Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 10/08 Τετάρτη

astrologia-anadromos-ermis-zygos

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 10/08

Τα αστρολογικά είναι υπέρ σας Κριοί. Η διάθεση σας στο καλύτερο δυνατό σημείο. Άρα κάντε κάτι τελικά για την καρδιά σας, που χτυπά για έναν ιδιαίτερο έρωτα.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ιχθείς

Ηρεμία και γαλήνη επικρατεί στις τάξεις των Ταύρων. Αυτό είναι κάτι που επιτέλους το προσφέρει η Αφροδίτη, από την συγγενικό Παρθένο.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

 

Όλοι οι Δίδυμοι έχουν αυτές τις ημέρες μια ξεσηκωτική διάθεση, για να κάνουν αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Αυτό σημαίνει και διαγραφή των παλιών.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

zodia-taro-45

Η κοινωνική σας ζωή σας περικυκλώνει Καρκίνοι, και σας δίνει την ευκαιρία για να κάνετε και κάτι περισσότερο για τον εαυτό σας. Ενεργοποιηθείτε.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Σκορπιός

Η κίνηση Λέοντες, που σκέφτεστε να κάνετε για να ενεργοποιήσετε μια παλιά σας γνωριμία, σίγουρα θα βρει τον στόχο της. Είναι και ο Ήλιος, που σας υποστηρίζει.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Από όλες τις πλευρές Παρθένοι είσαστε ιδιαίτερα ευνοημένοι, και αυτό είναι κάτι, που θα σας δώσει την δυναμική, για να λήξετε ποικίλες υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

Ζυγοί, έχετε στην διάθεση σας, το σύμπαν να σας υπερασπίζεται μέχρι και τις 17-08. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επενδύσετε σε μια καινούργια αγάπη.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Τοξότης

Οι Σκορπιοί που είναι δεσμευμένοι, πιθανόν τις προσεχείς ημέρες να έχουν κάποιες μικρές εντάσεις μέσα στην σχέση τους, ένεκα τρίτων παρεμβολών.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Οι Τοξότες, είναι οι σούπερ τυχεροί καθώς μια παλαιότερη γνωριμία που τους είχε απορρίψει, θα ξαναπροβάλει, και θα ζητήσει χρόνο και ευκαιρίες.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Είσαστε σε μια ένταση Αιγόκεροι, αυτό το χρονικό διάστημα και το μόνο που θέλετε είναι να μείνετε μόνοι σας, και με όλα αυτά της υπόλοιπης ζωής σας.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Αναμένονται εκπλήξεις Υδροχόοι. Ο Άρης από τον Τοξότη θα σας αποδώσει χρήμα, φήμη και πολλά φλερτ, για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ζυγός

Έχετε διδαχτεί Ιχθείς, από το παρελθόν και στο τώρα είστε πολύ προσεχτικοί σε δηλώσεις και υποσχέσεις, σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.