Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 11/07 Δευτέρα

erwtikes-25214

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 11/07

Δεν είστε στα πολύ ανεβασμένα σας Κριοί. Έχετε αφήσει πολλές εκκρεμότητες στην αισθηματική σας πραγματικότητα που σας ταλαιπωρούν.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Ιχθείς

Αν δεν μιλήσετε ειλικρινά για όλα αυτά που σας ταλαιπωρούν Ταύροι, το μόνο σίγουρο είναι να μην περιμένετε να επιλυθούν από μόνα τους.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Καρκίνος

 

Όλοι οι Δίδυμοι έχουν επαναστατικό χαρακτήρα. Αυτό σημαίνει ότι έχει φτάσει κάθε πιθανό πρόβλημα, στα όρια του και πρέπει πια να λυθεί οριστικά.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

zodia-taro-45

Μικρές αποδράσεις έχετε επιλέξει εσείς οι Καρκίνοι, για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Τυχεροί οι χωρισμένοι που θα βρουν κάτι ενδιαφέρον στον προορισμό τους.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Αιγόκερως

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η διπλωματική συμπεριφορά που έχετε Λέοντες, δεν θα σας βοηθήσει στο να λύσετε τις όποιες διαφορές σας με το άτομο, που σας γοητεύει και το μυαλό και την καρδιά.
Θετική εξέλιξη με: Τοξότης και Ιχθείς

Εκφράζεστε Παρθένοι με έναν δυσνόητο τρόπο, και αυτό δεν θα ενθαρρύνει τελικά κανέναν να σας πλησιάσει σε πιο προσωπικό βαθμό. Αλλάξτε το.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Ζυγός

Οι Ζυγοί, που βιώνουν ερωτική μοναξιά, θα δεχτούν μια σειρά από προκλήσεις μέχρι την πανσέληνο, που θα τους ενεργοποιήσουν θετικά.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Τοξότης

Θα έχετε μια εκμυστήρευση έρωτα και πάθους Σκορπιοί, από άτομο που ανήκει στον κοινωνικό σας κύκλο. Κρύψτε την έκπληξη σας!
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Οι εξωτερικοί πλανήτες και οι όψεις τους Τοξότες, σας κλείνουν πονηρά το μάτι και σας ωθούν να μιλήσετε, για όλα αυτά που υπάρχουν κρυμμένα στην ψυχή σας.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Λέων

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Εκφράστε ανοιχτά τα συναισθήματα σας και μην κάνετε πίσω Αιγόκεροι. Όλα δείχνουν ότι είστε κοντά στο να ολοκληρώσετε τους στόχους σας, στην προσωπική σας ζωή.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Τοξότης

Η σταθερότητα που ζητάτε είναι εδώ Υδροχόοι. Το μόνο που απομένει είναι εσείς προσωπικά να κάνετε το επόμενο βήμα, και να βγείτε από την ρευστότητα.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Οι εξελίξεις πραγματικά τρέχουν και εσείς Ιχθείς, πρέπει να συμμετάσχετε σε όλα αυτά. Πολλά τα πρόσωπα που σας κυκλώνουν και θέλουν κάτι από εσάς.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Ταύρος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.