ερωτοσκοπιο 8/10 Σάββατο ωροσκοπιο

013large

ερωτοσκοπιο 8/10 Σάββατο ωροσκοπιο

Διαβάζετε πάντα και το ζώδιο της γνωριμίας – σχέση – γάμου σας.

ωροσκοπιο – Κριός : Διαδίδετε ότι είστε μόνοι, ενώ και εσείς ήδη γνωρίζετε ότι δεν είστε. Μην τα κάνετε αυτά, θα αποκαλυφθείτε. Για αυτούς που είναι όντως για μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι τους, ο Άρης θα σας τροφοδοτήσει με καινούργιους έρωτες.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ταύρος: Ζητήστε να μάθετε την πλήρη αλήθεια από την μεριά του συντρόφου σας. Πείτε και εσείς αυτά που ζητάτε. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, σας δίνει το προβάδισμα, για να μείνετε είτε μαζί με τον άνθρωπο σας και καλά, είτε μόνοι σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Μπορείτε να κάνετε την επόμενη κίνηση σας. Οι μέρες είναι υποστηρικτικές στα θέματα των αισθηματικών και των οικονομικών. Χρήματα θα σας έρθουν ξαφνικά, αλλά και μια παλιά σας ιστορία θα σας θυμηθεί.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Μπορείτε είναι μια καλή εξήγηση στον σύντροφο σας, για όλα αυτά που σας πονούν. Οι νυχτερινές ώρες, έχουν κάτι ρομαντικό στην ατμόσφαιρα μεταξύ των ερωτευμένων που θα τους φέρουν πολύ πιο κοντά.. και σε επίπεδο εξομολογήσεων.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκόπιο – Λέων: Και εσείς βλέπετε επιτέλους ότι ο σύντροφος σας έχει κάνει μια μεγάλη μεταστροφή προς εσάς και τις επιθυμίες σας. Πολλά και τα ευχάριστα νέα, που θα προκύψουν στους χωρισμένους, μέσα από ειδήσεις για επανένωση με το πρώην ταίρι.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Παρθένος: Οι κινήσεις που κάνετε δείχνουν, ότι είσαστε σε ερωτική απόγνωση. Συγκρατηθείτε και μην εκθέτετε άλλο τον εαυτό σας, στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Συγκεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε και οριοθετήστε τον χρόνο της αναμονής σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

ωροσκοπιο – Ζυγός: Με τον Ερμή και τον Ήλιο πάνω σας, όλα είναι πια δυνατά. Μπορείτε με τον καλό και διπλωματικό σας λόγο, να στρέψετε το ερωτικό ενδιαφέρον πάνω σας, του ατόμου που σας ενδιαφέρει, και σε επόμενο στάδιο, να επανασυνδεθείτε.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Οι πληγές του παρελθόντος, έχουν πια κλείσει και εσείς είσαστε ένα βήμα πριν να κατακτήσετε την επόμενη σας αγάπη. Μέσα σε όλα αυτά θα σας ζητηθεί η βοήθεια σας, μέσα σε θέματα οικογενειακά και περιουσιακά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 2/5

ωροσκοπιο – Τοξότης: Οι ανταγωνιστικές σας διαθέσεις, είναι ορατές και σίγουρα δεν γοητεύουν κανέναν. Το να είσαστε μόνιμα σε μια αντιπαλότητα, με τον άνθρωπο σας, ίσως και να έρθετε σε μια απόλυτη ρήξη και να απομακρυνθείτε οριστικά.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Είναι πολλά τα δικά σας θέματα, που πρέπει να τακτοποιήσετε και σίγουρα η προτεραιότητα σας πρέπει να είναι εκεί. Άλλωστε έχετε πολύτιμο σύντροφο που σας καταλαβαίνει. Οι μέρες μέχρι την αλλαγή του ζωδίου σας υποστηρίζουν.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Σκεφτείτε διαφορετικά και όχι κλασσικά και θα βρείτε τις λύσεις. Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν έχετε πρόοδο στην σχέση σας. Πολλές οι θετικές αντιδράσεις, που θα εισπράξετε σαν ανταπόδοση από τον άνθρωπο σας.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 5/5

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Αδιάφορα είναι αυτά που ακούτε το τελευταίο χρονικό διάστημα από νέες γνωριμίες. Είσαστε από τα πιο ώριμα ζώδια του κύκλου που ξέρουν τι ζητούν στην αγάπη. Οι βραδινές ώρες έχουν κάτι ερωτικό που θα σας γοητεύσει.
Προσφορά έρωτα προς εσάς: 3/5

zwdia

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.