Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 6/06 Δευτέρα

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 06/06

Διαθέτετε το απαραίτητο χιούμορ, Κριοί, έτσι ώστε να βρείτε τις επικοινωνιακές οδούς και να φέρετε κοντά σας και πάλι, το άτομο που αγαπάτε.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ιχθείς

Οι Ταύροι, που κάνουν δαιδαλώδεις σκέψεις, για το πως θα πλησιάσουν το πρόσωπο, με το οποίο έχουν παρεξηγηθεί, θα βρουν την λύση, μέσα από φιλικό τους άτομο.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

 

Φρεσκάρετε την μνήμη σας, Δίδυμοι κατά καιρούς. Μην ξεχνάτε τι έχετε περάσει μέσα από τα λάθη, που κάνατε και κατ’ επέκταση πάθατε.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ζυγός

zodia-taro-45

Αρκετά πράγματα Καρκίνοι, σας προβληματίζουν και σας στεναχωρούν. Αυτό θα πρέπει να το προσπεράσετε και να δείτε τι καλά σας φέρνει ο μήνας.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Το αυστηρό φίλτρο της λογικής σας, Λέοντες είναι αρκετό για να σας προστατεύει από τις λάθος ερωτικές σας επιλογές.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Έχετε εσείς οι Παρθένοι, δημιουργήσει προβλήματα με διάρκεια στην αισθηματική σας ζωή. Έχει έρθει η ώρα να προβείτε σε πρακτικές λύσεις.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Ζυγός

Θα εντυπωσιάσετε περισσότερο Ζυγοί, με το να κρατάτε ένα χαμηλό προφίλ. Τα πολλά λόγια και πράξεις, που χαρακτηρίζουν το ζώδιο σας, δεν θα φέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Τοξότης

Παραπονιέστε Σκορπιοί, για το πρόσωπο που σας έχει εγκαταλείψει. Οι μέρες με τον Άρη στον οίκο σας, το μόνο που μπορούν να σας προσφέρουν, είναι καλές παρέες και ψυχαγωγία.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Τα όνειρα σας παίρνουν σάρκα και οστά Τοξότες. Από τις επόμενες ημέρες θα δείτε κόσμο να σας πλησιάσει και να ζητά, το κλειδί της καρδιάς σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ζυγός

Οι υποσχέσεις που σας έδωσαν Αιγόκεροι, δεν έχουν ακόμη γίνουν πραγματικότητα. Άρα αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ρεαλισμό πια.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Σκορπιός

Όλοι οι Υδροχόοι, θα περάσουν από συμπληγάδες μεταξύ του παρελθόντος που έχει εμφανιστεί, και νέων γνωριμιών που δεν περνάνε απαρατήρητες.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Οι Ιχθείς που σκέφτονται σοβαρά πια να απομακρυνθούν από σκέψεις και δράσεις, από άτομα που δεν του προσφέρουν τίποτα, θα δουν σε βάθος χρόνου, ότι αυτό τελικά άξιζε.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.