ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 31.08 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 31.08 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 02. Τα Σπαθιά ( 06 Καρό)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Ερωτική φιλονικία
2) Αλλαγές στην σχέση
3) Επαγγελματική επιτυχία

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Δεν θα δεχτείτε σε καμία περίπτωση να περιμένετε ακόμη περισσότερο, να λυθούν όλα τα προβλήματα από την μεριά του συντρόφου σας.

ζωδια – Καρκίνος: Έχουν γίνει πολλά μέσα στον δεσμό σας και αυτό… είναι και ένας δείκτης ότι κάτι δεν πάει καλά στα συναισθήματα και από τις δύο πλευρές.

ζωδια – Ζυγός: Αν τελικά αυτό που σας ενδιαφέρει, είναι να μείνετε μόνοι – ελεύθεροι για να ισορροπήσετε ίσως και να πρέπει να βάλετε ένα φρένο, στις ρομαντικές συζητήσεις με νέα πρόσωπα.

ζωδια – Αιγόκερως: Οι θεωρίες για αγάπες και βαριά συναισθήματα, δεν είναι για εσάς. Εσάς όποιος σας αγαπάει θα πρέπει να σας το αποδεικνύει.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Πολλά αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, και πρέπει να τα μοιραστείτε με τον άνθρωπο σας. Σίγουρα έχει και αυτός τα δικά του θέματα.

ζωδια – Λέων: Δεν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πλάνα μέσα στον Σεπτέμβριο που πρέπει να ακολουθήσετε. Δώστε μια παραπάνω προτεραιότητα στην εξωτερική σας εμφάνιση.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Δύο πρόσωπα από το παρελθόν θα σας ψάξουν για να σας κάνουν εκ νέου αισθηματικές προτάσεις, που σίγουρα δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους.

ζωδια – Υδροχόος: Είναι μεγάλη η ψυχική σας κούραση …από όλα αυτά τα δύσκολα που περάσατε στον αισθηματικό σας τομέα. Ώρα για αλλαγές.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Ο νόμος της αγάπης μιλάει για άθολα και οικειοθελή συναισθήματα. Αν αυτό δεν το βλέπετε από τον άνθρωπο σας, κάτι λάθος έχει γίνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια – Παρθένος: Ξεχάστε αυτά που έγιναν στο παρελθόν. Αυτό που έχει την μέγιστη του σημασία, είναι εσείς να βρείτε την ισορροπία σας και να έρθετε πιο κοντά στα δικά σας θέλω.

ζωδια -Τοξότης: Όλα αυτά που έχει πει ο άνθρωπος σας, ίσως και να σας έχουν τελικά πληγώσει. Δώστε χρόνο για να δείτε που θα καταλήξει όλη η συλλογιστική του.

ζωδια – Ιχθύς: Δεν χρειάζεται να τους εξυπηρετείτε όλους. Αφήστε και τους τρίτους να κάνουν και αυτοί κάτι για εσάς και την καθημερινότητα σας.

zodia-zvdia-75