Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 16/04 Κυριακή

ti-eidoys-syntrofo-xreiazetai-to-kathe-zwdio

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 16/04

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Αυτήν την εποχή που και εσείς οι ίδιοι, αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχει και τόσο καλή επικοινωνία – συνεννόηση με τον άνθρωπο σας, ίσως και να πρέπει να ρίξετε νερό στο κρασί σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Ταύρος: Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό. Αυτό είναι και κάτι που το περιμένετε εδώ και καιρό.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Παρθένος

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Δεν έχετε και πολύ χρόνο στην διάθεση σας, για να σπαταλάτε. Ο άνθρωπος σας θα πρέπει να σας δώσει τις αποφάσεις του άμεσα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

Καρκίνος: Είναι μια δημιουργική εποχή, που θα καταφέρετε να φέρετε την ισορροπία μέσα στον δεσμό σας. Χρήμα και φήμη καραδοκούν.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Λέων: Ο κόσμος σας έχει καταρρεύσει, μετά από αυτά που έγιναν με τον άνθρωπο σας. Ίσως και να έχετε χάσει πια την εμπιστοσύνη σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Η ατμόσφαιρα, μέσα στην σχέση σας, έχει βελτιωθεί. Αυτό θα σας κάνει να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, για το κοινό σας μέλλον.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Σκορπιός

Ζυγός: Έχετε πολλές κατακτήσεις, που θα έχετε μέσα σε αυτόν τον μήνα. Πολλοί και αυτοί, που θα κάνουν και την προσπάθεια τους για να επανασυνδεθεί.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Σκορπιός: Πολλές οι συναντήσεις που θα έχετε, με αγαπημένα άτομα. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες ίσως, και να τα ξαναβρείτε με κάποιον σε ερωτικό επίπεδο.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

tarw-taro-xartomanteia

Τοξότης: Μπορεί στο τώρα να αισθάνεστε άσχημα με την μοναξιά σας, αλλά το μόνο σίγουρο είναι, ότι λίαν συντόμως, θα υπάρξει ο μεγάλος έρωτας της ζωής σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Παρθένος

Αιγόκερως: Υπάρχει μια αστάθεια στον δεσμό σας, που έχει ξεκινήσει από εσάς. Δεν αισθάνεστε άνετα πια και έχετε την ανάγκη για ποιοτικές αλλαγές.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Υδροχόος: Έχετε κάνει πολλές και πρακτικές προσπάθειες για να σώσετε την σχέση σας. Κάντε λίγη υπομονή για να δείτε τι θα πράξει και η άλλη πλευρά.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Ιχθείς: Τα λόγια σας έχουν κερδίσει έναν νέο έρωτα. Τώρα θα πρέπει να τα συνοδέψετε και από πράξεις. Όλα τα άλλα θα γίνουν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Σκορπιός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.