ερωτικη χαρτομαντεια Λενορμαν 16/11 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 16.11 Τετάρτης

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 01. Ο Καβαλάρης ( 09 Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Επιστροφή έρωτα
2) Λόγια που θα ευχαριστήσουν
3) Ξαφνικές εργασιακές εξελίξεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Αν εσείς δεν κάνετε κάτι καταλυτικό για την σχέση σας, είναι πιθανόν να παραμείνετε έτσι μόνιμα, μέσα στην ταλαιπωρημένη σας κατάσταση.

ζωδια – Καρκίνος: Αυτό που λαχταράτε θα συμβεί. Το άτομο που παίζει ένα κρυφτούλι ερωτικό, το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα σας παραδώσει την καρδιά του.

ζωδια – Ζυγός: Εκφράζεστε με έναν τρόπο επιθετικό. Αυτό είναι και κάτι που πληγώνει τον άνθρωπο σας. Αν κάτι σας πειράζει απλά πείτε του.

ζωδια – Αιγόκερως: Μην επιμένετε να πάρετε στο τώρα τις απαντήσεις που ζητάτε από τον άνθρωπο σας. Μπορεί για αυτόν, να μην είναι και το πιο κατάλληλο σημείο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Μην αγνοείτε τα σημάδια του σύμπαντος. Αυτά είναι που σας λένε μαζί με το αλάνθαστο ένστικτο σας, πάρτε τα πιο σοβαρά, και ειδικά για την αισθηματική σας ζωή.

ζωδια – Λέων: Μπορεί στο τώρα να είστε απογοητευμένοι από τις μέτριες συμπεριφορές του συντρόφου σας, όμως τα πράματα προσεχώς αλλάζουν άρδην.

ζωδια – Σκορπιός: Τα καλύτερα είναι μπροστά σας και αυτό που απομένει είναι έρθει και πάλι η αισθηματική εξωστρέφεια, από την πλευρά του συντρόφου σας.

ζωδια – Υδροχόος: Θα πρέπει να διαφυλάξετε, όλα αυτά που κάνετε με τον άνθρωπο σας, και ειδικά από τα κακόβουλα μάτια και στόματα. Δεν αφορούν εν τέλη κανέναν.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Η ζωτικότητα και η καλή σας μόνιμα διάθεση, είναι και αυτή που θα κάνει το άνθρωπο, που εδώ και καιρό τον ενδιαφέρετε, να σας κάνει αισθηματική εξομολόγηση.

ζωδια – Παρθένος: Πολλά τα ερωτήματα που θα σας γίνουν, από τον άνθρωπο σας, που αισθάνεστε ότι αυτό το διάστημα, σας έχει χάσει από την καθημερινότητα του.

ζωδια – Τοξότης: Μην λειτουργείτε μόνιμα σε καθεστώς πανικού. Σίγουρα είστε πιεσμένοι από ένα σωρό τρίτα άτομα και καταστάσεις, αλλά βάλτε και λίγο νερό στο κρασί σας.

ζωδια – Ιχθύς: Η πραγματικότητα σας δείχνει ότι η σχέση σας, δεν κινείται όπως εσείς το είχατε σχεδιάσει. Είτε τερματίστε την, είτε κάντε τις διορθωτικές σας κινήσεις.