ερωτοσκοπιο 15/08 Δευτέρα ωροσκοπιο

mathima-agapis

ερωτοσκοπιο 15/08 Δευτέρα ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Η κατάσταση η συναισθηματική που συντελείται αυτή την εποχή, θα σας κάνει να πιέσετε για αποφάσεις, πρώτα τον εαυτό σας και μετά τον σύντροφο σας. Οι αστρολογικές όψεις μέσα από τον Τοξότη προς εσάς, αλλάζουν τα δεδομένα.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος: Αν δείξετε πιο ήρεμοι και με σταθερότητα χαρακτήρα, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο άνθρωπος σας θα σας εμπιστευθεί και θα σας εξομολογηθεί πολλά που θέλετε να μάθετε. Προγραμματίστε εσείς οι αδέσμευτοι τις διακοπές σας… αναμένονται νέοι έρωτες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Καινούργια γεγονότα που θα σας προκύψουν, σίγουρα θα σας βγάλουν από τον παραδοσιακό τρόπο σκέψης. Αυτό μπορεί να είναι μία νέα αγάπη, μια επιτυχημένη επανασύνδεση, ένα νέο επίπεδο δέσμευσης. Όλα καλυτερεύουν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιος αυτές τις ημέρες έχει κουραστεί. Μπορεί και εσείς. Αναλάβετε τις ευθύνες σας και κάντε κάτι καλύτερο για τη σχέση σας. Αυτοί που είναι κολλημένοι με το παρελθόν, απλά χάνουν την ώρα τους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Σημαντικά τα λόγια που θα πείτε στον άνθρωπο σας. Έχετε φτάσει σε ένα σημείο πια, που πρέπει οι εκκρεμότητες να διευθετηθούν. Τις απογευματινές ώρες, οι αδέσμευτοι θα έχουν πολλούς φίλους γύρω τους να τους φτιάχνουν τη διάθεση.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Εξασφαλίστε τα καλύτερα για εσάς και τον άνθρωπο σας. Τα άστρα είναι με ένα τεράστιο χαμόγελο για εσάς και τις επιδιώξεις σας. Αυτό θα βοηθήσει και τις επόμενες ημέρες τους χωρισμένους, να έρθουν πιο κοντά.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι από όλα αυτά που συμβαίνουν στην ερωτική σας πραγματικότητα, αλλά στο τώρα θα αισθανθείτε και οι ίδιοι ότι τα πράματα αλλάζουν. Κυκλοφορούν και πολλά νέα πρόσωπα γύρω σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Η κατάσταση στην ερωτική σας ζωή είναι άσχημη. Αυτό είναι συνέπεια μιας σειράς από λάθη και παραλείψεις, που έγιναν και από τις δύο πλευρές. Ωστόσο οι αστρολογικές συνθήκες είναι θετικές και σας βοηθούν στη θετική εξέλιξη.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Μην ακούτε τις συμβουλές των άλλων. Αυτό που θα γίνει, είναι να πέσετε σε λάθη. Ακούστε καλύτερα τι έχει να σας πει ο σύντροφος σας. Η εποχή προστάζει και για τους ελεύθερους, μια παραπάνω εγκράτεια στις επιπολαιότητες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Το να μην λέτε τίποτα και σε κανέναν, μόνο σε αδιέξοδο μπορεί να σας βγάλει. Σαφώς και υπάρχουν ψυχολογικά απωθημένα, που δεν σας επιτρέπουν να είσαστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς. Σίγουρα η ερχόμενη πανσέληνος θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Ανακατέψτε τα δεδομένα, και θα δείτε ότι θα εξάγετε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε και τη συμπαράσταση των αστρολογικών φαινομένων, που μόνο υποστηρικτικά θα λειτουργήσουν προς εσάς.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Δεν θα αλλάξει κάτι από μόνο του. Όλα πρέπει να κινηθούν με τη δική σας πρωτοβουλία και να εξελιχτούν σε κάτι που να βολεύει και εσάς. Ίσως να είναι και μια περίοδος που να χρειάζεστε και εσείς οι ίδιοι, μια αλλαγή στην καθημερινότητα σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.