής ζωής και να επικεντρωθείτε στις εκκρεμότητες μιας σχέσης που σας στοιχειώνουν.

Αυτές οι περίπλοκες επικοινωνίες και οι θολές λεπτομέρειες μπορεί να σηκώσουν το ενοχλητικό κεφάλι τους στις 5, αλλά διατηρείτε και συνεχίζετε μια καυτή σχέση που είχε παγώσει ξαφνικά. Οι σπίθες είναι τόσο καυτές που μπορεί να κρατήσουν για τις επόμενες πέντε ή έξι εβδομάδες.

zwdia-765

Μια Πανσέληνος στις 12 αυξάνει την σεξουαλική ένταση και την στέλνει προς την κατεύθυνση της βαθιάς και προσεκτικής σεξουαλικής θεραπείας. Μια Νέα Σελήνη στον Κριό στις 27 σας πιάνει να ζείτε το πιο ερωτικό παραμύθι, και εύκολα πείθετε το ταίρι σας να παίξει το ρόλο ενός παλιού γνώριμου σκηνικού, πάντα με μεγαλειώδεις χειρονομίες.

Προσθέστε τον καλό χειρισμό της γλώσσας και το ταίρι σας νιώθει σαν χαρακτήρας από ταινία ή μυθιστόρημα. Με την γοητεία του δραπέτη που κουβαλάτε, συχνά σκέφτεστε την αγάπη ως διαγωνισμό που περιμένετε να κερδίσετε και κερδίζετε (εύκολα).

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζώδια Καρκίνος

Δεν έχουν όλα να κάνουν με τη δουλειά αυτό το μήνα. Θέλετε να ξεφύγετε και το σύμπαν σας βοηθά σε αυτή την περιπέτεια. Όλα έχουν να κάνουν πραγματικά με τη χαλάρωση στα θέματα ελέγχου και με το να αφήσετε τη φωτιά που νιώθετε να καίει, ανεξέλεγκτη. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στις 4 Μαρτίου μπορείτε κυριολεκτικά να βγείτε από των τριών κομματιών κοστούμι σας στα πιο ωραία μέρη, όπως σε μια απομονωμένη παραλία και να καλωσορίσετε τα ερωτικά σας συναισθήματα με τον πιο παιχνιδιάρικο τρόπο. Μπορεί να θέλετε να προσθέσετε νέα κόλπα, να επεκτείνετε την αίσθηση του ρομαντικού παιχνιδιού σας και γενικά να επενδύσετε στον έρωτα με τον ίδιο οίστρο που φέρετε στην επαγγελματική σας ζωή.

Από τις 7, η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο αγγίζει ανοικτά σχεδόν κάθε αστέρι και είναι δύσκολο για τον εραστή σας να συμβαδίσει με τις πολλές διαφορετικές όψεις της αγάπης. Για σας, το να αγκαλιάσετε την άγρια φύση σας φαίνεται να προκαλεί κεραυνούς στο φόντο, ή είναι απλά η καρδιά σας που χτυπάει; Νωρίς μέσα στο παιχνίδι θα μάθετε να εντοπίζετε και να αποφεύγετε δύσκολες καταστάσεις και αυτές οι ίδιες οι αισθήσεις είναι ξύπνιες στις 27. Ας ελπίσουμε ότι θα είστε με αυτόν που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Με όλη την ηλεκτρική ενέργεια στον αέρα, μπορεί να εξαπολυθούν δυνάμεις που να μην μπορούν αργότερα να δαμαστούν.

zodia-zvdia-75

ζώδια Λέων

Η Αφροδίτη ανάδρομη στον Κριό στις 4 Μαρτίου ενθαρρύνει την ερωτική φλυαρία σε εσάς και στον σύντροφό σας, αλλά προσέχετε να μην πάρετε πολύ σοβαρά αυτά τα λόγια. Λόγια που έχουν ειπωθεί κάτω από την επιρροή ανάδρομης πορείας θα πρέπει να γραφτούν σε χαρτί πριν χάσουν την ισχύ τους. Θέλετε οικειότητα μαζί με περιπετειώδη ατμόσφαιρα αυτό το μήνα και η δημιουργική σας πλευρά μπορεί να σχεδιάσει δείπνο για δύο δίπλα στο τζάκι κάπου στα βουνά. Αυτό που προσφέρετε και είναι τόσο ξεχωριστό είναι η ικανότητά σας να θυμάστε εκείνες τις ιδιαίτερες στιγμές και ότι μπορεί ορισμένες φορές να φαίνεται ότι έχετε ενσωματωμένο ραντάρ.

Ενώ συνήθως είστε η ουσία της ψυχραιμίας όταν πρόκειται για την αγάπη, η πανσέληνος της 12ης μπορεί να φέρει στην επιφάνεια βιαστική συμπεριφορά που όχι μόνο διεγείρει το ταίρι σας, αλλά ανεβάζει το πάθος στα ύψη. Λατρεύετε να είστε ερωτευμένοι, και τώρα αυτό συμβαίνει με μεγαλειώδες στυλ. Τα λόγια σας έχουν ένα σέξι κάλεσμα, καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον καυτό Κριό στις 20. Όλοι όσοι συναντάτε θα πιάνουν τα vibe που εκπέμπετε. Το κερασάκι στην τούρτα έρχεται με τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου στον παθιασμένο Κριό στις 27 και εσείς μετακινείστε προς την μονιμότητα.

zwdia-zvdia-taro-00

ζώδια Παρθένος

Φταίει η ανάδρομη Αφροδίτη στις 4 Μαρτίου, που αυτή η ξαφνική νέα ερωτική εμπειρία έρχεται, σαφώς, από τη μνήμη και όχι από τη φαντασία; Με ένα τέταρτο της Σελήνης στον τομέα του έρωτα ως τζόγο, μπορεί να ελπίζετε να ξανακάνετε ένα ρομαντικό λάθος που είχατε κάνει στο παρελθόν, αλλά να θυμάστε ότι ο Ποσειδώνας είναι στο μίγμα και προσθέτει τη δική του μάρκα σέξι εξαπάτησης. Ο πιο ρομαντικός Παρθένος θα νιώσει μια επείγουσα ανάγκη ζωής ή θανάτου στην αρχή αυτής της σύνδεσης και αυτή η θέση της Σελήνης θα μπορούσε, επίσης, να σας δέσει πιο σφιχτά. Μπορεί να περιφέρεστε τριγύρω σε ερωτική ζάλη και κανείς δεν καταλαβαίνει τι νιώθετε γιατί κρατάτε τα συναισθήματά σας μυστικά (ή κάτω απ’ τα σεντόνια).

Η Πανσέληνος στις 12 είναι στο δικό σας ζώδιο της Παρθένου και μόλις συμβεί θα είναι σαν το σύμπαν να δίνει ένα μεγάλο φιλί και να εγκρίνει τη σχέση των δυο σας. Η Νέα Σελήνη αυτού του μήνα στον Οίκο του «δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την αγάπη σου» σημαίνει ότι είστε προσεκτικοί και μπορεί να μην ξέρετε ποιες ρομαντικές κινήσεις να πρέπει να υιοθετήσετε. Μετά από δύο εβδομάδες τρελού σεξ, ακόμα δεν ξέρετε αν είστε ακριβώς ερωτευμένοι ή απλά έχετε μια πολύ καυτή σχέση. Για την ψύχραιμη καρδιά σας και οι δύο επιλογές είναι αρκετές.

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia