Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 15/06 Τετάρτη

sex-orgasmoi

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 15/06

Οι τρίτες υποχρεώσεις Κριοί, είναι αυτές που σας κρατάνε μακριά από την ολοκλήρωση της ερωτικές σας ζωής. Ενεργοποιηθείτε και θα δείτε τις εξελίξεις.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ιχθείς

Υπάρχει μια ιστορία Ταύροι, που είναι μια εκκρεμότητα και που σας πονάει. Μην το παρακάνετε όμως γιατί οι αστρολογικές όψεις, δεν σας ευνοούν.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

 

Όλο το 24ωρο είναι δικό σας Δίδυμοι. Διασκεδάστε και ψυχαγωγήσετε. Πολλά τα άτομα που θα σας προσεγγίσουν και θα σας ζητήσουν την ερωτική σας προσοχή.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Σκορπιός

zodia-taro-45

Πολλά αυτά που σας προβληματίζουν Καρκίνοι. Ξεκινήστε με το να μιλάτε σε όλους αυτούς που σας σταματάνε από την εξέλιξη σας. Δικαιούστε να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Παρθένος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι περιστάσεις που είναι στο παρόν σας Βασιλιάδες, δεν είναι και οι πιο κατάλληλες για να ξεκαθαρίσετε εκκρεμείς υποθέσεις συναισθηματικού χαρακτήρα.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

Κοιτάξετε με λύπη Παρθένοι όλα αυτά που έχουν χαθεί άδικα στο παρελθόν. Αν κάτι τελικά από όλα αυτά αξίζει, θα έρθει οικειοθελώς να σας βρει.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας Ζυγοί, και μην αντιδράτε υπερβολικά σε όλα αυτά που σας τυχαίνουν. Οι μέρες μετά την πανσέληνο είναι οι καλύτερες για διάλογο.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Πολλές οι οικονομικές και οι εργασιακές υποχρεώσεις που σας κρατάνε Σκορπιοί, μακριά από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οργανώστε την ώρα σας.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Παρθένος

Είσαστε αυστηροί με όλους Τοξότες. Σίγουρα περνάτε μια μακράν περίοδο με πολλές αναταράξεις και στα ερωτικά σας. Από τις 23/06 και ύστερα όλα θα γαληνέψουν
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Αιγόκερως

Όλοι οι Αιγόκεροι, είναι στην φάση που δεν θέλουν να μπλέξουν σε καινούργιες περιπέτειες και σχέσεις. Οι μέρες του Καρκίνου, θα σας αλλάξουν άποψη.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Παρθένος

Ανοίξτε τα φτερά σας Υδροχόοι, και μην καθηλώνεστε στα ίδια. Οι μέρες με τον Ποσειδώνα ανάδρομο σε όψεις με τον κυβερνήτη σας, σας δίνουν ευκαιρίες για νέες επαφές.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Τοξότης

Οι Ιχθείς έχουν άπειρο χρόνο αυτό το Καλοκαίρι για να ευχαριστηθούν τις διακοπές τους. Οι έρωτες θα έρθουν αργότερα.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.