ερωτοσκοπιο 9/05 Δευτέρα ωροσκοπιο

wroskopio-anadromos-ermis-zodia

ερωτοσκοπιο 09/05 Δευτέρα ωροσκοπιο

σεληνη σε γέμιση 03 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Έχετε μεγάλη δόση σύγχυσης σήμερα μέσα στο κεφάλι σας, και με την Αφροδίτη από τον Ταύρο, να σας ταλαιπωρεί…και πιθανόν να σας δίνει αρκετή ένταση. Ακόμα δεν είναι ώριμες οι συνθήκες για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, για να προχωρήσουν σε δεσμεύσεις.
Ευκαιρίες αγάπης: **

 

 

ωροσκοπιο – Ταύρος : Οι προσδοκίες σας θα ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Αυτοί που επιδιώκουν εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα την επανασύνδεση μέσα από τρίτα περιβάλλοντα, τελικά θα το καταφέρουν. Οι μέρες είναι ιδανικές και για αυτούς που βιώνουν έρωτα, μέσα από νέα γνωριμία
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Η διασκέδαση είναι κάτι που έχετε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό, και ίσως αυτό σας παράγει τελικά την τάση μελαγχολίας. Αυτοί που είναι μόνοι, σίγουρα θα εντοπίσουν ΄κάτι΄ καλό και ποιοτικό μέχρι την λήξη του Μαίου.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Είσαστε σε πλήρη αποδιοργάνωση αυτό το χρονικό διάστημα. Η διάθεση σας θα ανέβει από τις επόμενες κιόλας ώρες. Οι όψεις του Δία με τον Άρη, προς τον ζωδιακό σας οίκο, θα σας αποδώσουν ευκαιρίες για να βρεθείτε με αγαπημένα και ιδιαίτερα άτομα
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Λέων: Πολύς ο κόσμος γύρω σας που ζητάει την προσοχή σας, και αυτό είναι κάτι που σίγουρα σας αναζωογονεί. Στο συγγενικό στον οίκο του Τοξότη, συντελούνται αστρολογικές καταστάσεις, που έχουν πολλά ώρα να σας αποδώσουν…!
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τις 15/05, που όλες οι πλανητικές όψεις χτυπούν άσχημα τον οίκο σας. Δεν χρειάζεται να πάρετε πρωτοβουλίες και άμεσες αποφάσεις. Για τους εν σχέση…μια διπλωματία στον λόγο σας θα συνίσταται !
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Είστε σε μια φάση που δεν έχετε και πολλές πια επιλογές. Οι μέρες με έναν ανάδρομο Ερμή να σας ταλαιπωρεί, δίνουν τις ευκαιρίες για τελικά ξεκαθαρίσματα. Αυτοί που έχουν σχέση θα χρειαστεί να ανοίξουν συζητήσεις, που θα φωτίσουν κρυφές πτυχές
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Η μέρα σας θα ξεκινήσει με αρκετές υποχρεώσεις, που έχετε αμελήσει και σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Οι βραδινές ώρες, θα δώσουν ένα πιο ερωτικό κλίμα σε αυτούς που είναι σε σοβαρή δέσμευση. Κάτι ανάλογο θα αισθανθούν και όσοι ζουν νέο έρωτα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Η διαίσθηση σας λεει ότι κάτι δεν πάει καλά με την σχέση – γάμο σας. Αυτό ίσως και να πρέπει να το ψάξετε και λίγο πιο βαθιά. Αυτοί που είναι ελεύθεροι, ας κάνουν μια υπομονή, μέχρι να λήξει ο ανάδρομος Ερμής στις 22 Μαίου.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Ενεργοποιημένοι είστε σε αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Πολλά τα παράδοξα που θα ακούσετε και θα δείτε από το συντροφικό σας ταίρι. Ο ανάδρομος επηρεάζει τους πάντες, και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει και σε εσάς. Υπομονή μέχρι τις 15/05, που τα αστρολογικά σας ευνοούν ιδιαίτερα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Αισθάνεστε πολύ μόνοι αυτήν την εποχή, ακόμα και εσείς που είσαστε σε σχέση. Αυτό οφείλετε εν μέρη και στις όψεις του Κρόνου που κάνει αυτές τις ημέρες με τον αέρινο οίκο σας. Από την ερχόμενη εβδομάδα όλα θα καλυτερέψουν.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Έχετε αρκετά μέτωπα σε εκκρεμότητα. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, σας δίνει μέχρι την λήξη της νέας εβδομάδας, πολλές ευκαιρίες για να τα επιλύστε μόνιμα. Ακόμα και σχέσεις – ημιτελή διαζύγια και λοιπές καταστάσεις θα βρουν τον δρόμο τους.
Ευκαιρίες αγάπης:**

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.