ερωτοσκοπιο 11/07 Δευτέρα ωροσκοπιο

ερωτοσκοπιο 11/07 Δευτέρα ωροσκοπιο

ωροσκοπιο – Κριός : Είναι οι μέρες που θα σας δώσουν την δυναμική που ζητάτε για να βάλετε εμπρός, όλα τα σχέδια σας. Είτε αυτά αφορούν ερωτικά ξεκαθαρίσματα, είτε επαγγελματικές εξελίξεις. Πείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας και αφήστε τους άλλους, να κάνουν την κίνηση τους.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος: Οι βεβιασμένες αντιδράσεις δεν είναι για το ζώδιο σας. Ο κυβερνήτης σας, προσεχώς αλλάζει οίκο, και αυτό θα σας κάνει να δείτε με μια πιο ουσιαστική ματιά αυτά που πρέπει να βελτιώσετε μέσα στην σχέση – γάμο σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

 

ωροσκοπιο – Δίδυμοι: Η ερωτική ορμή κυριαρχεί αυτές τις ημέρες όλες του Αέρινους. Πολλές οι προτάσεις και τα φλερτ που σας κυκλώνουν. Αν είστε σε δέσμευση προσοχή στις παγίδες. Οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου, θα έχουν τύχη σε νέες αγάπες.
Ευκαιρίες αγάπης:***

zodia-taro-45

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Ζείτε ανατρεπτικές καταστάσεις. Σε λίγες ημέρες θα φύγει το βάρος των 3 πλανητών από τον ζωδιακό σας οίκο. Ένας μήνας που σας έχει φέρει τα πάνω κάτω σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Εκμεταλλευτείτε το και βελτιώστε ότι χρειάζεται.
Ευκαιρίες αγάπης:**

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκόπιο – Λέων: Η λογική πια επικρατεί. Είσαστε στο μεταίχμιο για να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις για σχέσεις και άτομα που έχουν δείξει ότι είναι τελικά πολύ πιο κάτω των περιστάσεων. Αυτοί που είναι solo, μπορούν να πουν ότι ζουν την καλύτερη φάση των τελευταίων μηνών.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Παρθένος: Από τις πρώτες πρωινές ώρες θα υπάρξει ένταση στα ζευγάρια των Παρθένων. Ο Ερμής σε όψεις με τον Δία, προκαλούν αναστατώσεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια οτιδήποτε σαθρό υπήρχε, και που τώρα πρέπει να θεραπευτεί.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ζυγός: Είσαστε γεμάτοι ιδέες που πρέπει να εφαρμόσετε στην καθημερινή σας ζωή. Οι αστρολογικές συνθήκες είναι οι καλύτερες για να καταφέρετε να επισπεύσετε δρώμενα που σας απασχολούν και που σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν και στον Αύγουστο.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Πολλά αυτά που τελικά σας επηρεάζουν και δεν σας αφήσουν να κάνετε τα βήματα που πρέπει, για να ισορροπήσετε την προσωπική σας ζωή. Ακόμη και αν σε αυτό ευθύνεται ο σύντροφος σας, καλύτερα ξεκινήστε από τώρα τις συζητήσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Τοξότης: Οι διαφωνίες έχουν εγκατασταθεί μέσα στην αισθηματική σας σχέση, και αυτό δημιουργεί αγκυλώσεις και προβλήματα στην ομαλή εξέλιξη της. Στο προσκήνιο θα έρθουν και ζητήματα που ακουμπούν το παρελθόν και τα αισθήματα του τότε.
Ευκαιρίες αγάπης:***

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα θα σας ανανεώσει σε όλα τα επίπεδα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας φτιάξει την διάθεση. Σε όλο αυτό θα σας έρθουν ευχάριστες προτάσεις από τον άνθρωπο σας για διακοπές και ψυχαγωγία.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Συμμετέχετε σε όλα προκειμένου να τους έχετε όλους σε μια κατάσταση χαράς. Χάνετε τον χρόνο και την ενέργεια σας έτσι. Βάλτε τις προτεραιότητες σας. Η προσωπική ζωή των ελεύθερων, θα αποκτήσει νόημα από τις 20/07 και ύστερα,
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Οραματίζεστε κάτι καλύτερο για εσάς, και την προσωπική σας ζωή. Ευτυχώς αυτήν την εποχή είναι εξαιρετική αστρολογικά και θα σας αποδώσει ευκαιρίες για να ολοκληρώσετε υποθέσεις, και συζητήσεις με το έτερον σας ήμισυ.
Ευκαιρίες αγάπης:***

· Μιλήστε με τους Αστρολόγους της Astrο-Live, και ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, όλο το 24ωρο, πάνω στα θέματα που σας απασχολούν.