Επανασυνδεσεις και αστρολογια σχέσεων 15/07 Παρασκευή

ζωδια-αστρολογια-1

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 15/07

Οι Κριοί, που είναι σε φάση χωρισμό, θα το ξανασκεφτούν. Οι αστρολογικές συνθήκες είναι υπέρ σας, άρα μπορείτε να σώσετε την αισθηματική σας επένδυση.
Θετική εξέλιξη με: Παρθένος και Ζυγός

Για τους Ταύρους, που είναι σε μοναχική φάση θα δεχτούν πολλές ερωτικές προτάσεις, που θα τους συγκινήσουν και θα τους τραβήξουν το ενδιαφέρον
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Ιχθείς

Οι Δίδυμοι μπορούν να ελπίζουν σε μια επανένωση, με το άτομο που ακόμη δεσμεύει την καρδιά τους. Ο Ερμής από την νέα θέση του θα φέρει πολλές εκπλήξεις.
Θετική εξέλιξη με: Κριός και Λέων

zodia-taro-45

 

Το επόμενο δεκαήμερο θα έχετε Καρκίνοι μια σειρά από έντονες διαπραγματεύσεις με τον άνθρωπο σας, προκειμένου να λύσετε όλες τις εκκρεμότητες.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Λέων

Μια απρόσμενη είδηση θα πέσει μπροστά σας Λέοντες. Όλα δείχνουν ότι κάποιος από το παρελθόν σας ψάχνει εναγωνίως. Προσοχή στα πάντα.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η θετική σας στάση απέναντι σε όλα και όλους, είναι αυτή Παρθένοι, που θα δώσει λύσεις σε αισθηματικές υποθέσεις, που έχουν μείνει παγιομένες.
Θετική εξέλιξη με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Μπορείτε για ένα μικρό χρονικό διάστημα Ζυγοί να μείνετε μόνοι σας, προκειμένου να δείτε τι και ποιον πραγματικά, αποζητά η ψυχή σας.
Θετική εξέλιξη με: Λέων και Παρθένος

Ριζικές αλλαγές ζητάτε να γίνουν Σκορπιοί στο εδώ και τώρα. Αυτό είναι κάτι που όμως θα πρέπει να μπορείτε να το υποστηρίξετε και από την δική σας πλευρά.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Ιχθείς

Έχετε γεμίσει το μυαλό σας Τοξότες με έννοιες και αγωνίες που δεν είναι δικές σας. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα, σε όλα αυτά και κρατήστε και τις προβλεπόμενες αποστάσεις.
Θετική εξέλιξη με: Σκορπιός και Τοξότης

Όλοι οι Αιγόκεροι κάνουν πολλές προσπάθειες, αυτό το χρονικό διάστημα για να μπορέσουν να κρατήσουν ενωμένα δεσμούς και συναισθήματα.
Θετική εξέλιξη με: Καρκίνος και Λέων

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι θαρραλέοι Υδροχόοι, είναι σε φάση που αποζητούν την ηρεμία τους. Αυτό όμως δεν είναι κάτι που θα κρατήσει για πάντα. Από τα τέλη του Ιουλίου όλα αλλάζουν.
Θετική εξέλιξη με: Ζυγός και Αιγόκερως

Η κριτική η αυστηρή που ασκείτε στον άνθρωπο σας Ιχθείς, θα σας κάνει να γίνετε τελικά αντίπαλοι. Κατεβάστε τους τόνους μέχρι την πανσέληνο του μήνα.
Θετική εξέλιξη με: Ταύρος και Καρκίνος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.