ερωτοσκοπιο 1/09 Πέμπτη ωροσκοπιο

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

ερωτοσκοπιο 1/09 Πέμπτη ωροσκοπιο

ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!

ωροσκοπιο – Κριός : Στρώστε τον εαυτό σας και οργανωθείτε για το Φθινόπωρο. Κάνατε τις διακοπές σας, ξεκουραστήκατε και το μόνο που απομένει στο τώρα είναι να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προδιαγραφές, για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με το ταίρι σας για κάτι πιο σοβαρό.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ταύρος: Το χιούμορ σας αυτές τις ημέρες το έχετε χάσει, μέσα από μια σωρεία από προβλήματα που έχουν προκύψει ίσως και χωρίς τη δική σας ευθύνη. Να τελειώσει η μέρα με την επήρεια της σεληνιακής έκλειψης, και θα νιώσετε πιο ελαφριοί.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Τα λόγια σας είναι ξυράφια. Είσαστε σε μια κατάσταση που πρέπει να ξεδιαλύνετε τα μέσα σας και τα έξω σας. Η εποχή των εκλείψεων θα σας κάνει να γίνετε ακόμη πιο αυστηροί με τον εαυτό σας, και να πάρετε μοιραίες αποφάσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Έχετε ολοκληρώσει όλα αυτά που είχατε σχεδιάσει το προηγούμενο διάστημα. Το μόνο που απομένει είναι να αρχίσετε και να δομείτε καλύτερα τα ερωτικά σας πλάνα, που έχουν την αστρολογική υποστήριξη μέχρι και τα τέλη του Φθινοπώρου.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Όνειρα και επιθυμίες έχουν προχωρήσει προς την ολοκλήρωση τους. Σας υποστηρίζει και ο Δίας πάνω στην αλλαγή του στο Ζυγό στις 9-09, και στο οικονομικό πεδίο. Χωρισμός για τους τολμηρούς, που θα οδηγήσουν τις καταστάσεις στα άκρα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Τα δεδομένα άλλαξαν. Δεν είναι τα ίδια όπως παλιά. Εσείς είσαστε σε θέση ισχύος, και μπορείτε να γυρίσετε τον τροχό της τύχης της ζωής σας. Η ευτυχία είναι δίπλα σας, και ειδικά σε εκείνους τους αδέσμευτους που είναι μόνοι τους πολύ χρόνο.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Ο τερματισμός μιας πολύπαθης σχέσης σας έχει στοιχίσει. Σίγουρα υπάρχει και μια ψυχολογική κούραση που σας έχει καταβάλει. Νέες σχέσεις στο προσκήνιο για τους αθεράπευτα ρομαντικούς. Όλος ο Σεπτέμβριος είναι γεμάτος εκπλήξεις.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Οι συνθήκες έχουν αρχίσει και αλλάζουν υπέρ σας. Μπορείτε πια να δείτε τις πρακτικές εξελίξεις γύρω από τα αισθηματικά και τα εργασιακά, που μέχρι τώρα σας ταλαιπωρούσαν. Για τους free, πολλές οι προτάσεις για νέα ξεκινήματα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Οι πραγματικές αισθηματικές απολαβές δεν έχουν έρθει ακόμη στα χέρια σας. Κάντε λίγη υπομονή και θα δείτε πληθώρα ευκαιριών, αληθινών συναισθημάτων αλλά και υλικών εξυπηρετήσεων να σας πλαισιώνουν. Θα σας φτιάξουν την διάθεση.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Είσαστε κλασικοί σε όλα σας. Αυτό από μόνο του είναι ένα στοιχείο που προσφέρει ασφάλεια στον άνθρωπο σας, και τον κάνει να θέλει να είναι πιο κοντά στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Όλος ο Σεπτέμβριος είναι γεμάτος ανατροπές, για τους solo.
Ευκαιρίες αγάπης:**

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Κοιτώντας στα μάτια τον άνθρωπο σας, σίγουρα μπορείτε να βγάλετε τα ασφαλή συμπεράσματα των επιλογών σας. Οτιδήποτε αντίθετο, θα οδηγήσει σε τερματισμό των συμβιβασμών. Οι βραδινές ώρες είναι ρομαντικές για τα αγαπημένα ζευγάρια.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Ζητήστε να αλλάξουν τα πράματα στη βαρετή σχέση σας. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό. Διαγράψτε από το μυαλό σας ότι άσχημο συνέβη, και κάντε τις πράξεις που μπορούν να πείσουν. Αποφύγετε βέβαια να κάνετε το ταίρι σας να ζηλέψει.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.