Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 21/08 Δευτέρα

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 21/08

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Εσείς είστε αδιόρθωτοι και το ξέρετε. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι το συντροφικό σας ταίρι, έχει κουραστεί και σας πλησιάζει με παράπονα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

Ταύρος: Δεν έχετε άλλο χρόνο, να δώσετε και ενέργεια για να σώσετε σχέσεις και προσχήματα. Όποιος θέλει μπορεί να κάνει και αυτός … κάτι από την πλευρά του.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες, του Αυγούστου, εσείς θα βρεθείτε κάτω από ένα ερωτικό φλερτ, ατόμου που ανήκει στον εργασιακό σας χώρο.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Καρκίνος: Οι καλοκαιρινές σας γνωριμίες, είναι πολλές. Από όλα αυτά που ζήσατε τους 3 τελευταίους μήνες, κρατήστε μόνο ότι τελικά αξίζει.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ζυγός

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λέων: Οι σκέψεις και τα λόγια σας έχουν παρθεί πολύ σοβαρά από τον άνθρωπο σας, που από τώρα θα κάνει ότι περισσότερο… μπορεί για να είναι πιο κοντά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Παρθένος

Παρθένος: Καινούργια πρόσωπα έχουν έρθει στην ζωή σας… και αυτό σας έχει φτιάξει την διάθεση. Κάποιοι θα τολμήσουν και κάτι περισσότερο από αυτό.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Οι ευκαιρίες που ζητάτε, για να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο που σας έχει γοητεύσει, πλησιάζουν και εσείς θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε στο έπακρον.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Ιχθείς

Σκορπιός: Είσαστε σε μια ετοιμότητα για τις εξελίξεις. Ήδη γνωρίζετε ότι ένας πρώην εραστής σας, σας αναζητά. Πλησιάζουν προτάσεις που θα σας συγκινήσουν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Τοξότης: Έχετε αφιερωθεί στην εργασία και κάπου έχετε χάσει την επαφή σας την αισθηματική με τον άνθρωπο σας. Προσπαθήστε για κάτι καλύτερο.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

zwdia-fotia

Αιγόκερως: Πολλά τα νεύρα και οι καυγάδες που επικρατούν μέσα στην σχέση σας. Αν σε αυτό ευθύνονται κάποιοι τρίτοι, απλά περιορίστε τους.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ιχθείς

Υδροχόος: Αν θέλετε να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία στην σχέση σας, θα πρέπει και εσείς από την δική σας την πλευρά … να κάνετε άμεσα κάποιες αλλαγές.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Ιχθείς: Υπάρχουν ακόμη κάποια θολά τοπία – μυστήρια στην ζωή του ανθρώπου σας, που επιθυμείτε να ξεκαθαρίσετε. Απλά ρωτήστε!
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Τοξότης

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.