Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων Παρασκευή 27/01

den-esteile-minyma

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων Παρασκευή 27/01

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Δεν χάνετε τον χρόνο σας, εσείς και χωρίς σοβαρό λόγο. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε πολλές και διαφορετικές προτάσεις που θα σας έλξουν.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Ταύρος: Δεν υπάρχει περίπτωση εσείς, και ο ατσαλένιος σας χαρακτήρας, να κάνετε πίσω, από όλα αυτά που δικαίως έχετε ζητήσει. Το ταίρι σας, αυτό το γνωρίζει καλά.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Δίδυμοι: Από σήμερα και μέχρι την λήξη του Ιανουαρίου θα μπορέσετε, να φύγετε από κάποιες παλιές σας σκέψεις, που μόνο σας έχουν ταλαιπωρήσει.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Καρκίνος: Είναι πολλές οι δικαιολογίες και οι ανακρίβειες που έχετε ακούσει, από τον άνθρωπο σας και το μόνο σίγουρο είναι πια έχετε χάσει την εμπιστοσύνη σας.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Ιχθείς

Λέων: Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε κάποιες ειδήσεις, που συσχετίζονται με μια παλιότερη σας σχέση, η οποία όμως, έμεινε ημιτελής.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρθένος: Θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλές προσφορές αγάπης, που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να το φιλτράρετε πολλάκις.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

Ζυγός: Η κοινωνική σας ζωή, είναι σε ύφεση και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει άμεσα να το διορθώσετε. Εκπλήξεις από το παρελθόν για τους χωρισμένους.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Σκορπιός: Έχετε σκοπό μέχρι να λήξει ο μήνας, να ανοίξετε κουβέντες σοβαρές πια με τον άνθρωπο σας, που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προκαλέσουν εντάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Μην μελαγχολείτε για αυτά που έχουν χαθεί. Αυτό είναι και κάτι που σας κάνει πιο ώριμους και συνειδητοποιημένους, για αυτό που θέλετε στο από εδώ και πέρα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Αιγόκερως: Έχετε πολλά να κάνετε μέσα στον επόμενο μήνα. Ξεκινήστε λοιπόν από τώρα, να οργανώνετε το πρόγραμμα και τα σχέδια σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Καρκίνος

Υδροχόος: Η υπομονή σας έχει αγγίξει τα όρια της. Αν τελικά δεν σας ενδιαφέρει αυτό που τώρα ζείτε μέσα στην αισθηματική σας ζωή, τότε αλλάξτε το.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Ιχθείς: Είναι μια μέρα, με πολλές και διαφορετικές απαιτήσεις. Το συντροφικό σας ταίρι πάντως έχει όλη την καλή διάθεση, να σας βοηθήσει σε όλα αυτά.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

zwdia

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.