Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 8/10 Σάββατο

erwtikes-30-6-14

Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 8/10

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

Για τους Κριούς, που είναι σε σκέψεις για να τολμήσουν, να κάνουν μια ιδιαίτερη ίσως και έμμεση κίνηση για επανασύνδεση, ας περιμένουν καλύτερα την επόμενη εβδομάδα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Τοξότης

Τολμήσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε εσείς οι Ταύροι. Με τόσους πλανήτες να σας υποστηρίζουν, εσείς μπορείτε να πετύχετε τους σκοπούς σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Αιγόκερως και Ιχθείς

zodia-taro-45

 

Βοηθήστε πάνω από όλα τον εαυτό σας Δίδυμοι. Έχετε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ότι όσο αγαπάτε εσείς τον εαυτό σας, δεν θα σας αγαπήσει κανείς και ποτέ.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Ταύρος

Διατηρήστε Καρκίνοι τους πολιτισμένους σας τρόπους. Πολλά αυτά που είναι σε εκκρεμότητα και θα τα μάθετε μέσα στις επόμενες ημέρες. Μην πιέζετε.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Παρθένος

Έχετε πολλά προνόμια Λέοντες αυτήν την εποχή. Όλα δείχνουν εσάς και τις επιθυμίες σας. Δεν χρειάζεται να περιοριστείτε μόνο γύρω από τα συναισθηματικά.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Ιχθείς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δαμάστε τον πόθο σας Παρθένοι. Δεν μπορείτε να άγεστε και να φέρεστε όπως σας επιτάσσει το ένστικτο σας. Προτάξτε την απόλυτη – γήινη λογική σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Σκορπιός

Για τους Ζυγούς που ακόμη έχουν ένα μελαγχολικό βλέμμα που κοιτάζει το παρελθόν, ίσως έχει έρθει πια το πλήρωμα του χρόνου για να πάτε μπροστά.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Αιγόκερως

Οι Σκορπιοί, που έχουν ήδη βρει τον κατάλληλο σύντροφο, θα χρειαστεί μέσα σε αυτόν τον τρέχοντα μήνα, να οριοθετήσουν θέλω και στόχους.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Λέων

Οι αισθηματικές σας περιπέτειες Τοξότες, δεν θα σας πάνε πολύ μακριά. Ήδη και εσείς το αντιλαμβάνεστε, ότι δεν ταιριάζετε με τις παρούσες προσωπικότητες.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Τοξότης

Θέλετε πολλά περισσότερα από τον άνθρωπο σας Αιγόκεροι. Μην το εννοείτε και σίγουρα μην το απαιτείτε. Ζητήστε το απλά, και θα δείτε ότι αυτό θα γίνει.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν Υδροχόοι, για να μπορέσετε να έχετε επιτέλους μια υγιή συζήτηση με τον άνθρωπο σας, για το προσεχές μέλλον σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Ζυγός

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εσείς οι Ιχθείς, μην στεναχωριέστε που ακόμη δεν έχετε βρει τον άνθρωπο της ζωής σας. Οι μέρες του Σκορπιού που πλησιάζουν, σας έχουν μεγάλες εκπλήξεις.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Παρθένος και Σκορπιός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.