Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 09/04 Κυριακή

sxeseis-sagapw

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 09/04

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Εσείς έχετε δείξει με όλη την ένταση, πόσο πολύ δυσαρεστημένοι είσαστε με αυτό που έκανε ο σύντροφος σας. Ώρα να κάνετε και ένα βήμα πίσω.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ταύρος: Ο Ερμής και ο Πλούτωνας έχουν ερωτικές παγίδες για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι άμεσα πρέπει να ξεκαθαρίσετε, το παρόν από το παρελθόν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Η αστρολογική τύχη είναι με το μέρος σας και το μόνο που χρειάζεται, είναι να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε ποιος σας ταιριάζει.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Καρκίνος: Είσαστε μέσα σε πολλές προτάσεις, που έχουν συγκινήσει την καρδιά σας. Σκεφτείτε όμως αυτήν την φορά με την απόλυτη λογική σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Λέων: Πολλά τα θέματα, που έχουν προκύψει μέσα στην σχέση σας και αυτό έχει να κάνει, με τα τρίτα σας περιβάλλοντα που δεν συμφωνούν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος : Όλα έχουν τα όρια τους, και εσείς έχετε κατά πολύ υπερβεί και τις δυνάμεις σας. Μην χάνετε τον χρόνο σας με άτομα, που είναι ασύμβατα με την ζωή σας.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

Ζυγός: Δίνεται έναν μεγάλο αγώνα για να κρατήσετε τον άνθρωπο σας. Αυτό από μόνο του, είναι λάθος. Η αγάπη εμπεριέχει, δράσεις οικειοθελείς.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Σκορπιός

Σκορπιός: Ο σκοπός σας είναι αυτό το διάστημα, να μείνετε μόνοι σας και να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία. Ο ανάδρομος Ερμής έχει άλλα πιο πικάντικα δεδομένα.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Εάν κάτι δεν λειτουργεί μέσα σον δεσμό σας, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε την τόλμη, και να μιλήσετε ανοιχτά για τους προβληματισμούς σας.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Αιγόκερως: Πολλά τα νεύρα και οι εντάσεις που υπάρχουν μέσα στην σχέση σας. Αν αυτό γίνεται πια συχνά… ίσως κάποιος από τους δύο να έχει πια βαρεθεί.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Υδροχόος: Έχετε κάνει ενδιαφέρουσες γνωριμίες, το τελευταίο χρονικό διάστημα και κάποια έχει ήδη, ξεχωρίσει μέσα στο μυαλό σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Ιχθείς: Αν όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στην σχέση σας, μόνο πια σας απογοητεύουν, ίσως και να πρέπει να κοιτάξετε την έξοδο… άμεσα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.