ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.01 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 27.01 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευή 25. Η Βέρα ( Άσσος Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Επανένωση ζευγαριού
2) Δηλώσεις έρωτα από γυναίκα
3) Επιχειρηματικά σχέδια

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Έχετε αδικηθεί πολύ από την παρούσα σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που δεν θα πρέπει να συνεχίσετε να το ανέχεστε. Όλα έχουν τα όρια τους,

ζωδια – Καρκίνος: Μπορείτε να μείνετε αυτό το διάστημα μόνοι, για να μπορέσετε να ξεμπλέξετε τις καταστάσεις, που υπάρχουν στην αισθηματική σας ζωή.

ζωδια – Ζυγός: Λόγια και εντάσεις είναι η μόνη επικοινωνία, που έχετε με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το σταματήσετε, και από τις δύο πλευρές.

ζωδια – Αιγόκερως: Μέχρι να τελειώσει ο Ιανουάριος, εσείς θα πρέπει να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από ζητήματα γενικότερα καριέρας και οικογένειας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Είσαστε στο ερωτικό επίκεντρο κάποιων, ατόμων που και στο παρελθόν σας είχαν εκφράσει ανοιχτά την ερωτική του προτίμηση. Επανέρχονται.

ζωδια – Λέων: Πολλά αυτά που έχετε να περιμένετε από τον σύντροφο σας. Είναι μια καλή περίοδος, που όλα θα έρθουν όπως τα είχατε κατά νου.

ζωδια – Σκορπιός: Μια έντονη μεταβατική περίοδος, για εσάς και τις αποφάσεις σας. Οικογενειακά θέματα, θα σας δικαιώσουν για παλιότερες αποφάσεις.

ζωδια – Υδροχόος: Εσείς είστε ανάμεσα σε πολλές επιλογές. Μην κάνετε κάτι στο τώρα. Περιμένετε να έρθει ο καινούργιος μήνας που σας ευνοεί περισσότερο.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Είναι μια λαμπρή εποχή, που τα αισθηματικά σας θα πάρουν την ανιούσα. Αυτό μπορεί να δώσει μια πρόταση γάμου ή εγκυμοσύνη.

ζωδια – Παρθένος: Πολλές οι θεωρίες, που θα ακούσετε από τον άνθρωπο σας για το κοινό σας μέλλον. Σίγουρα προσθέστε και την δική σας θέση – προτάσεις.

ζωδια – Τοξότης: Η αλαζονεία και ο εγωισμός, δεν είναι καλοί σύμβουλοι για μέσα σε μια σχέση. Πολλά αυτά που πρέπει να συμβιβάσετε ή να λύσετε μόνιμα.

ζωδια – Ιχθύς: Είσαστε μέσα σε μια δίνη καταστάσεων και προτάσεων, που σας δίνουν την ώθηση για να προβείτε, σε αποφάσεις για όλα και όλους.