ταρω ερωτικες προβλεψεις 9/05 Δευτέρα

tarw-kosmos

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 09/05 Δευτέρα taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα
Είναι τελείως λαθεμένη η τωρινή χρονική περίοδος, για βαθύτερες συναισθηματικές διαπραγματεύσεις, με τον σύντροφο σας, και ιδίως αν είσαστε σε απόμακρη συναισθηματική κατάσταση. Οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου, θα μπορέσουν μέσω διαλόγου, να προσεγγίσουν μια μόνιμη επανένωση. Οι υπόλοιποι, θα χρειαστούν ακόμα χρόνο, και σίγουρα μέχρι να λήξει ο μήνας του Ταύρου.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας
Έχετε πάρει λαθεμένο μονοπάτι και κατηγορείτε τον σύντροφο σας. Οι όψεις του ανάδρομου Άρη με τον Δία, σας κάνουν να ξεφύγετε επιτέλους, από τις ρομαντικές επικοινωνίες, και να πράξετε εγωιστικά και χωρίς απόλυτη λογική. Αυτό οφείλετε, στην πολλή μεγάλη ψυχική / σωματική σας κούραση καθώς το προηγούμενο διάστημα ήταν μέτριο για εσάς. Αν κάτι πια … δεν σας ενδιαφέρει, ή δεν σας γεμίσει .. .. καλύτερα απομακρύνετε το. Οι γεννημένοι με ωροσκόπο σε ζώδιο της γης, θα δεχτούν ερωτικές προτάσεις για ακόμα μια φορά, από πρόσωπο που τους πολιορκεί εδώ και εβδομάδες, από τον φιλικό τους κύκλο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα
Το ασίγαστο πάθος και η μόνιμη – υπερβολική ζήλια σας, για τον άνθρωπο που βρίσκεται στην ζωή σας… δεν έχουν κανένα φραγμό. Σε αυτό ευθύνεται και ο κινητικός Κυβερνήτης των Διδύμων ο Ερμής ανάδρομος, σε άσχημη όψη με την Αφροδίτη, που όλα αυτά τα βάζει κάτω από τον μεγεθυντικό φακό. Όσοι έχουν αισθηματικό δεσμό, με άτομο που είναι μόνιμα στο εξωτερικό…, θα αποφασίσουν τις επόμενες ημέρες να διακόψουν, έστω και με μεγάλο ψυχικό κόστος.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – 22
Δεν είναι το ιδανικό διάστημα για να χωρίσετε οριστικά, από το μέτριο παρόν σας. Πολλές οι ανατροπές σε όλους τους Καρκίνους, που επιθυμούν να κάνουν νέα ξεκινήματα… και με νέο κόσμο. Αφήστε τις συνήθεις και τις σειρήνες του παρελθόντος και κοιτάξτε το μέλλον σας. Όσοι έχουν σχέση με άτομο στο εξωτερικό ή γενικότερα σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση… θα χρειαστεί να συναντηθούν προκειμένου, να πάρουν κοινές αποφάσεις για το μέλλον τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Παπάς – Νο 02
Τις επόμενες ημέρες του μήνα, σας ωθεί ο Ουρανός και ο Δίας, με την σταθερότητα τους, ώστε να τολμήσετε να κάνετε δράσεις – επιπρόσθετες επικοινωνίες μέσα στην σχέση σας. Από τις προσεχείς ημέρες, και μετά… δεν αποκλείεται να αποφασίσετε, να προχωρήστε και πιο σοβαρά την σχέση σας. Για τους Βασιλιάδες, που έχουν βρει, το έτερον ήμισυ, τους περιμένουν μέρες ακραίου πόθου, ενώ τα όποια οικογενειακά θέματα, μπαίνουν σε μια καλύτερη πορεία από τις 15/05, και μετά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 01
Έχετε χάσει την σταθερότητα αλλά και την λογική μέσα στο κεφάλι σας. Τα ερωτικά – σεξουαλικά μπλεξίματα σας,… από το παρελθόν και το παρόν, ως συνήθως όλα μαζί….σας έχουν βάλει σε έναν δρόμο χωρίς τελειωμό.. Οπωσδήποτε και φταιει το γεγονός της μοναξιάς σας…χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι θα πρέπει να καταναλώνεστε άσκοπα. Όσοι έχουν ωροσκόπο σε Τοξότη ή Ιχθείς … θα έχουν σύντομα επικοινωνίες από άτομο ξεχασμένο στο μακρινό παρελθόν, που θέλει και θα ψάξει και πάλι την αναθέρμανση των τότε συναισθημάτων..
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Πολλές οι καλές εκπλήξεις που θα σας φανερωθούν, σήμερα και τις προσεχείς ημέρες από τον αγαπημένο άνθρωπο σας. Οι όψεις του Ουρανού με τον Ποσειδώνα, θα σας ευνοήσουν αρκετά, έτσι ώστε να έρθετε επικοινωνιακά κοντά… και να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις. Όσοι έχουν γεννηθεί με Άρη σε πρώτο οίκο, πριν λήξει ο μήνας του Μαίου, θα έχουν προσέγγιση από άτομο του παρελθόντος, που όμως τα πραγματικά κίνητρα του, δεν είναι για άμεση επανασύνδεση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Είναι η κατάλληλη – σωστή χρονική ευκαιρία να αποδεσμευτείτε, από το άσχημο παρελθόν σας, και να οδεύσετε με ταχύτατα βήματα προς το πολλά υποσχόμενο συναισθηματικό σας μέλλον. Από αυτόν τον μήνα, οι όψεις του Πλούτωνα με τον Κρόνο, που θα είναι πολύ πιο θετικές , θα μπορέσετε να κάνετε ακραία ξεκαθαρίσματα. Για τους Σκορπιούς, που είναι σε μακροχρόνια ερωτική σχέση, καλό θα ήταν να αφήσετε τις επίσημες δεσμεύσεις για το επόμενο 2μηνο, που θα είναι πιο ευνοϊκά τα αστρολογικά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Ο πλανήτης Δίας, σας δίνει όλη την θετική και δημιουργική ενέργεια του, μιας και η κοινωνική / φιλική σας ζωή βρίσκεται στο απόγειο της, καθώς και οι ευκαιρίες και οι νέες γνωριμίες, σας φέρνουν κοντύτερα στον καρμικό έρωτα …. αγάπη της ζωής σας. Αυτήν την φορά όμως… επιλέξτε με πιο λογική κριτήρια…άλλωστε χρόνος δεν υπάρχει Αν είστε σε μακροχρόνιο δεσμό, δεν αποκλείεται μέσα στον χρόνο αυτόν, να επισημοποιήσετε την σχέση σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Πολύ ένταση και περίπλοκες επικοινωνίες θα φέρει άμεσα ο Ερμής, που αναμένεται να ταράξει τα γαλήνια και βολεμένα νερά όλων των Αιγόκερων. Ίσως και μέχρι τις 21/05 δεν αποκλείεται, εκτός από έναν φρέσκο έρωτα, να έχετε νεότερα από το ξεχασμένο παρελθόν σας! Είναι μια ιδιαίτερη εποχή, ώστε να σταθεροποιηθείτε, σε όλους τους τομείς της ζωής σας και ιδίως τον συναισθηματικό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Η αλήθεια είναι ότι o Δίας σε όψεις στον αέρινο οίκο σας δεν σας έχει βοηθήσει.. ακόμα… με τον καλύτερο τρόπο, τις τελευταίες εβδομάδες. Ο ερωτικός – σεξουαλικός μαγνητισμός, που εκ ζωδίου, ασκείτε σε όλους αυτούς που σας ενδιαφέρουν, θα τους βάλει στην αναγκαιότητα να σας γνωρίσουν καλύτερα. Για το προσεχές χρονικό διάστημα, βγείτε από την στασιμότητα και πράξτε εποικοδομητικά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 10
Οι ραγδαίες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή είναι προ των πυλών…. Οι συναισθηματικές δυσκολίες του παρελθόντος απομακρύνονται, και στην θέση τους, έρχεται κάτι που θα τραβήξει την σύνθετη προσοχή σας, αλλά και θα σας προβληματίσει. Μια καινούργια σχέση, θα προκύψει με την προοπτική να σας ισορροπήσει και να σας συμφιλιώσει με την έννοια ‘δέσμευση’. Αφήστε τον εαυτό σας να κάνει βήματα εμπρός στα αισθηματικά σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.