Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 07/03 Τρίτη

erwtikes-21-2

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 07/03

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Δεν σηκώνετε εσείς και πολλά αστεία. Αυτό που έχει την σημασία του αυτές τις ημέρες, είναι να βρείτε μια κοινή διέξοδο με τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Ταύρος: Είσαστε σε μια μόνιμη ερωτική θύελλα. Αυτό όμως και πιθανόν να έχει κουράσει πια τον άνθρωπο σας, που έχει την ανάγκη της ισορροπίας αλλά και της λογικής.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άμεσα για να γυρίσει ο άνθρωπος σας. Αυτό όμως σας δίνει και τον πολύτιμο χρόνο για να σκεφτείτε και εσείς.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Καρκίνος

Καρκίνος: Αυτά τα χωρίς λόγο δράματα και ξεσπάσματα που έχετε έχουν τρομάξει τον άνθρωπο σας, που έχει όμως όλη την καλή διάθεση να σας φροντίσει.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Λέων: Ότι και να πείτε υπό την πίεση την οποία είστε, δεν θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που ζητάτε. Αυτό που έχει σημασία είναι να ασχοληθείτε με την καθημερινότητα σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

Παρθένος: Εσείς και το ταίρι σας έχετε κάνει κάποιες συμφωνίες για την σχέση σας. Επί του παρόντος, κάποιος από τους δυο σας, δεν τηρεί να συμφωνηθέντα.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Ζυγός: Θα πρέπει να κάνετε την προσπάθεια σας, για να λύστε τις διαφωνίες που έχουν δημιουργηθεί με τον σύντροφο σας αλλά και το περιβάλλον του.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Μπορεί να είστε μόνοι αυτήν την εποχή, αλλά αυτό θα αλλάξει. Από την Πανσέληνο και μετά θα υπάρξουν καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σας τραβήξουν το βλέμμα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Τοξότης: Δεν χρειάζεται να παρακαλάτε κανένα. Αυτό που έχει την σημασία του, είναι να δείτε εσείς τελικά έχετε ανάγκη και ζητάτε αυτήν την δύσκολη εποχή.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Μην ανοίγετε τα χαρτιά σας, σε άτομα, που ακόμη δεν γνωρίζετε τόσο καλά. Αυτό ίσως και σε βάθος χρόνου να σας εκθέσει χωρίς λόγο.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Υδροχόος: Όλα έχουν μια σκοπιμότητα. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει από τώρα να το ψάξετε στο καινούργιο πρόσωπο που σας έχει πλησιάσει.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Ιχθείς: Με τόσο καλές αστρολογικές όψεις πάνω από το κεφάλι σας, το μόνο που μπορεί να συμβεί, είναι να σας έρθει ξαφνικό χρήμα αλλά και ένας νέος σύντροφος.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

xartomanteia

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.