Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 15/08 Δευτέρα

maxresdefault (1)

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 15/08

Οι Κριοί που είναι μόνοι τους, θα δεχτούν μια σειρά από ελκυστικές προτάσεις που θα συνδέονται με το παρελθόν τους.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Αιγόκερως

Για τους αμετακίνητους Ταύρους, που είναι σε σκέψεις για το αν θα πρέπει να κάνουν κάποια κίνηση για το άτομο που τους ενδιαφέρει, ας το πράξουν μετά τις 20-08.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Οι Δίδυμοι που είναι σε φάση ασάφειας για την προσωπική τους ζωή, θα έχουν τη βοήθεια των κοντινών τους ανθρώπων για να βρουν την ισορροπία τους.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

zodia-taro-45

 

Η τωρινή σας ερωτική επιλογή Καρκίνοι, έχει πολλές ομοιότητες με την πρώην σας. Αυτό είναι κάτι που το κάνετε συχνά, άρα κάτι πρέπει να διορθώσετε σε εσάς.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ζυγός

Δεν υπάρχει καμία δυσμένεια, Λέοντες. Όλα ξεκινάνε και τελειώνουν στις δικές σας επιλογές. Από την ερχόμενη εβδομάδα, η ψυχολογία σας θα έρθει και πάλι στα φυσιολογικά της επίπεδα.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι έρωτες και τα φλερτ Παρθένοι, δεν είναι για εσάς. Από τη στιγμή που ο Ήλιος θα περάσει πάνω σας, κάτι από αυτά θα εξελιχτεί σε σοβαρή σχέση.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Ευμενής η περίοδος Ζυγοί για τα αισθηματικά σας αλλά και τα οικονομικά σας ζητήματα. Τα σχεδιαγράμματα σας αρχίζουν και παίρνουν σάρκα και οστά.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Καρκίνος

Μπορείτε Σκορπιοί, αυτό το ευχάριστο Καλοκαιρινό διάστημα να μείνετε μόνοι σας, και να αποτοξινωθείτε από λάθος άτομα και περίεργες συμπεριφορές.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Τοξότης

Δεν είστε από τα ζώδια που δέχονται συμβουλές Τοξότες. Αυτό που αναζητάτε, και θα το βρείτε λίαν συντόμως, είναι ένας σύντροφος για το μυαλό και την καρδιά σας.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Σκορπιός

Το να δίνετε Αιγόκεροι και τελικά να μην εισπράττετε τίποτα, θα σας καταλήξει σε άδεια – κρύα καρδιά. Μιλήστε από τώρα και μην καθυστερείτε άλλο.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Έχετε και εσείς τους κανόνες σας Υδροχόοι, που ίσως και να έχουν μια παραπάνω ελαστικότητα. Αυτό να το προσέξετε, ίσως και να υπάρξουν παρεξηγήσεις.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Οι Ιχθείς που θα ταξιδέψουν μέχρι τα τέλη του Αυγούστου, θα συναντήσουν πολλούς πειρασμούς στο δρόμο τους. Ίσως και κάτι εκκεντρικό.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.