Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 08/03 Τετάρτη

erwtikes-8414

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 08/03

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Όλα έχουν το όριο τους και εσείς επίσης. Αυτό είναι και κάτι που μόνο τώρα τελευταία έχει αρχίσει ο άνθρωπος σας, να το καταλαβαίνει και να σας σέβεται.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Καρκίνος

Ταύρος: Πραγματικά έχετε πολλά να ολοκληρώσετε μέσα σε αισθηματικές αλλά και οικογενειακές υποθέσεις. Ξεκινήστε από τα πιο σοβαρά.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Αν έχετε κάποιες αντιρρήσεις, για όλα αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε λίγο πιο ανοιχτά.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Καρκίνος: Είστε συνεχώς μέσα στα νεύρα και την υπερένταση. Αυτό ξεκινάει και τελειώνει στον σύντροφο σας, που δείχνει να μην στέκετε δίπλα, στις ανάγκες σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων: Υπάρχουν πολλά που πρέπει να λύσετε με το παρελθόν σας. Αυτό σίγουρα συμπεριλαμβάνει και μια πιο προσωπική και πιο ειλικρινής συζήτηση,
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

Παρθένος: Όλα έχουν κατάληξη σε εσάς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει είστε πραγματικά δυνατοί κα να δώσετε τις κατάλληλες και τις πιο σωστές συμβουλές.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Ζυγός: Έχετε γίνει ο πόλος έλξης για νέο κόσμο. Μέσα από αυτούς το πιο πιθανόν είναι και να γνωρίσετε τον καινούργιο έρωτα της ζωής σας,.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

tarw-taro-xartomanteia

Σκορπιός: Αν δεν θέλετε να κάνετε κάτι καινούργιο στην αισθηματική σας ζωή. Καλύτερα. Κάπως έτσι θα βρείτε και την εσώτερη σας ισορροπία.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

Τοξότης: Μην κάνετε ακόμη τις αποκαλύψεις των σχεδίων σας σε άτομα που ακόμη δεν έχουν αποδείξει ότι μπορείτε να τα εμπιστευτείτε. Προσέχετε παραπάνω τον εαυτό σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Διαβαστε  το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Μαρτιου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Όλα τα γεγονότα από το παρελθόν, στριφογυρίζουν μέσα στο κεφάλι σας. Βάλτε άμεσα μια σειρά και πάρτε τις αποφάσεις σας.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Υδροχόος: Εσείς έχετε πολλά να πείτε, αλλά ακόμη δεν είναι η σωστή ώρα. Αυτό που έχει σημασία, είναι να κάνετε τις προτάσεις που σας αντιπροσωπεύουν.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Καρκίνος

Ιχθείς: Δεν έχει πραγματικά καμία λογική αυτό που ζείτε. Σίγουρα δεν θα πρέπει να χάσετε την ισορροπία και την πίστη στον εαυτό σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.