Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 9/05 Δευτέρα

zwdia-sexualiko-profil-tayrou

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 09/05

Οι Κριοί, έχουν πολλά να σκεφτούν αυτήν την περίοδο για την προσωπική τους ζωή. Πολλά και ταυτόχρονα μέτωπα, δεν σας βοηθούν να κρατήσετε τις ισορροπίες.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ιχθείς

Δεν σας είναι εύκολο αυτήν την περίοδο, Ταύροι να διαλέξετε τι ακριβώς θέλετε. Και το παρόν αλλά και το παρελθόν, είναι εξίσου δελεαστικά.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

 

 

Είσαστε Δίδυμοι, σε μια κρίσιμη περίοδο της προσωπικής σας ζωής, και αυτό που πραγματικά επιθυμείτε είναι να ξεφύγετε από τους ίδιους επαναλαμβανόμενους κύκλους εντάσεων.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

zodia-taro-45

Έχετε βάλει στο μυαλό σας ένα χρονικό όριο, Καρκίνοι για το μέχρι πότε μπορείτε να περιμένετε την επόμενη κίνηση από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

Δεν έχετε και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία Λέοντες, με όλα αυτά που σας συμβαίνουν σε προσωπικό επίπεδο. Ίσως κάποια είδηση από το παρελθόν να σας χαροποιήσει.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ζυγός

Οι Παρθένοι, που είναι συνεχώς αυτοί που προσπαθούν να κρατούν την  κατάσταση σε μια ομαλή πορεία, ίσως το επόμενο διάστημα να χάσουν την πολύτιμη ισορροπία τους, ένεκα κάποια παλιάς γνωριμίας που θα ξαναπροβάλλει.  Θετική εξέλιξη με: Κριός και Τοξότης

 

 

αγαπη

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Περίοδος δοκιμασιών για όλους τους Ζυγούς. Είσαστε με το ένα χέρι να τολμήσετε την επικοινωνία με κάποιον από τα παλιά, και από την άλλη ένα βλέμμα στο μέλλον.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ζυγός

Οι Σκορπιοί, έχουν βάλει μέσα στο μυαλό τους να μην ξαναγυρίσουν στο παρελθόν. Αυτό πιθανόν να ανατραπεί μέχρι την ερχόμενη Πανσέληνο του μήνα.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Οι υπερβολές λόγου και κινήσεων Τοξότες, μόνο σε προβλήματα μπορούν να σας βάλουν. Δώστε χρόνο σε όλες τις πλευρές να εκφραστούν αληθινά.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

Μην ενδώσετε Αιγόκεροι, στις επιλογές που σας προσφέρονται εύκολα από το παρελθόν. Θυμηθείτε ποιοι ήταν οι λόγοι που στο τότε χωρίσατε.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

taro-oroskopio-54

Όλοι οι Υδροχόοι χρειάζονται μια ανανέωση εκ των έσω. Οι μέρες την νέας εβδομάδας θα το προσφέρουν μέσα από ευχάριστες ειδήσεις, που θα αφορούν επανασύνδεση με αγαπημένο πρόσωπο.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Σκορπιός

Είσαστε σε μια χαλαρή φάση Ιχθείς. Αυτό θα σας βοηθήσει στο να πάρετε τις καταληκτικές σας αποφάσεις για τον γυρισμό σας σε κάποια παλιά σας αγάπη ή την συνέχιση σας με κάτι καινούργιο.

Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ιχθείς

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.