Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 1/09 Πέμπτη

zwdia-evdomadiaies14-20-7-14_1

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 1/09

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Αναμενόμενες οι εντάσεις Κριοί. Έχετε κάνει μια σειρά από επικοινωνιακά λάθη που και σας πλήγωσαν, αλλά και εσείς στεναχωρήσατε και άλλους.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ιχθείς

Οι Ταύροι είναι με το χέρι σε ένα κινητό, και έτοιμοι να στείλουν ένα μήνυμα επανασύνδεσης σε κάποιο πρώην αγαπημένο ταίρι. Με τον ανάδρομο Ερμή, όλα είναι πιθανά.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

 

Για τους Διδύμους που είναι σε μια τρεχάλα για να κάνουν νέες γνωριμίες, σίγουρα θα τους τύχει και κάτι που θα τους ανακόψει την πορεία. Εμφάνιση παλιάς αγάπης.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Καρκίνος

zodia-taro-45

Η ερωτική σας προσοχή Καρκίνοι, είναι στραμμένη σε όλα αυτά που σας έχουν τάξει, αλλά ακόμη δεν έχουν πραγματοποιηθεί. Λίγη υπομονή ακόμη.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Αιγόκερως

Προστατέψτε εσείς οι Λέοντες τα αισθηματικά σας κεκτημένα. Μπορείτε να απομακρύνετε κάθε πειρασμό που σας απειλεί. Οι πλανητικές όψεις σας ευνοούν.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ζυγός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Θα πρέπει Παρθένοι, να διακρίνετε αυτά που αξίζουν το χρόνο και την προσοχή σας, από αυτά που απλά σας ροκανίζουν την ζωή…
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Δραστηριοποιηθείτε σε αυτά που σας αρέσουν Ζυγοί. Το ότι είστε αυτή την περίοδο μόνοι σας, έχει και τα καλά του. Μην μένετε μακριά από τους φίλους σας.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Οι συναισθηματικοί σας διακανονισμοί Σκορπιοί, δεν έχουν και πολύ μεγάλο αντίκτυπο στο άτομο που σας έχει δελεάσει την προσοχή. Τροποποιήστε τις παραμέτρους.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αλλού είναι το σώμα σας Τοξότες και αλλού το μυαλό σας. Κάπως έτσι και εσείς στεναχωριέστε… και αναλογικά στεναχωρείτε και τους γύρω σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Σκορπιός

Μετρήστε τα κέρδη που υπάρχουν σε όλα αυτά που αποδίδετε Αιγόκεροι, στον άνθρωπο που αγαπάτε. Εισπράττετε κάτι ανάλογο από την άλλη πλευρά.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Όλα τρέχουν Υδροχόοι, και εσείς πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για να βρείτε ποια είναι η κατάλληλη στιγμή, για να κάνετε την κίνηση για επανασύνδεση.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ζυγός

Οι Ιχθείς είναι σε σκέψεις για να βρουν τον τρόπο έτσι ώστε να αποχωρήσουν χωρίς άλλες καθυστερήσεις, από σχέσεις που μόνο τους προβληματίζουν.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Τοξότης

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.