Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 14/04 Παρασκευή

astrologia-anadromos-ermis-zygos

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 14/04

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Οι θεωρίες που σας έχει αραδιάσει το ταίρι σας, πια δεν σας συγκινούν. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε τα όρια σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Ταύρος: Κάποιος μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας ανακηρύξει τον έρωτα του. Σίγουρα θα εκπλαγείτε και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο, για να απαντήσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Είσαστε σε μια φάση ζωής, που όλα σας φταίνε. Αυτό είναι κάποιο κατάλοιπο από το πρόσφατο σας παρελθόν, που ακόμη δεν έχετε αποβάλλει.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

Καρκίνος: Ξεκινήστε από σήμερα, να μιλάτε με τον άνθρωπο σας για όλα. Είναι και ο ίδιος σε μια λογική του να λύσετε καταστάσεις, που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Λέων: Είσαστε αρνητικοί σε όλα αυτά που σας προτείνει, το ταίρι σας. Αυτό ίσως και ενδόμυχα να σημαίνει, ότι δεν θέλει κάτι περισσότερο, για το τώρα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Παρθένος

Παρθένος: Έχετε ακούσει πολλά, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα για τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας. Έχει έρθει και η ώρα για να πάρετε τις αποφάσεις σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Ζυγός: Εσείς που είσαστε μόνοι σας, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε πολλές καινούργιες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Σκορπιός: Όλα έχουν αλλάξει από την μέρα, που έγιναν οι σοβαρές συζητήσεις μεταξύ σας. Τώρα έχει έρθει η ώρα για πράξεις.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Τοξότης: Αφήστε τον άνθρωπο σας να έχει κάποιες πρωτοβουλίες στην αισθηματική σας σχέση. Αφήστε τον να σας δείξει τι έχει για εσάς.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αιγόκερως: Υπάρχουν πολλά εκκρεμή σημεία μέσα στην σχέση σας. Αυτό καλείστε να το συζητήσετε, από τον μήνα Μάιο, που όλα τα αστρολογικά θα είναι θετικά.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

Υδροχόος: Σκεφτείτε τι θέλετε να πείτε στο ταίρι σας, μέσα στις γιορτινές ημέρες, έτσι ώστε να φέρετε και πάλι τα πράματα πιο κοντά στα αιτούμενα σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

Ιχθείς: Εσείς θα πρέπει να κάνετε και πάλι το επικοινωνιακό βήμα, έτσι ώστε να σπάσετε τον πάγο που υπάρχει μέσα στην σχέση σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.