ερωτοσκοπιο 10/08 Τετάρτη ωροσκοπιο

sex-orgasmoi

ερωτοσκοπιο 10/08 Τετάρτη ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Αν δεν μπορείτε να πάρετε τις αποφάσεις για τις οποίες σας πιέζουν, καλύτερα πάρτε τον χρόνο. Οι ρυθμοί των τρίτων, δεν χρειάζεται να επηρεάζουν την καθημερινότητα σας. Μπορείτε να μείνετε και μόνοι σας ένα μικρό διάστημα να χαλαρώσετε.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος: Αν είσαστε έτοιμοι για αλλαγές, τότε απλά τολμήστε το. Η πλανητική διάταξη, των εξωτερικών πλανητών, είναι ευνοϊκή, άρα με ότι και να καταπιαστείτε, το πιο πιθανόν είναι γρήγορα και με μεγάλη επιτυχία, να το φέρετε εις πέρας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Το ότι είστε ένα διπλό ζώδιο, έχει και τα αρνητικά του. Όλη η επόμενη εβδομάδα, θα είναι γεμάτη από προτάσεις, προκλήσεις και ξαφνικά γεγονότα, που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Αυτό συμπεριλαμβάνει και μια νέα αγάπη.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Το μυαλό σας έχει δοκιμαστεί πολλές φορές αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, εξαιτίας, της αισθηματικής σας ζωής, που είναι μέτρια και δεν δείχνει κανένα σημάδι για ανάκαμψη. Ίσως κοινέ διακοπές να σας ενεργοποιήσουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Είσαστε κλεισμένοι στον εαυτό σας, αυτό το διάστημα και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να σας πλησιάσει. Αυτό είναι κάτι που ίσως και να σας χρειάζεται για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, και να αλλάξετε πια τακτική σε όλα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Είστε οι αγαπημένοι όλων αυτό το χρονικό διάστημα. Αυτό συμπεριλαμβάνει και ιστορίες – γνωριμίες, από τα παρελθόν που θα αναζωπυρωθούν και μέχρι την πανσέληνο του μήνα, θα σας πλησιάζουν για επανασύνδεση.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Αν τελικά δυσκολεύεστε, να βρείτε την άκρη μέσα στην ταραχώδη σκέψη σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να περιμένετε να εισέλθει η εποχή της Παρθένου. Θα δείτε πραγματικά πρακτικές αλλαγές στα πάντα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Από σήμερα και μέχρι την Κυριακή, θα δεχτείτε μια σειρά από λεκτικές επιθέσεις από τον άνθρωπο σας, για θέματα που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Αυτό μπορεί να διορθωθεί μέσα από τις δικές σας πρωτοβουλίες.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Οι σκέψεις σας είναι απλωμένες, και πάνω στο παρελθόν που ακόμη κάνει την καρδιά σας να χτυπά. Από τις 18/08 και μετά, είναι πιθανόν να υπάρξουν και τυχαίες συναντήσεις – επικοινωνίες, που να δώσουν την ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Τα λόγια σας είναι μετρημένα, και αυτό είναι κάτι που σας κάνει απρόσιτους σε όλους αυτούς που σας επιθυμούν. Ακόμη και στο ίδιο σας το ταίρι. Για τους free, αυτό θα μπορούσε να είναι και ένα κομμάτι της γοητείας τους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Τον δρόμο της μοναξιάς, που περπατάτε οι περισσότεροι χωρισμένοι, αυτήν την εποχή, θα σας τον αλλάξει μια καινούργια προσωπικότητα που έρχεται στην καθημερινότητα σας, μέχρι να αλλάξει το ζώδιο. Εξελίξεις παντού.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Είσαστε διαφορετικοί από όλους τους άλλους, και ίσως και αυτήν την περίοδο να θέλετε να μείνετε μόνοι με τις σκέψεις, και τις πρόσφατες εμπειρίες σας. Αυτό σαν κατάσταση δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς κάτι από τα παλιά θα σας προκαλέσει και πάλι ερωτικά.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.