Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 16/11 Τετάρτη

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 16/11

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

Μην σηκώνετε τα γάντια που σας πετούν Κριοί. Σαφώς και πάντα εσείς είσαστε ετοιμοπόλεμοι, αλλά στο τώρα κάντε λίγη υπομονή με τον ιδιότροπο σύντροφο σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Λέων

Οι αντιθέσεις που υπάρχουν μέσα στον δεσμό σας Ταύροι, ξεκινούν και από εσάς. Αυτό σίγουρα θα πρέπει από την δική σας πλευρά να το μειώσετε, καθώς πονάτε τον άνθρωπο σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Παρθένος

zodia-taro-45

 

Όλοι οι Δίδυμοι που έχουν μείνει μόνοι τους, θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για τον εαυτό τους και θα ασχοληθούν ενεργά με την ποιότητα στην ζωή τους.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Σκορπιός

Αυτοί οι Καρκίνοι που έχουν χωρίσει αυτές τις ημέρες, μέσα από ώριμες και δομημένες διαβουλεύσεις, θα καταφέρουν να τα ξαναβρούν με τον άνθρωπο τους.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τα αστρολογικά σας λένε Λέοντες στοπ. Μην κάνετε κάτι παρορμητικό θα ήταν σίγουρα λάθος. Αφήστε τους άλλους, αυτούς δηλαδή που ενδιαφέρονται, να σας πλησιάσουν πρώτοι.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Παρθένοι το μονοπάτι σας στο τώρα μπορεί να έχει κάποια μικρά εμπόδια, αλλά στο επόμενο χρονικό διάστημα όλα θα ανοίξουν, και στον αισθηματικό τομέα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Καρκίνος

Εσείς οι Ζυγοί, είστε σε μια μεταβατική περίοδο. Αυτό ακουμπάει και στην ερωτική σας ζωή που προσεχώς θα σας δώσει τις απαντήσεις που ζητάτε.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Παρθένος

Σκορπιοί, αδιαφορήστε για τα παλιά. Το παρόν σας είναι γεμάτο ενδιαφέροντα άτομα, που σας πλησιάζουν και σας προτείνουν λύσεις και αγάπη.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Σκορπιός

Τοξότες, και εσείς είστε για να λύνετε και να δένετε. Στο τώρα καλείστε να δείτε το πρακτικό μέρος, την αισθηματικής σας ζωής, και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Αιγόκερως

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι στόχοι σας αποκλίνουν πολύ Αιγόκεροι, από αυτό που θέλει το συντροφικό σας ταίρι. Καλύτερα μιλήστε και λύστε τις αντιξοότητες.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Ξεκινήστε Υδροχόοι, τώρα που λήγει η δύσκολη εποχή του Σκορπιού, να μιλάτε και να λύστε τα όποια προβλήματα, με γνωστούς – φίλους και σίγουρα το ταίρι σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Ταύρος

Η διασκέδαση Ιχθείς, είναι κάτι που το τελευταίο διάστημα την έχετε ξεχάσει, ένεκα κάποιου ερωτικού πόνου. Αλλάξτε αυτήν την παλαιά νοοτροπία.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Ζυγός

zwdia

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.