Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 08/04 Σάββατο

prwin-epanasyndesi

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 08/04

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Μπορεί να έχετε μπερδευτεί, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει μέσα σε αυτόν τον μήνα, να δώσετε απαντήσεις σε όλους αυτούς, που τις περιμένουν.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Σκορπιός

Ταύρος: Δεν θα θεραπεύσετε την καρδιά σας με το να σκέφτεστε το άτομο που στο παρελθόν σας, στεναχώρησε. Ασχοληθείτε με το δημιουργικό σας παρόν.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Κυριαρχείτε στην καρδιά του ατόμου, που έχετε βάλει εδώ και καιρό στο ερωτικό σας στόχαστρο. Οι αποδείξεις ενδιαφέροντος σας πλησιάζουν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Καρκίνος: Πολλά τα άσχημα παραδείγματα που έχετε γύρω σας, από ζευγάρια που έχουν χωρίσει. Προσέξτε ο ανάδρομος Ερμής πλησιάζει.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Λέων: Αν δεν έχετε περιθώριο για άλλο χρόνο το καλύτερο, που έχετε να κάνετε είναι, να μιλήσετε στο άνθρωπο σας, για αυτά που σας πιέζουν.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Αυτήν την περίοδο είσαστε πολύ μπερδεμένοι, ανάμεσα σε παρελθόν, τολμηρό παρόν και λάθος άτομα. Είναι η ώρα, που μάλλον πρέπει να μείνετε μόνοι για να σκεφτείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Ζυγός: Η καρδιά σας έχει πάρει φωτιά, με την καινούργια γνωριμία που έχετε κάνει. Αυτό δεν θα πρέπει ακόμη να το δείξτε στους γύρω σας. Υπομονή.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Σκορπιός: Οι σκέψεις σας έχουν ευθυγραμμιστεί με τις ανάγκες σας, και το μόνο που έχει σημασία είναι, να δώσετε περισσότερη προσοχή στην σχέση σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Τοξότης: Όσα και να ακούσετε, μην κρατήστε τίποτα. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να παρεξηγηθείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

tarw-wroskopio-4

Αιγόκερως: Το ταίρι σας, έχει πολλά να σας προσάψει, για την απουσία αλλά και την αδιαφορία σας. Το μόνο, που έχετε να κάνετε είναι να ακούσετε τι ζητάει.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Αιγόκερως

Υδροχόος: Είσαστε εδώ και καιρό προβληματισμένοι, για όλα αυτά που έχουν συμβεί μέσα στον δεσμό σας, ίσως και με ευθύνη των τρίτων. Αλλάξτε το.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Ιχθείς: Δεν έχετε άλλες δικαιολογίες, ούτε για τον εαυτό σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι, να δείτε ποια είναι τα πρέπει και ποια τα θέλω σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Παρθένος

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.