Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 31/08 Πέμπτη

pws-na-epanorthwsete-me-kathe-zwdio

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 31/08

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Με το να εκνευρίζεστε θα πάτε τις καταστάσεις στα άκρα. Σίγουρα φταίει και ο ανάδρομος Ερμής, που όλα αυτά τα πολλαπλασιάζει.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Ταύρος: Ο άνθρωπος σας, έχει πολλά να σας πει και να σας αποκαλύψει. Όπως και να έχει…εσείς περιμένετε και τις σχετικές πράξεις.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Από την μεριά σας είσαστε ξεκάθαροι. Ξέρετε τι θέλετε και πως να το πάρετε. Το άτομο που σας ενδιαφέρει, λίαν συντόμως θα σας ψάξει.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Καρκίνος: Μην κυνηγάτε την ουρά σας. Αν βλέπετε ότι αυτή η σχέση η καινούργια που έχετε, δεν εξελίσσεται ορθά, καλύτερα να αποχωρήσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Λέων: Υπάρχει μια ερωτοφιλία – ιδιαίτερη συνεργασία, που σας έχει τραβήξει το ερωτικό ενδιαφέρον. Να είστε άκρως προσεχτικοί … σε αυτά που κάνετε και λέτε.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

Παρθένος: Μην μπλέκεστε μέσα σε καταστάσεις από την αρχή. γνωρίζετε ότι κάτι δεν πάει καλά. Δύσκολα μετά και στην πορεία αυτό να διορθωθεί.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Οι εξελίξεις είναι άμεσες. Αυτό που έχει σημασία είναι να βρείτε τον σωστό τρόπο και στο σωστό χρόνο, να πείτε αυτά που έχετε, στον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Σκορπιός: Τα ίδια και τα ίδια, δεν είναι για εσάς. Αυτό που θέλετε έχει να κάνει με τον γεγονός ότι αυτή η σχέση πια δεν έχει την σωστή εξέλιξη …που αναμένατε.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότη

Τοξότης: Αντιλαμβάνεστε μια γενικότερη απροθυμία από την μεριά του ανθρώπου σας, για να κάνει μια επόμενη κίνηση για τον δεσμό σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αιγόκερως: Οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε μέσα στον Σεπτέμβριο, μπορεί να έχουν κάποιες καθυστερήσεις που θα σας αποκαλύψουν και κάποια μικρά μυστικά.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Υδροχόος: Από όλα αυτά που έχει δει και βιώσει από τον νέο σας σύντροφο, έχει πια εξάγει τα ασφαλή σας συμπεράσματα. Οι προτάσεις πλησιάζουν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Ιχθείς: Η συμπεριφορά σας, έχει προκαλέσει νεύρα στον άνθρωπο σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα χρειαστεί να μιλήσετε πιο σοβαρά.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.