ερωτοσκοπιο 15/06 Τετάρτη ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 15/06 Τετάρτη ωροσκοπιο

σεληνη σε γέμιση 10 ημερων

ωροσκοπιο – Κριός : Είσαστε άνετοι και αυτό το δείχνετε και στους τρίτους. Αυτό είναι κάλο και για τους αδέσμευτους που επιθυμούν να βρουν μια νέα σχέση. Αυτοί που είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα έχουν ξαφνικές συναντήσεις με κάποια προσωπικότητα από το παρελθόν.
Ευκαιρίες αγάπης: ***

ωροσκοπιο – Ταύρος : Είσαστε περικυκλωμένοι από άτομα και καταστάσεις που δεν σας καλύπτουν. Απομακρυνθείτε άμεσα από τοξικές καταστάσεις που μόνο σας στεναχωρούν και σας απογοητεύουν, από όλα αυτά που επιθυμείτε και σκέφτεστε να κάνετε προσεχώς.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-45

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Κάντε σήμερα την προσπάθεια σας να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν, που έχει όλη την καλή διάθεση να τα βρει και πάλι μαζί σας. Όσοι έχουν ταξίδι να κάνουν, ας το καθυστερήσουν μέχρι η Αφροδίτη στις 17 Ιουνίου να περάσει στον γειτονικό Καρκίνο.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Νέα πρόσωπα σας περιβάλλουν και αυτό σίγουρα θα σας δώσει περισσότερες ευκαιρίες, για να βρείτε έναν άνθρωπο, σας δικά σας μέτρα και σταθμά. Ανασφάλειες και πίκρες, του παρελθόντος θα υποχωρήσουν από την πανσέληνο του μήνα και ύστερα.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ωροσκόπιο – Λέων: Οι αστρολογικές όψεις είναι πολύ δύσκολες, αυτές τις ημέρες και επηρεάζουν άμεσα τις αισθηματικές σχέσεις που δεν έχουν καλά θεμέλια. Οι γεννημένοι με ανάδρομο Ερμή, είναι και οι μερίδα του ζωδίου, που θα οδεύσει σε πιθανό χωρισμό, με κοινή συμφωνία.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Αν δεν μπορείτε να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν, τότε μην το ψάχνετε και μην το αναμοχλεύετε μέσα στο κεφάλι σας. Αφήστε λίγο χρονικό διάστημα, για να βρείτε την εσώτερη σας ισορροπία και μετά ασχοληθείτε με όλα αυτά τα καλά που σας περικυκλώνουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Οι μέρες είναι καλές για αλλαγές. Το αστρολογικό σκηνικό σας υποστηρίζει. Αυτό σας δείχνει και τον τρόπο που θα πρέπει να κινηθείτε το προσεχές διάστημα. Όσοι είναι ελεύθεροι, είναι στο πρόγραμμα του σύμπαντος για δέσμευση.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Ο ανταγωνιστικός σας χαρακτήρας, είναι και αυτό που μπορεί να σας διαλύσει την σχέση. Θα ήταν καλό να κατεβάσετε ταχύτητες και να μην κοντράρετε τον άνθρωπο σας. Από την πανσέληνο και μετά, θα υπάρξει μια καλή διάθεση για να βρεθούν οι λύσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Τοξότης: Ενεργοποιηθείτε άμεσα. Απρόσμενα γεγονότα θα σας εκπλήξουν και θα σας πιέσουν για αλλαγές. Αυτό συμπεριλαμβάνει την ερωτική σας ζωή που την έχετε αφήσει στο περιθώριο. Μέσα σε όλα αυτά σας έρχονται και κάποιες καλές ειδήσεις στα οικονομικά σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Η συναισθηματική ψυχρότητα, είναι κάτι που σας πληγώνει. Αυτό σίγουρα δεν μπορεί και σε καμία περίπτωση να συνεχιστεί. Οι μέρες με μια Αφροδίτη στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων, μόνο επικοινωνίες και σωστές λύσεις μπορεί να επιφέρει.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Μελετάτε τα πάντα για να καταφέρετε να βρείτε μια άκρη, σε όλα αυτά που σας απασχολούν στην αισθηματική σας ζωή. Σε αυτό σας ενισχύει και ο ήλιος που προσεχώς περνάει στον Καρκίνο. Αυτό θα βοηθήσει και τους μοναχικούς του ζωδίου, με καινούργιες γνωριμίες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Είσαστε όλο το 24ωρο σε μια εγρήγορση για να έχετε τους πάντες σε μια ικανοποίηση. Αυτό σίγουρα αδικεί πρώτα εσάς και μετά τον άνθρωπο σας. Μέσα σε όλες αυτές τις περίπλοκες σκέψεις, μην ξεχάσετε να οργανώστε και τις διακοπές σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.