Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 12/04 Τετάρτη

sxeseis-nees-gnwrimies

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 12/04

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Πολλά τα λόγια ζήλιας που εισπράττετε, από τον άνθρωπο σας και σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Για αρχή, βρείτε ποια είναι η αιτία που τα παράγει.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Ταύρος: Αν τελικά και εσείς αντιλαμβάνεστε ότι η σχέση σας, έχει πολλά επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα, θα πρέπει άμεσα να μιλήσετε και χωρίς να φοβάστε.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Είσαστε μέσα σε πολλά σταυροδρόμια, αυτήν την εποχή και αυτό σας έχει καθυστερήσει, από τις τελικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Καρκίνος: Ο σύντροφος σας έχει υποθέσεις ανοιχτές, από το παρελθόν του. Αυτό το ξέρατε. Ωστόσο, αν κάνετε λίγη υπομονή, θα βρεθούν οι πρακτικές λύσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Αιγόκερως

Λέων: Η αναζήτηση για τον επόμενο σύντροφο σας, έχει μέχρι στιγμής αποβεί άκαρπη. Μετά το τέλος του μήνα αυτού, θα υπάρξουν καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Δεν μπορείτε να μείνετε μέσα σε σχέσεις, οι οποίες όσο χρόνο και να τους δίνετε, δεν κάνουν κάτι περισσότερο, για να σας κρατήσουν
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Παρθένος

Ζυγός: Εσείς που θα δεχτείτε ποικίλες προτάσεις από γνωστούς σας, για το Πάσχα, μην τις απορρίψετε. Ίσως και κάπου εκεί να παραμονεύει, κάποιος νέος έρωτας.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Σκορπιός: Περαιτέρω εντάσεις και καυγάδες, μέσα στον δεσμό σας δεν θέλετε. Ίσως και να πρέπει και οι δύο σας να ξεκουραστείτε αυτές τις γιορτινές ημέρες.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Παρθένος

Τοξότης: Τα λόγια σας, έχουν αναστατώσει ευχάριστα ένα καινούργιο άτομο, από τον φιλικό ή τον εργασιακό σας χώρο. Νέος έρωτας στα προσεχώς.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Σκορπιός

Αιγόκερως: Μπορεί μέσα στην σχέση σας να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, όμως όλα δείχνουν, ότι αυτό είναι μόνο προσωρινό.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Υδροχόος: Θα ήταν σοφό να κρατήσετε μικρό καλάθι, σε όλα αυτά που σας τάζουν άτομα, που μόλις τον τελευταίο καιρό, έχουν εισέλθει στην ζωή σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Αιγόκερως

Ιχθείς: Με όλο το αστρολογικό σκηνικό ανάδρομο, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να σκεφτείτε όλες τις εκκρεμότητες σας και να τις λύσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Διαβαστε  το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 11/04 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.