Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 28/08 Δευτέρα

evdomadiaies-313-62-zvdia

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 28/08

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Δεν είναι λίγες οι φορές που αντιλαμβάνεστε ότι το ταίρι σας, έχει τάσεις φυγής. Αυτό είναι και κάτι που μόνο σας θλίβει και σας σπρώχνει σε σκέψεις.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Ταύρος: Αν όλα αυτά που σκέφτεστε, τα πείτε, το πιο πιθανόν είναι το ταίρι σας, να εκνευριστεί και να απομακρυνθεί από την κοινή σας πορεία.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Ουδείς μπορεί να σας υπογράψει συμβόλαιο αισθημάτων. Αυτό αφορά και τον δικό σας χαρακτήρα, που δεν έχει και την καλύτερη φήμη… σε θέματα πίστης.
Αστρολογική εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Καρκίνος: Υπάρχουν ακόμη κάποιες προσωπικές σας εκκρεμότητες με το παρελθόν, που θα πρέπει να τερματίστε, πριν να κάνετε τα επόμενα σας βήματα.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

Λέων: Το ταίρι σας, έχει την ανάγκη από κάτι διαφορετικό, ίσως και ξεκούραση. Μια εκδρομή – απόδραση, σίγουρα θα βοηθούσε.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Παρθένος: Αν τελικά ακόμη δεν έχετε τελειώσει τις ερωτικές σας υποθέσεις – εκκρεμότητες, μην δώσετε υποσχέσεις στον καινούργιο σύντροφο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Ζυγός: Πρέπει να παραδεχτείτε, ότι οι αρχικές σας εκτιμήσεις, έχουν πέσει έξω στα αισθηματικά σας. Έχετε όμως χρόνο για να κάνετε τις διορθώσεις σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Σκορπιός: Υπάρχει κάποιο άτομο, που πρόκειται μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα σας ξανα-πλησιάσει με σκοπό να σας κάνει πρόταση για σχέση.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Όλα αυτά που έγιναν και σας πλήγωσαν μέσα στην σχέση σας, καλύτερα πια να τα ξεχάσετε. Κάτι νέο θα σας προταθεί από τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Αιγόκερως: Είσαστε αισθηματικά απλησίαστοι. Αυτό που έχει σημασία είναι να λύσετε μέσα στην ψυχή σας, τα βαρίδια που σας κρατούν καθηλωμένους.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Υδροχόος: Μπορεί να έχουν γίνει άσχημα σκηνικά μέσα στον δεσμό σας, αλλά στο τώρα πρέπει να κάνετε τις φρέσκιες προτάσεις σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Ιχθείς: Από τις αρχές του Φθινοπώρου εσείς θα βρεθείτε μέσα σε ερωτικά διλήμματα, που σίγουρα θα σας κάνουν να αισθανθείτε μπερδεμένοι.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.