Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 16/04 Σάββατο

vimata-epityxias

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 16/04

Η ανάγκη σας για απόδραση εσάς των Κριών, θα συγκρουστεί μέχρι τα τέλη του μήνας σας, με μια αναπάντεχη επιστροφή, που ίσως και να έχει πια ευτυχή κατάληξη.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Παρθένος

 

 

Οι Ταύροι θα έρθουν ίσως και τυχαία πρόσωπο με πρόσωπο, με κάποια παλιά τους γνωριμία. Οι αστρολογικές συνθήκες είναι ιδανικές, ο Ήλιος σας πλησιάζει, άρα κινητοποιηθείτε άμεσα.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Οι Δίδυμοι είναι σε μια συμφόρηση σκέψεων, δράσεων για το πως θα ήταν ιδανικά να διαχειριστούν την προσωπική τους ζωή αυτήν την περίοδο. Αφήστε τα πάντα για μετά τις γιορτές.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Σας έχουν στριμώξει οι ανασφάλειες, Καρκίνοι. Δεχτείτε την κατάσταση και μην προσπαθείτε με διπλωματικούς τρόπους, να ρίξετε τα βάρια λάθη στους άλλους.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

Οι Λέοντες που είναι σε ανεβασμένη διάθεση, ίσως και τελικά να ξεκολλήσουν από το αρρωστημένο παρελθόν τους, και να βρουν κάτι νέο και ενδιαφέρον για να συμπορευτούν.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ζυγός

Για τους απογοητευμένους Παρθένους, που δεν βλέπουν τίποτα στον κοντινό ορίζοντα για επανασύνδεση, ίσως και να σκεφτούν να κάνουν οι ίδιοι κάποια κίνηση.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Τα περιβάλλοντα σας Ζυγοί, αυτήν την περίοδο δεν είναι και οι καλύτεροι Συμβουλάτορες. Θυμηθείτε ποια είναι τα λάθη σας, και ασχοληθείτε με το να τα διορθώσετε.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Ανατροπές θα προκύψουν πριν να λήξει ο μήνας του Απριλίου σε όλους τους Σκορπιούς. Ο Άρης ευνοεί τις παλιές γνωριμίες και την επανεμφάνιση τους με σκοπό την δέσμευση.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

Οι Τοξότες που έχουν κάνει τα προπαρασκευαστικά – επικοινωνιακά βήματα για να πλησιάσουν και πάλι τον άνθρωπο της επιλογής τους, θα έχουν επιτυχημένη κατάληξη.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Σκορπιός

Όλοι οι Αιγόκεροι είναι σε μια αφύπνιση για το τι πρέπει τελικά να πράξουν για να πείσουν το ταίρι τους, να επιστρέψει στην αγκαλιά τους.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Είναι ζήτημα μόνο λίγου χρόνου για εσάς του Υδροχόους, να καταφέρετε να πείσετε τον άνθρωπο που αισθάνεστε για αυτόν, για να ξαναείστε μαζί και ακόμη καλύτερα αυτήν την φορά.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ζυγός

Δείξτε υπομονή εσείς οι Ιχθείς σε όλα αυτά τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις που σας χωρίζουν από το άτομο, που έχει κλέψει την ευαίσθητη καρδιά σας.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.