Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 28/03 Δευτέρα

A metallic chain with an explosed link.

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 28/03

Είσαστε στο άλλο άκρο, από αυτό που ονειρεύεστε εσείς οι Κριοί. Οι μέρες μετά την πρώτη του μήνα, θα σας αποδώσουν ευκαιρίες για να διεκδικήσετε το δίκιο σας.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

Οι καυγάδες στις τάξεις των Ταύρων, θα ενταθούν. Το αστρολογικό σκηνικό δεν βοηθάει στο να αποκατασταθούν οι αδικίες και οι ατυχίες, που σας έχουν διασταυρώσει.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ζυγός

 

Οι Δίδυμοι που έχουν βρει την ησυχία τους, μετά από έναν έντονο και άσχημο χωρισμό, θα έχουν και πάλι ενοχλήσεις από το παρελθόν. Κλείστε την πόρτα στους ανεπιθύμητους.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ζυγός

zodia-taro-45

Οι Καρκίνοι, έχουν αλλάξει την σκέψη τους για το τι επιθυμούν. Οι μέρες του Απριλίου, έρχονται και σας ενισχύουν για να κάνετε την διπλωματική σας επικοινωνία, με το άτομο που σκέφτεστε.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι Βασιλιάδες είναι αυτοί που πρέπει να πάρουν τις πρωτοβουλίες για να αποκαταστήσουν, τις όποιες λάθος συμπεριφορές, του τελευταίου χρονικού διαστήματος.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Μια καλή περίοδος για τους Παρθένους, που θα δεχτούν μια σειρά από επικοινωνίες και συναντήσεις, που θα ανοίξουν τους δρόμους για τους επιθυμούντες την επανένωση
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Καρκίνος

tarw-taro-xartomanteia

Θα πρέπει να μεσολαβήσει τελικά κάποιος τρίτος, στην ζωή των Ζυγών, για να έλθουν και πάλι οι ισορροπίες, με τον σύντροφο σας. Λάθος μεν, αναγκαίο δε!
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Σκορπιός

Θα πρέπει να διευκολύνετε τις επικοινωνιακές οδούς εσείς οι Σκορπιοί, του ατόμου, που κάνει την υπερπροσπάθεια του αυτήν την περίοδο, για να σας δελεάσει.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Μην δυσχεραίνετε οι Τοξότης, την ήδη δύσκολη καθημερινότητα σας. Οι μέρες με τόσο συνωστισμό τον οίκο σας, θα δυσκολέψουν αρκετά αυτούς που ζητούν την επανασύνδεση.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

Πολλά εξελίσσονται πίσω από την πλάτη των Αιγόκερων. Προβλέπονται έκτακτα νέα και ειδήσεις από το παρελθόν, που θα αναστατώσουν και τους πιο ψύχραιμους.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Τοξότης

Μπορεί εσείς οι Υδροχόοι, να έχετε κάνει κάποιες υποχωρήσεις τον τελευταίο καιρό, για να έλξετε και πάλι το ταίρι σας, αλλά δεν είναι αρκετό. Πρακτική ανταπόκριση …θα έχετε τις πρώτες ημέρες του Απριλίου.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Ιχθείς

Τα Ψαράκια θα έχουν τις αφορμές που ζητούν για να ξεκινήσουν διάλογο με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, που τους απασχολεί ακόμη. Μην μείνετε στην επικεφαλίδα όμως μόνο!
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.